Primare cd 32 ano či ne ??
Re: Primare cd 32 ano či ne ??
otazka je kupit ci nekupit ako second hand? Co si mal doteraz a co od toho ocakavas?, alebo ako je otwzka inak myslena?
Jarda je zřejmě zářným prototypem člověka jednadvacátého století, kterej už považuje elementární etiketu a slušnost za přežitek a zbytečný zdržování. Jinak si takovouhle verzi dotazu nedovedu vysvětlit....i když...že tys psal Járo tu "prosbu" při jízdě na kole a zrovna jsi zdolával nějakou vrchařskou prémii? To bych se s tim taky nesr.l. 

- Dinosaurjr
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Na sáňkování? Tam je zcela nevhodný. Takže nelze doporučit. Ale design je nice. Pokud konkrétní kus má laser ok, tak by se na něm i CD dala přehrávat...
-
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Podľa toho, akého charakteru budú tie CD-čka na ňom prehrávané. Za tú cenu by som radšej zvolil kombináciu transport + DAC (teda ak sa nebavíme o tých 29 000 Kč, ktoré sú za 32-ku teraz na hifionline, to je skoro ako zadarmo, to bych bral).
Navyše pozerám na eBay, že náhradný laser do 32-ky stojí len 40 eur. Vzal by som pre istotu dva kusy a s prehrávaním CD máš vystaráno na celý život.
Navyše pozerám na eBay, že náhradný laser do 32-ky stojí len 40 eur. Vzal by som pre istotu dva kusy a s prehrávaním CD máš vystaráno na celý život.