pusťte si gramofon a máte klid

Cože? Tolik druhů přenosek, ramének, podložek atd. a každé hraje jinak. To by bylo na zbláznění!Mark Levinson píše:Chlapi,
pusťte si gramofon a máte klid.
Přehrávač pod označením XX High End má tyto stránky: http://www.xxhighend.nl/JRiver Media Jukebox 12.0 with ASIO4ALL on XP SP3 / Windows 7 RC
XX High End on Windows 7 RC
JRiver Media Center 13 (not worth paying for over Media Jukebox IMO)
Foobar 0.8.3 unmapped
Media Monkey
Foobar 0.9
itunes v 8 for Windows
itunes v 7 for Windows
WMP / Windows Media Centre
No to je otázka kdo a jak. Řízení hlasitosti samozřejmě, proto je třeba mít hlasitost nastavenu na maximum, jinak se snižuje bitová hloubka. Co dalšího by se zpracovávalo, pokud to není někde zapnuto? Dither, resampling, atd. Proč by to dělal? PCM stream by měl mít stejný nebo podobný formát jako to, co se cpe do asio driveru.TomasT píše:myslim ze i ty rozdily v softu muzou byt, kazdy to zpracovava nejakym zpusobem, i takove rizeni hlasitosti je matematicky zasah...
Znamená to, že jsi nastavoval hlasitost v jednotlivých přehrávačích? To by bylo právě špatně, viz výše. Hlasitost nastavovat jedině na zesilovači. Jinak snižuji kvalitu výstupu.Aleska píše:Všechny tři přehrávače v testu byly nastaveny na 44 kHz, 16 bit a stejnou hlasitost na výstupu
Nevím co máš za obrazy, ale problém může být obraz vytvořený na Macu, jelikož používám i SUSE (jádro linux) tak po nainstalování pomocného balíčku vše přehraji a vidím. Obraz z Macu na Windows nepřehraješ.Jirka83 píše:OT
Kdyby nekdo vyresil problem s duplicitou .flac + .cue v J. River, dejte vedet, zatim nemuzu najit "exclude" moznost :/
Vyřešil jsem to, ale moc jsem to nekontroloval, teď mám momentálně JRMC pryč, udělal jsem rollback filesystému, aby tam po něm nezůstaly stopy. Je to v nastavení adresáře, který se má sledovat, tam v advanced nastavení se dá vybrat, jaké přípony má skenovat. Ale vlastně jsem se ještě nedíval, jestli umí ten embeded cue. Zkus to prosím zjistit, jestli budeš mít čas.Jirka83 píše:Kdyby nekdo vyresil problem s duplicitou .flac + .cue v J. River, dejte vedet, zatim nemuzu najit "exclude" moznost
Já mu tam právě .cue nechal (zaškrtl) na zpracování, ale tvrdošíjně ho ignoruje. Do knihovny načte jen .flac soubor. Přitom přetažení .cue myší do JRMC funguje, rozezná, zobrazí jednotlivé skladbynoaid píše:Je to v nastavení adresáře, který se má sledovat, tam v advanced nastavení se dá vybrat, jaké přípony má skenovat. Ale vlastně jsem se ještě nedíval, jestli umí ten embeded cue. Zkus to prosím zjistit, jestli budeš mít čas.
Povídej, vyzkoušímenoaid píše: Prostě kliknu myší ve FB a už to hraje jak má...stačí trocha fantazie, nápadů a podnětů v pravý čas. Všechno má svůj čas a nic se nedá lámat přes koleno.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti