Tidal

CD, SACD, DVD přehrávače, DAC převodníky, hudební servery, PC atd.
Odpovědět
Liamee
Kontaktovat uživatele:

Re: Tidal

Příspěvek od Liamee »

Tak co děláš na hifi fóru? To sis nevšim kam si to vlez? Tady jde o kvalitní poslech hudby. Proč vstupuješ do diskuse kde se diskutuje na téma o který ti nejde a nezajímá tě?
O "platne od Lady Gaga" ani o to co je nebo není ta tvá "nekomercna aj avantgardna hudba," nebo o to co jsi měl nebo neměl na mysli tu nejde, jde tu o to, že na streamovacích službách spousta alb napříč nejrůznějšími žánry není ve zvukově kvalitních vydáních a naopak jsou tam jen ve zvukově zmrvených verzích.
A 128 kbps není kvalita, ale přenosová rychlost ztrátových kodeků/formátů.

fb_milan6
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fb_milan6 »

Pan mudrc argumentuje.Preco som sem vlez.Urcite nie preto aby som diskutoval s arogantnym clovekom ako si ty. Len som napisal svoj nazor na streamovacie sluzby. Takze pre zmrvene verze budem zase kupovat CD a vinyly ako za sociku.

Liamee
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Liamee »

:lol: Když se tě někdo zeptá proč jsi přišel někam kde se diskutuje o tom co tě nazajímá a vyjadřuješ na to svůj názor i když evidentně nechápeš a nerozumíš jak problematice tak tomu o co v tej diskusi jde a o čem je řeč, a tudíž je ten tvůj vyjádřenej názor jaksi "trochu" mimo, tak hned začneš prskat a "nálepkovat"? Jsi skoro legrační :lol:.
fb_milan6 píše: Takze pre zmrvene verze budem zase kupovat CD a vinyly ako za sociku.
V tej době bylo tak zvukově zmrvených vydání, jakých jsou dneska všude hromady, mnohonásobně míň, to v první řadě. Ale jinak jo, pokud se o to někdo nezajímá a nerozumí tomu tak jako ty, tak jo, pak budeš kupovat zmrvený verze i když budeš kupovat CD a LP, ale za to si pak můžeš jen ty sám. Když se v problematice orientuješ a víš co a jak, tak ty zmrvený verze nakupuješ a naopak kupuješ ty zvukově kvalitní verze na CD, LP a dalších nosičích. Ať se to tobě nebo komukoli jinýmu líbí nebo ne, tak v mnoha případech zkrátka není jiná cesta jak se dostat ke zvukově kvalitním až nejlepším vydáním alb.

Antony
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Antony »

ayman píše:
11 srp 2023 17:17
Dark side of the moon píše:
11 srp 2023 16:52
Antony píše:
11 srp 2023 14:11

Idealizování zahraničních fór je také typické. Znám jich dost na to, abych věděl, že to tam není jiné.
Takže tě tam taky nemají rádi? *2thumbsup*
Taky to tak vidím.
Panáčkové nemají argumenty, tak jen pustě trollí.
Tak co " kde v předchozích obrázkových postech je pravdivý údaj o digitální edici alba Paranoid." ? Sami jste je sem naposílali, tak se předveďte..
Nebo prostě neznáte, nevíte, jen prázdně žvaníte?

jirka86
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od jirka86 »

Mám takový nesmělý dotaz,poslouchá tady někdo muziku nebo jenom Dr,pojistky ,kabely ,stojany a podobný hovadiny??????

Ramones
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ramones »

😁👌

Oldear
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Oldear »

jirka86

Ten dotaz by chtěl opravit na " technicky kvalitní muziku " v žánru dle vlastního výběru a zaměření. To Hifisté dělávají a mají k tomu velice kvalitní aparáty a jako zdroje pro poslech reprodukované hudby kvalitní nosiče. "Dráťák" pro tento účel ale nevyhovuje.

Je to tady celé jako zbytečný kýbl sra*ek. Hifisté raději jděte poslouchat hudbu a těm ostatním nechte pro jejich potěšení velice dostupný a třeba i sdílený "dráťák". Taková je doba.

Příjemný poslech všem.

fox
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od fox »

Mám celkem slušnou sestavu a mi ten dratak vyhovuje. :)

RedBaron
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od RedBaron »

Antony, některým to prostě nevysvětlíš. Vykašli se na to, jeď si svý a nech je poslouchat ty verze "MegaPosledníKůlDoHovenDoprasenejRemaster" :-)

fox
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od fox »

Nechápu, proč se tu někteří a ti samí pořád rozčiluji a kydaji na sebe hnůj.

mumu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mumu »

Pretože Ti ten dratak závidia. K tomu komplexy, frustrácia z nedostatku obdivu k ich raritnej ťažko budovanej zbierke nosičov.
K téme Tidal - ja prevažne CD, gramo som z určitých dôvodov opustil, ale Tidal mi slúži už roky ako vynikajúci zdroj.

fb_milan6
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fb_milan6 »

Konecne rozumne vystihnute.

Dark side of the moon
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Dark side of the moon »

Antony píše:
11 srp 2023 10:35
Dark side of the moon
Z hlediska lhaní existuje několik různých typů lidí. Někdo lže, protože je jednoduše hloupý, jiný to má za osvědčenou pracovní metodu, další je recividista a lhaní ho baví.
Ty, i když opakovaně přistižen a usvědčen z mnoha lží, lžeš dál. Jako bys to větší intenzitou lží nějak transformoval na pravdu. Tohle hlásal Joseph Goebbels, "stokrát opakovaná lež se stává pravdou". No, nestává, ale stále se o to někdo pokouší. Zde individuum s nickem "Dark side of the moon"
Jestli jsem tě považoval za nízkého člověka, v průběhu tohoto choromyslné lhaní jsi klesl na naprosté dno.

Zmatené blábolení o kompilacích v minulých dvou postech tě opět usvědčuje, jak jsi mimo, naprosto pomatený chaosem, který streaming vnáší do řadových alb. Jsi zjevným úkazem marasmu, co v hlavách oddaných posluchačů stream napáchá.

Tím pro mne téma končí, je definitivně vyčerpáno.

Jediné, na co jsem ochoten okomentovat je, pokud někdo explicitně ukáže, kde v předchozích obrázkových postech je pravdivý údaj o digitální edici alba Paranoid. Hint - číslovka 2012 to není.
Antony:
Pozurážel jsi tady kde koho. Jen namátkou:
"povrchní konzumenti, ještě se hoši musíte hodně učit, vykřikovači prázdných a primitivních frází, lháři, meleš páté přes deváté,
pokud umíš číst a jsi schopen porozumět textu, nemáš, neznáš, neumíš
".
Už to by tě z normální diskuze z očí do očí okamžitě vyloučilo (a nechápu, proč administrátor fóra nezasáhne), ale zpoza klávesnice máš pocit, že si můžeš dovolit všechno.
Já chápu, že nejsi schopný unést, když někdo poukáže na tvoje omyly nebo nepřesná vyjádření, to je pro tebe prostě nesnesitelné a nedokážeš si to vůbec přiznat. Dokladem toho jsou desítky, možná stovky tvých příspěvků zde na tomto fóru.
To tě ale vůbec neomlouvá. Ve chvíli kdy nedokážeš svým "pověstným" způsobem argumentace dotyčného znechutit a odradit od další marné diskuze, tak už ztrácíš kontrolu zcela.
Je prostě neuvěřitelné jaké svinstvo jsi ve své uražené ješitnosti vyplodit.
A to jen na základě toho, že jsem si dovolil okomentovat tvoje zjednodušující (tedy ne zcela pravdivé) tvrzení, že "... poskytovatel se ani neunavuje posluchače informovat, kterou edici za své prachy dostane."
Napsal jsem "Ohledně informací o jaké vydání se jedná - na Deezeru to je a pokud se jedná o remix je to uvedeno". Nic víc, nic míň. Netvrdil jsem, což jsi se mi následně snažil podsouvat (a to je tvůj klasický způsob jak se vyhnout přiznání vlastní chyby), že se jedná o nějakou "kompletní" informaci o albu ani, že tyto údaje jsou vždy správné.
I takové malé upozornění však dokázalo vyvolat tu neuvěřitelnou reakci z tvé strany, vrcholící tvým výše citovaným příspěvkem.
Přirovnávat názorového oponenta k válečnému zločinci je vrchol ubohosti, svědčící o naprosté ztrátě soudnosti dotyčného. Je to neuvěřitelný hnus. Pokud toto nejsi schopný vnímat, nemáš mezi normálními lidmi co dělat. Ať jsou tvé znalosti HiFi, domnělé či skutečné, jakékoliv.

Antony
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Antony »

Ano. Dalším typickým příznakem lháře je, že vyhledává záminky, aby se mohl ostentativně urážet. Tím chce odvádět pozornost od lží, ze kterých by usvědčen.
Nepoužívej metody válečných zločinců, nebudeš s nimi srovnáván, tolik moje rada.
Usvědčených a tím uražených jsou plné soudní spisy. Viny je to nijak nezbavilo.

Zbytek, jako vždy, mlácení prázdné slámy.

Takže zopakuji jedinou věc, o níž jsem ochoten diskutovat:
" kde v předchozích obrázkových postech je pravdivý údaj o digitální edici alba Paranoid." ?
Chápu, že na tuto moji neuvěřitelnou reakci nemáš odpověď, ale stále to trpělivě zkouším..

fox
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od fox »

Nechcete si raději napsat sz , nebo se sejít někde na dvorku a tam si dát přes držku?

Odpovědět