Tidal

CD, SACD, DVD přehrávače, DAC převodníky, hudební servery, PC atd.
Odpovědět
Dasta
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Re: Tidal

Příspěvek od Dasta »

IMG_20230810_151243.jpg
IMG_20230810_150948.jpg
Toto je nejlepší verze Paranoid jaká kdy vyšla na cd. Hraje lépe než verze z osmdesátých let (DR-11db)

Dark side of the moon
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Dark side of the moon »

Antony píše:
10 srp 2023 12:23
A protože uživatel "Dark side of the moon" v této věci záměrně a dlouhodobě lže, neuvědomuje si ve své zaslepenosti, že i jím předložené obrázky vykazují zásadní chyby. Ty chyby jen usvědčují poskytovatele streamingu o tom, že údaj o edici není přítomen.
Antony, přestaň mě tu osočovat ze lhaní. Jediné, co jsem tu tvrdil bylo že: ""Ohledně informací o jaké vydání se jedná - na Deezeru to je a pokud se jedná o remix je to uvedeno."
Nic víc, nic míň.

Za to ty jsi napsal: ""... Navíc, poskytovatel se ani neunavuje posluchače informovat, kterou edici za své prachy dostane."

Je ti na tom něco nejasné?

Dark side of the moon
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Ohledně správnosti údajů uváděných na Deezeru (ale i jiných platformách) - poskytovatelé vychází z údajů od jednotlivých vydavatelství.
To, že v tom vydavatelství mají občas binec, to asi ano. To ale není problém streamu.
Např. ten Paranoid od Black Sabbath, 2012 remaster - viz. Deezer, viz. Supraphon on line.
Ovšem na Deezeru je i remaster z roku 2009. Takže ne jen jedno, to nejhorší vydání ;)
Přílohy
paranoid 2009.jpg
paranoid 2012 remaster.jpg
paranoid 2012 deezer.jpg

Dark side of the moon
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Obdobně je to i ze zmiňovaným Viklickým.
Ne Deezeru jsou obě edice, ta co ji aktuálně Suprahnon nabízí i ta, co ji nabízel kdysi (viz. např. stánka z Amazonu), což byl jakýsi kompilát.
Dnes už ten kompilát na Supraphoneon line není, ty dva první živáky z něj dostupné jen na albu "Klávesová konkláva".
Ale "Klávesová konkláva" je na Deezeru samozřejmě taky. *2thumbsup*
Přílohy
viklický deezer.jpg
viklický růže.jpg
viklický amazon.jpg

Antony
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Antony »

Začínám mít silný dojem, že se ztrácíš v pojmech edice - remaster - remix.

Současně jsi se ztratil v albech Viklického. V Holomóci městě není kompilace, ale plnohodnotné řadové album z roku 1978. Pouze na CD verzi z roku 2012 byla k devíti skladbám z této nahrávky přibastlena kompozice "Suita Pro Klavír č. 2" původně z řadového z alba Dveře (1985). Na obalu CD se to dočteš, streaming o tom mlčí.
Takže, vinou chybějících údajů streamingu o edici a původu skladeb uživatel získá zmatené informace a žije v bludu. Například takovém, že ty nahrávku V Holomóci městě motáš s albem Klávesová konkláva, což je úplně jiná samostatná nahrávka z roku 1978. Deezer tě uvedl v omyl, a o tom celou dobu píšu.

Je tedy jednoznačně prokázáno, že streamingové služby neuvádějí údaj, o jakou edici se jedná. Současně uvádějí nedostatečné a nesprávné i jiné údaje a neumožňují tak posluchačům získat z této služby informaci, o jaké album se vlastně jedná. Dezorientovaní posluchači streamu jsou toho krásným dokladem.

Antony
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Antony »

Dasta:
Mám několik verzí Paranoid. Prozkoumám, srovnám. Díky za zajímavou informaci.

Yiakubou
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Yiakubou »

Antony, pozor. Je to remaster. To nebude hodne tveho poslechu...

Antony
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Antony »

No, právě jsem si prošel svoje uložené zásoby. Mám japonskou edici Vertigo 23PD-134 z roku 1989. DR13. Myslím, že mi ku spokojenosti postačí. Streamu se o ní může jenom zdát.

jirka28
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od jirka28 »

Už jste někdo porovnával jejich nový HiRes flac a mqa?

Dark side of the moon
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Antony píše:
10 srp 2023 22:30
Začínám mít silný dojem, že se ztrácíš v pojmech edice - remaster - remix.

Současně jsi se ztratil v albech Viklického. V Holomóci městě není kompilace, ale plnohodnotné řadové album z roku 1978. Pouze na CD verzi z roku 2012 byla k devíti skladbám z této nahrávky přibastlena kompozice "Suita Pro Klavír č. 2" původně z řadového z alba Dveře (1985). Na obalu CD se to dočteš, streaming o tom mlčí.
Takže, vinou chybějících údajů streamingu o edici a původu skladeb uživatel získá zmatené informace a žije v bludu. Například takovém, že ty nahrávku V Holomóci městě motáš s albem Klávesová konkláva, což je úplně jiná samostatná nahrávka z roku 1978. Deezer tě uvedl v omyl, a o tom celou dobu píšu.

