Casea Cepheus mk2 XLR + M2TECH Hiface BNC

Zamčeno
suriomario
Kontaktovat uživatele:

PRODÁNO: Casea Cepheus mk2 XLR + M2TECH Hiface BNC

Příspěvek od suriomario »

Poctivý DAC založený na 2xAD1955, 16-24 bit, fs 32-96 kHz, vstup BNC, výstup cinch/XLR. M2Tech Hiface BNC první generace. BNC-BNC kabel Tasker délky 1,5m.
Osobní předání Praha, jinak pošta.

Cena: 7990 Kč

Přílohy
33.jpg
22.jpg

LadaP
Kontaktovat uživatele:

Re: Casea Cepheus mk2 XLR + M2TECH Hiface BNC

Příspěvek od LadaP »

Dobrý večer,jsem náhodou na noční v práci a našel jsemVáš inzerát na prodej převodníku Casea Cerpheus MK2 a M2 Tech Hiface BNC.
Jsem ale z Ostrova u Karlových Varů,bylo by pro mne výhodnější zaslání poštou.Ale mohl bych i zajet.
Nějak to vymyslíme,ráno budu po noční ale tak okolo 13 hodiny bychom si mohli zavolat.Já to dělám tak,že si nechám na konto složit zálohu na poštovné,kterou pak odečtu od celkové ceny dobírky po přičtení poštovného.
Dobrou noc,jsem zvědav na Caseu,Láďa Prusenovský

LadaP
Kontaktovat uživatele:

Re: Casea Cepheus mk2 XLR + M2TECH Hiface BNC

Příspěvek od LadaP »

Dobrý den,myslel jsem si dle přilohy fotodokumentace,že přistroj má optický vstup,který jsem potřeboval využivat.Neplánoval jsem připojení k počitači.Dnes jsem dobírku zaplatil na poště,rozbalil,zjistil a volal Vás.Nabidl vrácení věci,kterou nepotřebuju,zaplatil bych poštovné.Nesouhlasite,nabízíte kontakty na klienty,kteři přistroj poptávali.Nesouhlasim,je mi šedesát a zitra nastupuji do nemocnice.Co mi zbývá,pošlete mi ty kontakty,ale co když i oni stejně jako já koukají na obrázek a potřebují digitální vstup.Hezky den.

Zamčeno