EXACTPOWER EP 15A

Vše potřebné ke kvalitnímu napájení našich sestav.
merhaut

Re: EXACTPOWER EP 15A

Příspěvek od merhaut »

Pro doplnění znalostí, přečtěte si toto http://www.fce.vutbr.cz/veda/JUNIORSTAV ... mas_CL.pdf a porovnejte s keckama k mucholapkám od AR... i selský rozum napoví.

Peer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Peer »

Merhaute, zkus si to AR u Pavla poslechnout a pak, chlape, přehodnotíš své technické poznatky... :)
Ty Cimrmane... :)
Možná i výuční list vrátíš. :D

merhaut

Příspěvek od merhaut »

Fyzika není věc názoru, ale popis přírodních zákonitostí, tuhle drobnost bys měl - a tobě podobní - konečně pochopit. Máš doma tu televizi? A chytáš signál, chytáš? Jako to, když máš vlnolapku? Safraporte... nech si to projít hlavou.

Mark Levinson
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mark Levinson »

Peer, přece může mít třeba kabelovku a to žádný signál nechytá, jen ho dopravuje koaxiálem do TV, ne?

merhaut

Příspěvek od merhaut »

Kvalitní vlnolapka od XY nepustí vlnu ani po kabelu, to nevíš?

Mark Levinson
Kontaktovat uživatele:

Merhaute, Ty jsi ale šprýmař :lol:.

etudiant
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od etudiant »

Pánové, pěkně jste se rozjeji.

já klidně přiznám technické vzdělání a druhou větou dodám, že mně nebaví a považuji za ztrátu času hledat fyzikální opodstatnění různých udělátek. Nepotřebuji si stále něco zdůvodńovat složitým aparátem s ještě těžším určením počátečních podmínek. Pokud jsou z různých stran signály, že něco funguje, nebráním se to vyzkoušet a přijmout. Pro mě platí základní rovnost: vynaložené peníze = předpokládáný zvukový přínos.

Pokud tedy Peer uvedl nějaké pomůcky, které by mohly pomoci, jsem za ně vděčný. Mimochodem, ty Acoustic Revive se u nás dají někde pořídit nebo je to ze zahraničí?

Aleska
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Aleska »

Lubik2 píše:Pánové, pěkně jste se rozjeji.

já klidně přiznám technické vzdělání a druhou větou dodám....
Já také klidně přiznám technické vzdělání a druhou větou dodám: Tak se už kluci přiznejte kdo z Vás má poslechovku odstíněnou ochranou z magneticky vodivého plechu Fe. 0,5 mm, ať nejsme všichni za blbce.

merhaut

Příspěvek od merhaut »

Já jsem vděčný na hifi fórech za informace, které mě mohou posunout zvukově vpřed, mají pevné fyzikální základy a nejsou postaveny jen na dojmologii kohosi z davu. A je jich naštěstí dost.

Zázraky a´la lapačka vf mě stojí jen za úsměšek. Slyšet být můžou. I kýbl s vodou může být slyšet.

Mark Levinson
Kontaktovat uživatele:

Lubik2 píše:Pánové, pěkně jste se rozjeji.

já klidně přiznám technické vzdělání a druhou větou dodám, že mně nebaví a považuji za ztrátu času hledat fyzikální opodstatnění různých udělátek. Nepotřebuji si stále něco zdůvodńovat složitým aparátem s ještě těžším určením počátečních podmínek. Pokud jsou z různých stran signály, že něco funguje, nebráním se to vyzkoušet a přijmout. Pro mě platí základní rovnost: vynaložené peníze = předpokládáný zvukový přínos.

Pokud tedy Peer uvedl nějaké pomůcky, které by mohly pomoci, jsem za ně vděčný. Mimochodem, ty Acoustic Revive se u nás dají někde pořídit nebo je to ze zahraničí?
Lubiku2 naprostý souhlas *thumbs up*.
Acoustic Revive u nás prodává High end studio Panský Dvůr z Ostravy. http://panskydvur.unas.cz/dovoz/acousti ... revive.htm

etudiant
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od etudiant »

Mark Levinson

Díky za tip, mrknu na to.

Mark Levinson
Kontaktovat uživatele:

Ano i kýbl s vodou může být slyšet. To nám názorně ukázal Trilok Gurtu při vystoupení Jana Garbarka na Coloursech. Proto nikdy neříkám "nikdy" *taktone*.

Donuts
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Donuts »

Jenze prave ten kybl s voudou je argumentem pro pouzivani pouze technicky zduvodnitelnych veci ne naopak.

Pavel Diok
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Pavel Diok »

merhaut píše:Já jsem vděčný na hifi fórech za informace, které mě mohou posunout zvukově vpřed, mají pevné fyzikální základy a nejsou postaveny jen na dojmologii kohosi z davu. A je jich naštěstí dost.

Zázraky a´la lapačka vf mě stojí jen za úsměšek. Slyšet být můžou. I kýbl s vodou může být slyšet.
Jardo nechci tady hájit firmu Acoustic Revive, kterou dovážím, ale prosím nepouštěj se do jednoznačného odsuzování těchto výrobků z tvé strany. Možná, že hoši tady na fóru ne úplně správně interpretovali popis funkcí různých zařízení, což ty napadáš. Ty sám jsi měl možnost si osahat pouze RD-3 demagnetizér, o kterém jsi sám řekl, že určitě to z diskem něco udělalo, ale výsledek nebyl pro tebe až takovým přínosem jako pro jiné. Co se týká toho Rem-8, tak si nejdříve přečti originální popis, http://www.acoustic-revive.com/english/ ... m8_01.html ,aby nebyl zkreslený. Mohu jednoznačně říci, že jsou zařízení, kde to mělo velký vliv a někde to nebylo slyšet vůbec. Přijeď a vyzkoušíme to.
A mimo jiné tady dávám odkaz z jednoho internetového amerického časopisu Stereo Times, kde vyhlašovali nejzajímavější výrobky roku 2008 a tady je odkaz na příslušenství: http://www.stereotimes.com/MW2008d.shtml . A podívej co je tady hodně zaujalo, ale oni to na rozdíl od tebe slyšeli, a myslím, že nejsou to samí voodisté, ale zřejmě i technici, jako ty. A to tu nechci dávat další příklady, kde výrobky Acoustic Revive dostaly ocenění, aby to nebylo jako cílená reklama. Mě je fuk komu to půjčím, když řekne, že to mělo pro něj přínos za vynaložené peníze ať si to koupí, když mu to nic nedalo, ať nechá být.
Hifi Studio Panský dvůr

boxer

Příspěvek od boxer »

Mě je fuk komu to půjčím, když řekne, že to mělo pro něj přínos za vynaložené peníze ať si to koupí, když mu to nic nedalo, ať nechá být.

*thumbs up* *2thumbsup* *palec* *bravo* *hura* *klanimse*

Ano takto je to správné.

http://www.stereotimes.com/MW2008d.shtml%20.

Vůbec jsou tam zajímavé věci i v ostatních kategoriích......ani neznám. *fnuk*

Odpovědět