Má pre mňa zmysel inštalácia na môj CDP týchto modulov? Bedne aj predzosilňovač majú XLR konektory.

Ak sa to pripoji na totalne ubohy vystup, bude vysledkom totalne ubohy vystup, iba ze symetricky ;)Pierre píše:Das do cesty OP. Aby OP fungoval v dostatocnej kvalite, musi byt osetreny podstatne inak ako na tom malickom plosaciku. Spravne zapojit OP aby hral, nie je to iste ako zapojit ho tak aby mal vyborne namerane parametre. PMA raz napisal nieco v tom zmysle, ze OP dobre hrat nemoze nikdy. Ja viem, ze sa obcas zadari, ale priznavam, je to zanedbatelna cast pristrojov.
Ak sa to pripoji na totane ubohy vystup, tak to samozrejme jeho zvuk vylepsit moze.
Lepsie je asi pohrat sa s najdenim vhodneho kabla.
Kedze to nebolo spravne pochopene - doplnim:david píše:Ak sa to pripoji na totalne ubohy vystup, bude vysledkom totalne ubohy vystup, iba ze symetrickyPierre píše:Das do cesty OP. Aby OP fungoval v dostatocnej kvalite, musi byt osetreny podstatne inak ako na tom malickom plosaciku. Spravne zapojit OP aby hral, nie je to iste ako zapojit ho tak aby mal vyborne namerane parametre. PMA raz napisal nieco v tom zmysle, ze OP dobre hrat nemoze nikdy. Ja viem, ze sa obcas zadari, ale priznavam, je to zanedbatelna cast pristrojov.
Ak sa to pripoji na totane ubohy vystup, tak to samozrejme jeho zvuk vylepsit moze.
Lepsie je asi pohrat sa s najdenim vhodneho kabla.
Mas-li to na vzdalenost metru, klidne to propoj nesymetricky a neres to.
Pasule, jsem úplně, ale skutečně úplně zklamán. Já jsem se mylně, ale úplně mylně domníval, že od doby Merhautova vítězného tažení proti spínaným zdrojům ve špičkovém audiu, je jim úplně, ale skutečně úplně odzvoněno.pasul píše:..........Ale má to spínaný zdroj .......
Ide o to, že XLR ma pravdepodobne nebude stáť nič. Zaujímam sa o to preto, že CDP chcem mať poruke a zbytok komponentov medzi bedňami. Takže ku tomu povedú káble cca 4-5m.TomasT píše:Acone, vykasli se na to, porid k lexikonu nejaky slusny dac a udela ti to vic radosti nez tyto veci... Na kino to staci jak to je a na stereo mu doprej neceho lepsiho a mas vystarano.
Tak, nebude sa v tom vŕtať nejaký kutil. Vyrábajú profitechniku pre nahr. štúdia, rozhlasy... takže sa dá predpokladať, že sú v obraze.pasul píše:Myslím si, že TomášT má pravdu. I když zase vidím ty řeči jako - A co hodiny? A kabel AES/EBU nebude OK a já nevím co všechno dalšího. Taky bych se v tom nejradši nevrtal. ...
Potom daj vedieť kedy pôjdeš, od Acona je to ku mne 85 km. Pozývam ťa na obed (večeru)TomasT píše:... Brzo snad pojedu za Pavlem se mrknout na bedniska...
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host