Viz. poslední zatrhávací políčko cPlay "Diagnostics" - při zatržení se nejdříve otevře okno diagnostiky a teprve po odkliknutí OK najede cPlay. Jedu na cPlay v součinnosti s Foobarem a je to

Jsou tři možnosti: a) Foobar + Lynx ONE, b) cPlay + Lynx ONE, c) (Foobar+cPlay) + Lynx ONE .Alesko, vše, co se ti zdá že cplay hraje lépe, je vlastnost pouze cplay a jeho algoritmů úprav, Lynx hraje jen to, co se jí pošle, a to ve foobaru.
V tom mém zmiňovaném příkladu s cplay zvětšení počtu bitů a upsampling. O tom je přece skoro celé toto vlákno.dadaft píše:mimochodem, co to jsou ty "algoritmy úprav"?
Opět znovu - je o tom celé vlákno - cplay hraje jinak protože:dadaft píše:jak je teda možné, že cPlay hraje o hodně líp než Foobar, když oba tuto změnu umí?
Už několikrát jsi mi tady přiřkl, že něco tvrdím. Zatím jsem byl zticha a nekomentoval to. Ale to si to tak ve své fantazii vykládáš ty, nedělej to, prosím. Není to jedině a pouze.dadaft píše:zvuková kvalita se nezvýší jedině a pouze zvýšením samplerate, jak tvrdíš.
Napsal: 26 pro 2009 15:55noaid píše:Už několikrát jsi mi tady přiřkl, že něco tvrdím. Zatím jsem byl zticha a nekomentoval to. Ale to si to tak ve své fantazii vykládáš ty, nedělej to, prosím. Není to jedině a pouze.
Napsal: 26 pro 2009 11:00noaid píše:Při přepočtu z 16 na 24(32)bit lze zvulovou kvalitu zvýšit pouze a jen tím, že zároveň zvednu sample rate a tudíž mohu dopočítat (vymyslet) mezihodnoty, které už mám tím pádem kde umístit.
když tomu nerozuíš, tak laskavě přestaň tvrdit, že nemám strukturované myšlení a podobné blafy. díky.noaid píše:Ke zbytku se vyjadřovat nebudu, neb jsem jej nepochopil. A k čemu byl ten obrázek, či co měl dokumentovat, taky ne.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti