Toto forum umoznuje nastavit si v profile priatelov a nepriatelov. Vyuzi tuto funkcionalitu a potom sa ti "chujoviny" zobrazovat nebudu

Toto forum umoznuje nastavit si v profile priatelov a nepriatelov. Vyuzi tuto funkcionalitu a potom sa ti "chujoviny" zobrazovat nebudu
"Stanoví se hladina významnosti α neboli pravděpodobnost (míru rizika) toho, že hypotéza H0 bude neoprávněně zamítnuta, ačkoliv platí (viz též dále chyba I. druhu). α se přitom stanovuje jako malé, obvykle 0,05 a nižší (tuto hodnotu zavedl do statistiky v roce 1925 Ronald Fisher [1])."
Já to udělal, všechny místní ko..ty jsem si dal do nepřátel a už čtyři měsíce se mi neukázal ani jeden příspěvek. Až teď ten tvuj
No, tak místo toho výslechu bys mohl zveřejnit třeba také nějaké to měření, ne ? Hledal jsem marně... Bez něj má ta reklamní omáčka, co tam máš, relevanci sdělení Horsta Fuchse..Herrer píše: ↑15 črc 2020 21:20Díky, Miero. Neber zle, ale podle mě už fakt trochu blbneš a abys dosáhl svého, mícháš jablka s hruškami. Nicméně beru to, dostal jsem odpověď na to, na co jsem se ptal, takže asi![]()
Dovol mi ale malý dotazník:
1. Jsi spokojen se svou stávající sestavou?
Pokud ano, je to proto, že dobře hraje, nebo proto, že dobře měří a tak nejspíš i musí dobře hrát?
Pokud spokojen nejsi, napiš proč.
2. Byl bys spokojen se svou sestavou jen na základě poslechu, aniž bys věděl, jak měří?
3. Nepřijde ti, že uděluješ rady v podobném duchu, jako když ajťák sestavuje laikovi komp? Viz tvoje "ukažte mi takhle měřící repro s 12palcovým basákem za srovnatelné peníze". Nedohledával jsem přesnou citaci, tak mě klidně oprav.
Pokud ano, přijde Ti to jako rady, které můžou pomoci někomu jinému, než člověku naladěnému na stejnou vlnu?
Pokud opět ano, chápeš to opravdu celé ve smyslu "technologie = čísla = výsledný dojem"?
Pokud do třetice ano, proč se snažíš dehonestovat příspěvky těch z druhé strany názorového spektra, kterým dělá dojem ze zvuku jejich sestavy natolik návykovou radost, že jí chtějí ještě víc?
4. Jsi si vědom toho, že průměrná (nikoliv nezbytně zvukově) deska hraje 40 a více minut a Ty, jakožto všudypřítomný rádce, ji nejsi schopen/ochoten ani doposlechnout do konce?
Pokud ano a tady už si raději odpověz sám sobě: Máš raději hudbu, zvuk a nebo čísla?
A víš co? Klidně tu zálibu v číslech přiznej, na technokracii není nic moc špatného. Tedy krom toho, že se to malinko tluče s tím, za čím se tu drtivá většina přispěvatelů honí a Ty jim u toho svítíš, aniž by třeba chtěli![]()
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 6 hostů