Elektronkový sluchátkový zesilovač
Re: Elektronkový sluchátkový zesilovač
Zapojení zesilovače je moje práce. Přikládám konečné schéma. Musím potvrdit, že to hraje opravdu hezky. 6CC10 by tam šly dát, je to stejná lampa, jako 6N8S, ale bojím se, že bude i stejně hrát

bacil2 nevím ,zeptám se v pondělí kolegu. Moje zkušenosti se sluchátky: Tesla Hifi S2 2x16ohm- Hluboké basy ,ale výšky pod dekou a středy průměrné.
Sencor HP800ME 32 ohm: Perfektní výšky,středy,trochu basy kulhají. SencorHp900E 32 ohm:Basy perfektní, středy špičkové výšky,trochu slabší.
Sennheiser HD 590:120 ohm: jemné výšky ,středy špičkové, basy přesné. Technics EAH 510 :125 ohm :Výšky řízné, středy prostorové,basy hluboké. Mám ještě sluchátka Grundig a Sony retro poinformoji o zvuku.
Sencor HP800ME 32 ohm: Perfektní výšky,středy,trochu basy kulhají. SencorHp900E 32 ohm:Basy perfektní, středy špičkové výšky,trochu slabší.
Sennheiser HD 590:120 ohm: jemné výšky ,středy špičkové, basy přesné. Technics EAH 510 :125 ohm :Výšky řízné, středy prostorové,basy hluboké. Mám ještě sluchátka Grundig a Sony retro poinformoji o zvuku.

Tesla 6cc10 by byly iné kafé :twisted. Jsem zvědavý jak bude hrát s mýma Shure
.