Přidávám se k ostatním a potvrzuji: ANO, přes papír zvuk projde!

Co tam máš dál za zajímavou otázku?
Všechny otázky máš na začátku.PítrsPraha píše:Jaryne, Jaryne.....![]()
Přidávám se k ostatním a potvrzuji: ANO, přes papír zvuk projde!
![]()
Co tam máš dál za zajímavou otázku?
Tentokrát ses "spletl" o milimetr, jinde ses "spletl" o desetinné místo, jinde ses "spletl" s popisem zvuku a tak by se dalo pokračovat... Stále zde ale vystupuješ jako ten jediný chytrý na zeměkouli, Jaryne... Hmmm.Jarda69 píše:Jediná chyba, které jsem se dopustil byla, že jsem se spletl o milimetr.
Jarouši, ty jsi tedy nucenJarda69 píše:na kterého jsem tu nucen neustále reagovat. ... Pokud si myslíš, že mě podobné urputné debaty těší, tak ne.
Oslovení Jarouš, Jaryn, Jarda, jsou naprosto legitimní a zcela běžně používané varianty jmen Jaromír a Jaroslav. Pokud by první dvě z nich někdo s výjimečně bystrým uvažováním považoval za zkomoleniny či dokonce osobní invektivy (sic!), musel by tedy logicky považovat za zkomoleninu i třetí variantu. Pak se nabízí otázka, proč si sám jako nick zvolil "zkomoleninu" resp. osobní invektivu, když mu údajně "zkomolené" varianty jeho jména vadí?Jarda69 píše:Jinak bych tě požádal abys mi nekomolil jméno.
Lhaní a překrucování? Ále prd, Jarouši, jen tě cituju....Jarda69 píše:Netěší mě urputné debaty s debily, kteří ostatním překrucují co řekli nebo napsali. ... Ale pokud někdo někoho zesměšňuje pomocí lhaní...
http://www.lydogbilde.no/nyheter/hoytta ... 800-serienlechos píše:membránu silnou cca 2-3mm ? no možná žiju krátce ale...jmenuj model, značku, typ repráku, děkuji
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti