Tidal
Re: Tidal
Pravda je, že jsou věci, které na fyzických nosičích vydané nebyly. Například 4 staronová alba od znovuzrozené The Klf jsou vydány pouze na streamu..
V případě Windows - soubor s audiem, přehrávač foobar2000 (32-bit) a plugin Dynamic Range Meter.
https://www.foobar2000.org/download
https://wiki.hydrogenaud.io/index.php?t ... mic_range)
teď jsem přišel na jednu pozoruhodnost - z Tidalu i Qobuz zmizelo album od Katapultu 50 Let Hraju Rock!
No, když jsem přesně na tohle poukazoval, dostalo se mi od zastánců streamu rady:
"Predstav si, ze existuji streaming sluzby, ze si tam vsechno muzes i koupit natrvalo."
Tak si představuji. A předpokládám, že místní chytrolíni poradí, jak to udělat..
Tak zase taka tragedia to nie je.
Včera susedovi malé dieťa vyhodilo CD z okna a to následne prešlo auto. To by sa mi s Tidalom nemohlo stať. Zlaté CD, teda fakt 

Jasně, je to úplně v pořádku. Ať si vezmou, co chtějí.
Za tych 11 rokov co pouzivam streamingove sluzby to bol a je ojedinely jav. Sef jednej z nich raz uviedol ze ak sa nieco take udeje je to vzdy rozhodnutie labelu alebo daneho umelca ktory sa rozhodne stiahnut album slebo celu diskografiu.
Také si to myslím že to z nějaké důvodu bylo staženo - možná rozhodnutí umělce, proto to píšu jako zajímavost. Příspěvky místního arcikokota heltujího streaming nekomentuju. Jinak je ještě zajímavé že já si to album "50 Let Hraju Rock!" v pohodě přehraju protože ho mám v oblíbených takže jsem o nic nepřišel. To album pořád na Tidalu je akorád se už nenabízí ve vyhledávání.
ps: to že to bylo rozhodnutí umělce odhaduju z toho že to album zmizelo taky z Qobuz
ps: to že to bylo rozhodnutí umělce odhaduju z toho že to album zmizelo taky z Qobuz
Naposledy upravil(a) mcm dne 17 srp 2023 08:43, celkem upraveno 1 x.
to je ale málo pravděpodobný že by se tak Tidal a Qobuz rozhodl současně