Studio V 3rd Anniversary Edition - mp3 od HiSoundAudio

CD, SACD, DVD přehrávače, DAC převodníky, hudební servery, PC atd.
Odpovědět
vincik
Příspěvky: 70
Registrován: 31 říj 2010 10:51
Kontaktovat uživatele:

Studio V 3rd Anniversary Edition - mp3 od HiSoundAudio

Příspěvek od vincik »

ObrázekObrázek
ObrázekObrázek

info na headfi: http://www.head-fi.org/products/studio- ... ry-edition

Pokud neznáte, tak jde o pár let starý přehrávač od čínské firmy Hisound. Má perfektní výdrž baterie (50hodin s mp3), silný zesilovač, podle příšpěvků na fórech headfi perfektní zvuk na úrovni Ibassa dx100, Hifimanů, Colorfly 4 atd..to je samozřejmě relativní ale měl by spadat do této kategorie. Žádná levná mp3. Nevýhody jsou, že neumí některé formáty (alac třeba), neumí high res (maximum je 16bit), má primitivní a otravné uživatelské rozhraní a hlavně... nedá se koupit v ČR a co jsem koukal, tak snad ani v Evropě ne.

Já jsem vyzkoušel několik přehrávačů. Naposledy jsem měl rok Fiio x3 a teď nový walkman NW-A15. A presně něco takového, jako Studio V, jsem hledal, až jsem jej dnes na headfi našel (nevím jak jsem jej mohl tak dlouho ignorovat). Oldschool, bytelný, bez zbytečných serepetiček a s pořádnou výdrží.

Chci se tedy zeptat, je tu někdo, kdo jej vlastní? A je tu někdo, kdo ví, kde jej koupit?

vincik
Příspěvky: 70
Registrován: 31 říj 2010 10:51
Kontaktovat uživatele:

Re: Studio V 3rd Anniversary Edition - mp3 od HiSoundAudio

Příspěvek od vincik »

Přehrávač budu mít během týdne nebo dvou doma. Cena 450USD + 30USD doprava. Kdyby někoho pak zajímal můj názor, nebo chtěl poradit s nákupem, tak rád zodpovím. Jestli nemáte problém s angličtinou, tak ješte jeden link http://www.head-fi.org/t/634747/hisound ... ion-review .

PS: prodávám Walkman NWZ A15. Kdyžtak napište soukromou zprávu, nebo to hoďte do googlu a najdete můj inzerát na jednom nejmenovaném serveru. Je to skvělá mp3 po všech stránkách, ale nehodí se ke sluchátkům, které potřebují více buzení. Ideální mp3 k peckám a k menším náušním. Je to prakticky nwz f886 - android, + micro sd slot.

edit: malá oprava k prvnímu postu (nejde edit): přehrávač umí až 24/44 flac a 24/48 wav

Odpovědět

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti