O zvukových kvalitách netřeba pochybovat. Z čeho vycházel Dudek a jeho legendární DPA111+114 je snad všem známé. To samé bude nynější top řešení preampu od Pavla Macury.
V samotném zapojení jsou pouze FET tranzistory. Použité součástky jsou ty nejlepší co můžou být. Rezistory Dale a na důležitých místech jako zpětná vazba jsem přibral upgrade Caddock rezistory. Kondenzátory pouze Elna Carafine, Silver Mica. Mám možná výhrady k dodávané desce DPS. Je to jednostranná deska pouze s pocínovanými tlustými cestami. Chtěl bych si ověřit vliv návrhu DPS na tomto zapojení. Návod na sestavení je výborný a zvládne to opravdu každý. Podle mě to půjde poskládat pouze s multimetrem. Takže něco jako DPA. Samozřejmě osciloskop a generátor už dnes má snad každý a to je potom jiná káva.
Dívám se po ebay a čekám, jestli se náhodou neobjeví nějaký ten audio precision. Ovšem když tam nějaký je, tak je to opravdu drahá věc. A ještě je velký zájem. Zvažuji nějakou kartu na měření. Ale chtěl bych nějaké hotové řešení. Probíral jsem to i s Borbelym. On sám používá HP339A. Což je podle něj výborný přístroj, ale sám říká, že mu již nestačí. A také hledá nějaké vhodné řešení pomocí zvukové karty.
Jedno foto s hotovými a osazenými zdroji. Bohužel jen z mobilu.