Dobrá lišta do 10 tisíc (bez filtru)

Vše potřebné ke kvalitnímu napájení našich sestav.
Odpovědět
Odar

Re: Dobrá lišta do 10 tisíc (bez filtru)

Příspěvek od Odar »

Normalne vlakno? :lol: To myslite ako vazne? *headbang*

koudy42
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od koudy42 »

Tak kdyz da nekdo za propojovaci kabliky reproterminalu 70 litru, tak co to je proti sinusu kolem 200k a jeste mit pokryte vypadky a razy v siti. *2thumbsup*

kychtax
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od kychtax »

Ta "basen" byl jen vtipek, ale i tak je to citace z www jednoho vyrobce.. :shock: :D
Jinak, resim-li kabely, mel bych resit i listu, mel bych resit i konektory, mel bych resit i zasuvku, mel bych resit i privod, mel bych resit i filtraci. Jedno bez druheho bude mit vzdycky mensi nebo zadny vliv na zvuk. A vsechno dokupy a vyladene pomuze!!
(A neni nutno mit "highend" za 50tisic, ale cilem vsechno mit vyreseno "rozumne" a bytelne a na zaklade zkusenosti jinych)
Proto jsem ti tady zalozil a dekuji za vsechny odpovedi! *klanimse*

svartenatt
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od svartenatt »

Hlavně pod lištu cerabally, aby sinus nepřeskakoval :).
Všichni co máte stíněný odpružený přívod, máte taky odstíněny toroidy v přístrojích a všechno signálové vedení?

terahera
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od terahera »

Tohle vlákno sice sleduji pasivně,tedy bez nějakého plantani do něj,ale hodně mě zajímá,protože zrovna záležitost se zásuvkovou lištou řeším,takže Kychtaxovi děkuji za jeho založení a prosím všechny ostatní,kteří k tomu nemají co kloudného říct,ať to tu nepleveli.Vysmechu a jiných výlevů je tu na fóru v jiných vláknech víc než dost,mě zajímá vývoj tohoto vlákna kvůli jeho nadpisu,ne kvůli posměškům.Kdo nevěří na vliv těchto věcí,ať to neřeší,nikdo je nenutí to kupovat nebo jakkoliv řešit,tak nechte prostor těm,kteří v přínos věří a z osobní zkušenosti mohou nějak pomoci a poradit

Lad2000
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Lad2000 »

Problém je, že tyhle vlákna jsou hlavně o víře :D

terahera
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od terahera »

To snad nebrání nikomu takové vlákno založit,a ostatním věřícím psát příspěvky!?

lachim
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lachim »

terahera
off topic. omlouvám se kychaxovi, ale.... (též mě otravuje to nekonečné "napadání")
problém je v tom, že se nemáme jak bránit těm slintalům, kteří krom svého negativního postoje nemají k vyjádření nic
o vlastních zkušensotech s hifi-bižutérií.
vždy někdo (vlastně pořád ti samí) "přikluše" s
blábolem A - jak jsou ti co píší o své vlastní a praktické zkušenosti jenom zaslepení/hloupí/věřící...
nebo blábolem B - kupte si eletrocentrálu
nebo blábolem C - nejlepší by byla UPSka.
únavné.
ale banovat je za ty nekonečné a negativní bláboly snad nebudeme, že?
:-)
osobně též nerozumím proč tito slintalové tato "bižu-vlákna" vůbec čtou!
a proč do nich pořád melou to své (alias) "...jste blbci, jste blbci.., za to já jsem pragmatický pašák"
krom znechucení lidí, kteří skutečně něco zkoušejí a chtějí asi něco vědět o (sice marginálních) komponentech našich sestav dosáhnou čeho ?
změní snad tvůj názor na to, že tebe zajímá něčí zkušnost s lištou za 10.000 Kč a dražší ?
nebo snad kychtaxovu snahu nějak "na koleně" zlepšit zvuk své sestavy pomocí psa z nerezu?
nebo snad mou zkušenost, že QB4 je lepší než juicebar a že úplně nejlepší pes je furugrescu?
nebo snad kulichův názor, že ceraball´s mají pod lištu furugrescu skutečně smysl?
změní?

koudy42
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od koudy42 »

A co může být lepšího než vlastní čistý sinus vytvořený pěkně doma a "oddělený" od přívodní sítě? :shock: Nebavím se tu o tuctové UPS za bůra.

svartenatt
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od svartenatt »

Takže lachime, pokud se ti zdá, že se tady slintá, tak to promažte. Ale zdá se mi hloupé, že když se zeptám na vznik vibrací v síťové liště a zlepšení pomocí ceraball, tak nikdo neví. Potom se hned objeví názor, že je lepší keramická zásuvka než plastová kvůli vibracím. Nevíte proč něco děláte a ještě o tom tady píšete, na to nelze nereagovat.

Jirka33
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jirka33 »

svartenatt: Je nepodstatne jak to funguje, jde pouze o to zda to funguje, a jestli je to slyset. Pokud vim, nejsme technici, ale hifisti, ale tady neco rict, tak muze jen ocekavat ranu kamenem, za to ze vlastne nevime proc a jak by to melo fungovat a proc vlastne, a bla bla bla, nebavi me to, zas to tu jde do sracek, cim dal vic mam nechut hififora vubec cist, jde to nechutne do sracek! Dekujeme! *headbang*

kychtax
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od kychtax »

Nejde to do sracek..
Dokud nekdo nenapise "vyzkousel jsem 3 ruzne listy a i jednu drahou vysledek je xy" nema cenu se s nim prit nebo se na sebe zlobit. Bude se totiz jen teoretizovat, bez osobni zkusenosti.

Jeste budu mit (snad) pujcenou nordost listu a pak zapojim zpatky i ten plastak. Tomu teprve potom budu davat vahu. Protoze pri prvnim zapojeni a skoku nahoru mohly byt pritomne psych. faktory psychoakustika atd. Nejsme stroje, ze ano.. ;)

lachim
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lachim »

Kychtax
Plastovou listu uz znovu "zkouset" bude ve tve sestave naprosta ztrata casu.
Vyzkousej treba listu project proti qb8 a proti furugrescu.
Vyzkousej, zda ten stojanek s ceraball's ma ve tvoji sestave nejaky smysl.
Ale plastova listu ve tve sestave je pitomost,degradace, hloupost....
Psychoakustika to ale urcite nebude. Neboj
*palec*

Lad2000
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Lad2000 »

Když jsem byl malej, tak mě farář vyhodil z náboženství, protože jsem se ptal proč, bohužel jediná odpověď byla, že musím věřit, tak jako je to v posledních letech tady na tomto fóru!
Příklad, když jsem lachimovi poradil ve vláknu o propojkách, že má připojit výhybky na jeden pár terminálů, byl jsem zepsut a smazán, ale o chvíli později za to kychtaxovi v jeho vláknu tleskáte, takže těžko říci co si tomto fóru mám myslet.
Stačí se podívat do starších vláken jak jsou promazávány, až nedávají smysl, začínají dotazem a pod.
Taky by mě zajímalo jaký vliv má podložený pes, ale něco konkrétního ne dojmy.
Možná by se to tu mohlo přejmenovat na hifiesoterika, pak sem určitě technici nebudou chodit a prudit. :D

dadaft
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od dadaft »

Perfektní vlákno.
Spor mě sice nezajímá, ale člověk si uvědomí, že je šťastný a spokojený.
K nezaplacení...

Odpovědět