Je tedy jednoznačně prokázáno, že streamingové služby neuvádějí údaj, o jakou edici se jedná. Současně uvádějí nedostatečné a nesprávné i jiné údaje a neumožňují tak posluchačům získat z této služby informaci, o jaké album se vlastně jedná. Dezorientovaní posluchači streamu jsou toho krásným dokladem.
Antony:
V ničem se neztrácím, jen neumíš číst. V Holomóci městě je samozřejmě řadové album, je i Deezeru (pokud se podíváš na obrazovou přílohu mého posledního příspěvku).
Zároveň byl ale v distribuci i kompilát se stejným názvem, který obsahoval i songy "Růže ze střelnice" a "Třetí oko" z alba "Klávesová konkláva" (opět viz. můj příspěvek). I "Klávesová konkláva" je Deezeru je jako samostatné album (opět viz. můj příspěvěk).

Dark side of the moon
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Omlouvám se je to off-topic, ale ...
Máme tu už několikátý příspěvěk od Antonyho ohledně údajů o albech na Deezeru/Tidalu (vydání, remix,...), tedy o těch údajích, které tam podle něho nejsou ;)

Připomíná mi to známý vtip:
"Ty peníze jsem nevzal a ta částka taky nesouhlasí"

Teď tu máme novou verzi Antony2023:
"Ty údaje tam nejsou a kromě toho jsou špatně" :lol:

To nevymyslíš.

Antony
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Antony »

Dark side of the moon
Z hlediska lhaní existuje několik různých typů lidí. Někdo lže, protože je jednoduše hloupý, jiný to má za osvědčenou pracovní metodu, další je recividista a lhaní ho baví.
Ty, i když opakovaně přistižen a usvědčen z mnoha lží, lžeš dál. Jako bys to větší intenzitou lží nějak transformoval na pravdu. Tohle hlásal Joseph Goebbels, "stokrát opakovaná lež se stává pravdou". No, nestává, ale stále se o to někdo pokouší. Zde individuum s nickem "Dark side of the moon"
Jestli jsem tě považoval za nízkého člověka, v průběhu tohoto choromyslné lhaní jsi klesl na naprosté dno.

Zmatené blábolení o kompilacích v minulých dvou postech tě opět usvědčuje, jak jsi mimo, naprosto pomatený chaosem, který streaming vnáší do řadových alb. Jsi zjevným úkazem marasmu, co v hlavách oddaných posluchačů stream napáchá.

Tím pro mne téma končí, je definitivně vyčerpáno.

Jediné, na co jsem ochoten okomentovat je, pokud někdo explicitně ukáže, kde v předchozích obrázkových postech je pravdivý údaj o digitální edici alba Paranoid. Hint - číslovka 2012 to není.

Yiakubou
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Yiakubou »

Antony píše:
10 srp 2023 22:50
No, právě jsem si prošel svoje uložené zásoby. Mám japonskou edici Vertigo 23PD-134 z roku 1989. DR13. Myslím, že mi ku spokojenosti postačí. Streamu se o ní může jenom zdát.
Jakoze sis jen tak doma v zasobach nasel japonsky 1st press, co lze velmi tezko sehnat, prodava se za stovky USD v dobrym stavu? Chtel bych videt dukaz, ze jsi tohle vydani kdy vlastnil a ze to neni piratska stazenina nekde z ruskych torrentu, nebo podobne. Postni foto jako to dela Dasta. Navic, srovnavat tohle se streamem je absolutne mimo. I kdyby jsi tohle vydani skutecne vlastnil, tak se nam tim snazis rict co? Ze mas doma rozsahlou sbirku, plnou vzacnych a drahych vydani? A tim padem stream za ja nevim 10EUR mesicne je jen pro povrchni konzumenty? Big dick energy?

Dasta
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Dasta »

CD, které postnul Antony je japonský repress.
Nabízí se v top stavu kolem čtyřiceti eur bez obi, lehce pod osmdesát potom v plné palbě.
Možno lehce dohledat.

Antony
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Antony »

Yiakubou píše:
11 srp 2023 10:48
Antony píše:
10 srp 2023 22:50
Jakoze sis jen tak doma v zasobach nasel japonsky 1st press, co lze velmi tezko sehnat, prodava se za stovky USD v dobrym stavu? Chtel bych videt dukaz, ze jsi tohle vydani kdy vlastnil a ze to neni piratska stazenina nekde z ruskych torrentu, nebo podobne. Postni foto jako to dela Dasta. Navic, srovnavat tohle se streamem je absolutne mimo. I kdyby jsi tohle vydani skutecne vlastnil, tak se nam tim snazis rict co? Ze mas doma rozsahlou sbirku, plnou vzacnych a drahych vydani? A tim padem stream za ja nevim 10EUR mesicne je jen pro povrchni konzumenty? Big dick energy?
Ne, že bych ti musel něco dokazovat. Ale jak to tak bývá, každý, kdo něco nemá, se snaží vyšťourat něco špatného na toho, kdo něco má. Aby si tím udělal dobře. Taková typická vlastnost nízkých lidí.

Jak jsem zde již dříve několikrát psal, během pětadvaceti let jsem vybudoval fyzickou sbírku zhruba 4 tisíc CD. Japonci tvořili dobrou polovinu, zaměřoval jsem se na ně. Někdy před deseti léty jsem řekl dost a sbírku postupně rozprodal. Na Ebay, Discogs a Aukro mám účty s více než tisícem feedbacků. Teď mi leží doma provozní zbytek cca 500 kousků CD, která rotují, koupím, prodám. Rukama mi takto prošlo dalších víc jak dva tisíce titulů. Všechny svoje disky mám pečlivě nagrabované. Současně nakupuji přes oficiální downloady, vinylů mám taky přes 500. Co dělám, to dělám poctivě a pořádně, tos ještě nepochopil?

Srovnávat se streamem je naopak absolutně správné a žádoucí. A to, že ty něco nemáš, neznáš, neumíš, neznamená, že jsou na tom stejně i ti ostatní.

Odpovědět