ty gastarbeitře,uvědomuješ si vůbec,že oni už v pohodě lítaj do vesmíru na vlastní vesmírnou stanici !.... to neva, odpor sem, odpor tam, hlavně že tam svítí ty číslice, se kterýma se stejně nemůže nic udělat, ale hlavně, že svítí a "vypadá to". Jooo kvalita PRC.
Cenově dostupný filtr
Re: Cenově dostupný filtr
To není argument. Do vesmíru lítají i Rusové od 60. let minulého století.
A jakej máš čip v telefonu? Ruskej,co

96,- Euro z Alíku, to je ten případ, aby se vlk nažral a koza zůstala celá.
6 zásuvek navěšených na jediný jednostupňový základní filtr s tlumivečkou na 30mm jadérku.
Filtr je tvořen 0,2uF - 1 mH - 0,2uF, ale co chtít za pár korun....
6 zásuvek navěšených na jediný jednostupňový základní filtr s tlumivečkou na 30mm jadérku.
Filtr je tvořen 0,2uF - 1 mH - 0,2uF, ale co chtít za pár korun....
Noble Audio - výroba a prodej
- zdenoeddie
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Ja by som povedal, ze ako zaklad na vlastnu tvorbu/filter idealne. Uz len ta krabica by vysla na dvojnasobok....
No, že létají do vesmíru na vlastní vesmírnou stanici jsem nijak nerozporoval. To je ale zcela jiná kategorie techniky a technologií.
Nakonec ten filtr dle nadpisu vlákna "dostupný" je, ale kvalitní nikoliv. Za mně PRC nebrat, až na vyjímky velmi drahých přístrojů, typu univerzálních playerů.
Mimochodem: gastarbeiter dle "Dojčů" je občan jiného státu pracující dlouhodobě v hospodářsky vyspělejší zemi. Jám tam působil jako "pan podnikatel" více jak 25 let a naopak já jsem tamní "domorodce" zaměstnával a nakonec jim firmu odprodal. Toliko korekce.
Nakonec ten filtr dle nadpisu vlákna "dostupný" je, ale kvalitní nikoliv. Za mně PRC nebrat, až na vyjímky velmi drahých přístrojů, typu univerzálních playerů.
Mimochodem: gastarbeiter dle "Dojčů" je občan jiného státu pracující dlouhodobě v hospodářsky vyspělejší zemi. Jám tam působil jako "pan podnikatel" více jak 25 let a naopak já jsem tamní "domorodce" zaměstnával a nakonec jim firmu odprodal. Toliko korekce.
OLDEAR (píšu velkým)

V Číně dokážou vyrobit prakticky cokoli. Jenže poptávka je po levných šuntech
V té liště asi nebudou lepší zásuvky od Viborgu...
V té liště asi nebudou lepší zásuvky od Viborgu...
No tak se nám to tady trochu zvrtlo...čekal jsem věcnou diskuzi aka: Měl jsem to a to, nyní mám něco lepšího....nebo místo krabky za 5k radší neber nic, výsledek je stejnej...
Díky alespon blesk666 za postřeh....Jinak to tu každý má filtr za 20k+???
Díky alespon blesk666 za postřeh....Jinak to tu každý má filtr za 20k+???
No tak dobře
Nelze to zobecňovat, ale tady je moje zkušenost.
Nechal jsem si vyrobit před lety napájecí lisštu s 12 zásuvkami v kovové krabici. 4 zásuvky byly filtrované čímsi, co bylo velké jako 0.7 litrová zavařovací sklenice, další 4 měly taky stejnou filtraci a další 4 byly nefiltrované. Vyrobené to bylo s velkou péčí z materiálu dostupného v elektro-obchodě, hrubé dráty poctivě sešroubované atd ... stálo to cca 7-8 tisíc (před lety, dnešní ekvivalent by byl řekněme 10+ tisíc).
Myslel jsem si, jak to nemám vychytané "za hubičku", než jsem to porovnal s lištou Nordost QB8 (obyčejná lišta, žádná filtrace) a DIY nádhera šla okamžitě ze systému pryč.
Nelze to zobecňovat, ale tady je moje zkušenost.
Nechal jsem si vyrobit před lety napájecí lisštu s 12 zásuvkami v kovové krabici. 4 zásuvky byly filtrované čímsi, co bylo velké jako 0.7 litrová zavařovací sklenice, další 4 měly taky stejnou filtraci a další 4 byly nefiltrované. Vyrobené to bylo s velkou péčí z materiálu dostupného v elektro-obchodě, hrubé dráty poctivě sešroubované atd ... stálo to cca 7-8 tisíc (před lety, dnešní ekvivalent by byl řekněme 10+ tisíc).
Myslel jsem si, jak to nemám vychytané "za hubičku", než jsem to porovnal s lištou Nordost QB8 (obyčejná lišta, žádná filtrace) a DIY nádhera šla okamžitě ze systému pryč.
A kdyby ta lišta byl plastový "pes" za 200.-, tak by to fungovalo jinak než Nordost bez filtrace?
I ta DIY byla výrazně lepší, než ty plasťáky z OBI.
Catliker co jsi čekal? Že ti někdo doporučí zařízení, které ti zaručeně několikanásobně vylepší zvuk?
Pokud tam máš slyšitelné a měřitelné rušené ze sítě, které ti proleze zdroji komponentů, tak musíš měřit a pak řešit.
Pokud tam máš slyšitelné a měřitelné rušené ze sítě, které ti proleze zdroji komponentů, tak musíš měřit a pak řešit.
FS asi jsme se nepochopili. Ptal jsem se na fungování drahé lišty Nordost. Čím se liší od jiných lišt bez filtrů?
ad) "Čím se liší od jiných lišt bez filtrů"
Vím jen to, co píšou v marketingových materiálech (viz web). Co je reálně uvnitř netuším a vzhledem ke svým ne-znalostem by mi to bylo asi k ničemu.
Vím jen to, co píšou v marketingových materiálech (viz web). Co je reálně uvnitř netuším a vzhledem ke svým ne-znalostem by mi to bylo asi k ničemu.