Objednával jsem na www.abita.cz
Jen oni ho mají za 12 tisíc, ostatní za 13.
Jelikož mám nyní i Belkin PF 50-ku, mohu tyto dva filtry srovnávat, vše po praktické stránce ale až po vánocích.
Zatím jsem jej pouze vyzkoušel a prostudoval návod (který mi ovšem zaslali neúplný, jak jinak v našem státě)
Snad dořeším, chybí jeden dvoulist, tedy celé čtyři stránky.
Teď ale k filtru, narozdíl od BELKIN PF50-ky se zde dá hovořit o hi-fi už napohled, kovové šaši s vynikající úpravou, ze všech stran nádhera.
Dost se to podobá ROTEL-u, podle mého názoru, taky zástrčky výborně drží každý kabel, zase narozdíl od BELKIN-u.
Jediné co má BELKIN PF 50-ka ze cca stejné cenovky lépe vychytané je, že si může uživatel nastavit na každý pár zástrček spoždění či nikoli a to navíc 5,10, nebo 15 sekund. Na Monsteru je pouze striktně šest zásuvek stále napájených, dvě jsou spínané a další dvě jsou spínané, spožděné.
Srovnání kvality filtrace apd. prostě praxe si bude muset u mě ještě pár dní počkat.
Pak určitě něco písnu, zde do stejného vlákna.
Už teď jsem se ale striktně rozhodl, že někdy v létě ten BELKIN prostě přestříkám, něčím černým, matným.
Plán už mám dlouho, ale teď když mohu srovnávat, není co řešit.
Toho kdo je zodpovědný za zevnějšek vůbec všech síťových filtru značky BELKIN bych nechal snad fakt ukřižovat.
Nedivím se, že se všechny tři prodávané (nyní už i v černém) dají sehnat v tak cenově rozlišných položkách.
O NAD se traduje, že na zevnějšku vždycky šetřili, zato BELKIN se na zevnějšek úplně vysr..
Přitom osobně si myslím, že je to technicky moc povedený síťový filtr, až na display a předek, respektive hlavně jeho povrchovou úpravu.
V současné době si kreslím celá složitá propojení obou síťových filtrů se všemi komponenty včetně DAC-u od CASEA, na který čekám.
Oba filtry budu mít taky spínané za sebou (DC OUT+DC IN) dále stejně taky dělenec NAD.
Celé to propletu digitálně AVR- kem (NAD T753) tak, abych i v multikanále využil ten DAC CEPHEUS, respektive pro dva přední kanály, pochopitelně, stejně tak v propojení s HD sat avr TOPFIELD HSCI7700, taktéž receiverem NAD. Ve Stereu pouze OPPO 983H,DAC,NADC162,NADC272 a XAVIAN BASSO.
Největší radost mám z toho, že se taky zbavím přepínání pro subík a přepínání pro pre-outy z AVR pro L+R kanály.
Došlo mi to až při tom kreslení, že to tak půjde vychytat, nádhera.
Už mám pokresleny čtyři papíry.

Uf, už aby byly vánoce