DIY síťový kabel
Re: DIY síťový kabel
otak
Jak to tady ctu, nemas ani elementarni znalosti elektrotechniky.
Ma rada je jedina - vykasli se na to nebo si najdi nekoho, kdo ti to udela.
Jak to tady ctu, nemas ani elementarni znalosti elektrotechniky.
Ma rada je jedina - vykasli se na to nebo si najdi nekoho, kdo ti to udela.
Pravda, to nemam, ale snazim se a treba bych se i od nekoho mohl elementarni znalosti dozvedet.
Byl bych rad, kdyby jsi mi poradil, analytiku, co ty na to?
Byl bych rad, kdyby jsi mi poradil, analytiku, co ty na to?
Tak jestli chceš opravdu radu, tak se na to- Ty - opravdu vykašli.. Zjevně netušíš , vo co go - o čemž vypovídá i nákup té nevhodné vidlice. Pokud s tím kabelem chceš dál něco dělat, tak to svěř odborníkům, kteří ví co dělají a mají na to příslušnej papír. Jde o zdraví o o peníze- jak jinak
- když se něco nepovede a vyhoří ti "jen"- v tom lepším případě - kvartýr nebo barák, tak na plnění od pojišťovny rovnou zapomeñ..
Ja ti jiz radu dal - IMO nejlepsi.
Vyser se na to!
Vyser se na to!
Pokud jde o zapojeni dvoužilového vodiče pevně připojeného v přístroji 2 třídy do třížilové vidlice Supra, při zapojení pouze kontaktů vlevo a vpravo s vynecháním zemnění a samozřejmě při kvalitním mechanickém provedení montáže, nespatřuji žádný konflikt s normou ani změnou funkce připojení přístroje. Naopak, při takovém zapojení je možné vypínačem přístroje s jistotou odpojovat fázi, což je jistě pro bezpečnost vhodnější (pokud je fáze v zásuvce skutečně tam, kde ji při zapojení vidlice očekávám, tedy vlevo, což je doporučení, nikoliv norma). Nebezpečí z pohledu normy, nebo brumu v signálu by mohlo nastat spojením tohoto přístroje např. signálovými kabely s přístrojem jiným v nejhorším v jiné třídě s jinak řešeným uzemněním, napájením atd.
Signalovy kabel to urcite neni. Je to trizilovy Supra Lorad se zastrckou stejne znacky a oznaceni. Logika mi take rika, ze pokud zapojim jen dva ze tri kabelu a vynecham prostredni zelenozluty kabel zemeni a stejne tak napajim dva kabely do zesilovace, tak to prece nemuze byt nebezpecne ani pro domacnost ani pro zesilovac. Puvodni originalni kabel je take dvozilovy a jak jsem se docetl, tak je jedno na jakou stranu prijde faze a na jakou nulka. Je to tak?
Každým dalším příspěvkem jen dokazuješ, že skutečně nemáš páru do čeho ses to vlastně pustil. Nehraj si s elektrikou když nejsi elektrikář, elektrotechnik apod., elektrika není na hraní, když o tom nic nevíš. Tu nejlepší radu jakou jsi mohl dostat už jsi tu dostal, dej to někomu kdo ví co dělá a má na to papíry a nech to udělat jeho.
Chapu vas panove a sam se do toho poustet nebudu. Jen se rad ucim a snazim pochopit ruzne veci, tak kdyz uz se mi tady snazi nekdo vysvetlit neco, o cem bych mel, alespon matne tuseni, tak si to rad poslechnu. Jak jinak se mam dozvedet nove veci nez ze sdileni ostatnich?