Sonus faber Olympica Nova I + stojany

Zamčeno
hfr
Kontaktovat uživatele:

PRODÁNO: Sonus faber Olympica Nova I + stojany

Příspěvek od hfr »

Predám reprosústavy Sonus faber OLYMPICA NOVA I s originál stojanmi, prevedenie: masívny hliníkový odliatok, 8 vrstiev ohýbaného dreva - walnut (orech), koža. Frekvenčná odozva 45 Hz – 35 000 Hz, citlivosť 87 dB, doporučený výkon zosilňovača 35 – 250 W, impedancia 4 ohm, bassreflex “Stealth Ultraflex”, reproduktory: výškový Ø 28 mm, stredobasový Ø 150 mm.

Stojany Sonus faber OLYMPICA NOVA I Stand - prevedenie: extrudovaný hliník, vyplnené sú kremičitým pieskom, možnosť vedenia repro kábla v stojane.
Reprosústavy majú vynikajúci, príjemný a muzikálny, čistý, vzdušný, priestorový a dynamický zvuk, objem zvuku a hlboké tóny sú oveľa väčšie ako veľkosť reprosústav, sú to pravdepodobne jedny z najkrajších stojanových reprosústav - prevedením aj zvukom. Kupované sú u dovozcu na Slovensku v 1/2020 (aj stojany v 8/2020), k obom mám originál balenia, som ich prvý majiteľ, oboje je úplne ako nové a málo používané a v 100 % stave. MOC reprosústav je momentálne už 6 500 Eur a stojanov 1 000 Eur, takže oboje spolu nové je v MOC 7 500 Eur, no moja predajná cena spolu je teraz len 4 650 Eur. Dôvod predaja: rád by som išiel do vyššieho modelu Sonus faber.

Cena: 4650 EUR

Naposledy oživil hfr v 22 dub 2022 14:14

Zamčeno