Headamp 6AS7G SE OTL

Co si doma sami stavíte, pájíte - reprobedny, zesilovače, gramofony atd.
Odpovědět
Riki
Kontaktovat uživatele:

Headamp 6AS7G SE OTL

Příspěvek od Riki »

Moj dalsi uz tradicne lampovy sluchadkovy zosilnovac , na susednom fore ospevovany zdenoeddim upraveny.
Zosilnovac velmi rad spolupracuje s AKG K701, konecne dostato hlbok, frekvecne vyvazene, detajny zvuk a vzdusny prednes. Je to fakt moc moc kvalitny zosilnovac *2thumbsup* , zedeno diki za inspiraciu.
http://www.homebuilthifi.com/project/8823
Obrázek

zdenoeddie
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Re: Headamp 6AS7G SE OTL

Příspěvek od zdenoeddie »

To prevedenie je pekne, paci sa mi to, az je mi to hlava nebere kde si to tam cele nastrkal *2thumbsup*
A neni zac, uz pracujeme na dalsom ;)

TAB
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TAB »

Pěkné. Není to náhodou zapojení nebo projekt který už leží tak 15let na stránkách Headwize. 6N1P, ECC88 či podobné lampy na vstupu a ruská lampa 6AS7 na konci?

Stavěl jsem to taky před pár lety. Mělo to hodně výkonu, hodně velké basy ale tenkrát jsem to jen postavil na prkně, odzkoušel a už se nedostal k odladění, protože to původní zapojení moc dobrý nebylo..Pořád mám doma na to schované díly jen se k tomu dokopat :D

Riki
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Riki »

v podstate ano, zdrojova cast je od zdenaeddiho, zvuk s e88CC sa mi tiez nepacil, 6n6p sa mi osvedcilo. *palec* ano je v nom dost basov preto velmi dobre spolupracuje s AKBk701 tam je ich malo a takto hraju nadherne vyvazene, kamos sa vyjadril ak by namal little dot mkIII(upgrade lampy aj kondik) bral by ho hned.

hareem
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hareem »

Paráda! *palec* *2thumbsup*

Odpovědět