To jsi mi připomněl ten vtip když si představím jaký jsem inženýr, tak mám strach jít k lékaři. Takže asi tak.

Pořád čekám na tu úžasnou sestavu do 80000 ale asi se jí nedočkám co.

http://vmaudio.cz/ja.phpBVa píše:M.Vitvar (VMA) má (pokiaľ viem...) úspešne ukončené vš vzdelanie v obore, v ktorom pracuje a prezentuje veľmi dobré výsledky.
Myslíš zlatníka / hráče na kytaru z Radimovy ul., co mu byly plat prdné neustálé změny nicků na sousedním fórukoudy42 píše:Jirka33 bude asi převtělený prodavač 2nd handových regálovek BéWé z Prahy 6
A o co ide tebe? Co ti nedal zlavu?Jirka33 píše:Vitvarovi nejde o zvuk, ale čistě o peníze.
No to seš teda velkej frajer se super jezevčíkemJirka33 píše:Vitvara a jeho nehrajici bednorakve znam osobne prilis dobre, na to abych napsal ze ty jeho sundy s nekvalitnimi levnymi menici hold nehraji. U jeho beden za 60000 mu to hraje výšky jako u me z jezevciku, a basy mám lepší ve sluchátkách za 2000kc. Ja vim, tvrda pravda, snad vas s toho netrefi slak, počasí na to máme. Vitvarovi nejde o zvuk, ale čistě o peníze. Proto také plive na všechnu konkurenci jak jen může.
Tvůj věk začíná šestkou? tipuji 666
A jak bys to chtel udelat? Z toho cos napsal.. tzn. Vezmu svoji sestavu a povezu ji z Phy do Olmiku. Ty vybalis sve kabliky a budeme zkouset vsech 10 moznych kombinaci?daliborr píše:Tak nikdo,to jsem čekal. Strach je cenový propadák.
O zvuku hovoria merania všetko (rovnako ako by povedalo kvalitné optické meranie o "belobe" papiera) a sú ďaleko citlivejšie a presnejšie ako naše uši. Ale nehovoria (skoro..) nič o našich pocitoch "vybudených" tým zvukom, aj to len za idealistického predpokladu, že zvuk je jediný podnet.Exaktně se může pouze vycházet s nám momentálně známých možností něco nějak elektricky a akusticky měřit. Otázkou je, jak tyto výsledky opravdu vypovídají o zvuku.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti