Chci objednat tyto konektory do DPS. Jak přímé tak i pod úhlem. Mám vzorky a jsou opravdu kvalitní. Problém je, že se nikde nedají koupit maloobchodně. Musí se koupit přímo od výrobce AEC. Minimální množství pro objednávku je $500. Proto jsem založil toto vlákno a dal taky inzerát jestli by se někdo nechtěl přidat. Objednal bych případně i jiné podle jejich katalogu když by někdo chtěl. Cena by byla +- 99Kč/ks podle počtu jak by kdo chtěl.
1) Ty co customworks nabízí nejsou kvalitní. Mám od AEC mnoho vzorků a tyto jsou nejlepší, jinak bych se do takové akce nepouštěl.
2) Do konstrukcí které dělám se mi vzhledově nehodí..
Vítku děkuji ti za odkaz ale jak renow říká jsou 10x dražší. Ty konektory od AEC jsou opravdu kvalitní, 24K, Teflon atd. Mám pár ks doma a je to bytelné a pěkné provedení.
A cena je velkoobchodní přímo z fabriky..
Furutech má hezké zpracování ale neumím si představit jak bych ve větším množství osazoval svoje komponenty tak drahými konektory. Třeba předzesilovač osazený 5 páry RCA je už pěkná částka. Takže to je dobré jen pro zákazníka na objednávku.
Já používám AEC, ale do panelu. Kvalita je prvotřídní. Vypadají jako tyhle: http://www.audiodiy.cz/cs/-konektory-co ... anelu.html
Kde je ale podezřele nízká cena. Že by Číňani už kopírovali i Číňany? Zkus se tam informovat. Jestli by byla cena stejně výhodná, je úplně zbytečné to objednávat u výrobce.
Tyhle jsou celkem pěkné mám je doma taky. ALe s těmi do DPS se nedají srovnat. Navíc hodně je čongové kopírujou ty na tom odkaze. AEC není činské ale Taiwan to je dost rozdíl.
Nakupujeme u stejné firmy AEC. To co od nich vy odebíráte se mi tolik nelíbí mám je doma jako vzorky ale to je můj osobní názor a více se hodí pro moji aplikaci ty co jsem si vybral já. Vzhledově a zpracováním zkrátka se mi líbí více. Mají také několik vývodu do DPS aby cinch v desce lépe držel a delší závit pro uchycení do panelu.