Prodám zcela nový lineární napájecí zdroj HDPLEX 300.
V tomto okamžiku (23.11.2021) ještě nedoručený, mám potvrzené doručení z Německa na konci listopadu 2021 - nehrozí tedy prodlení na celním úřadě.
Prodávám za plnou cenu - výhoda je už jen v tom, že bude přístroj k mání v ČR. Já na něj čekal hodně dlouho a mezitím jsem si nechal provést upgrade/opravu HDPLEX 200 v Casea.
https://hdplex.com/hdplex-fanless-300w- ... evice.html
Cena: 15000 Kč
Lineární zdroj HDPLEX 300W
Re: Lineární zdroj HDPLEX 300W
Tak lineární zdroj byl právě doručen. Pokud si případný zájemce pospíší, může dostat nevybalený přístroj....
Včera jsem nakonec krabici rozbalil a zdroj vyzkoušel. HDPLEX 300 je pořádný macek - předchozí verze 160 a 200 byly víceméně stejně velké, 300 vyrostla zejména do hloubky. Nechám ji pár dnů v provozu, ale hned po prvním zapojení se mi líbí - myslím, že v mém systému nakonec zůstane :)
Topování inzerátu změní datum příspěvku, takže v "Včera ..." předešlém příspěvku je momentálně již před dvěmi měsíci.
Mezitím jsme měl možnost si porovnat 300W verzi proti verzi 200W, která prošla upgradem v Casea.
Využívám v zapojení všech 4 výstupů
- 5V pro media konvertor optika-metalika
-12V pro switch
- 5V pro USB kartu JCAT
- 19V pro počítač
Oba zdroje představují slyšitelný přínos oproti starému zdroji od HDPLEX. Při vzájemné porovnání těžko říci, který je lepší - řekl bych, že s 200W verzí má systém o malinko světlejší projev, 300W potom hutnější - ale jsou to opravdu nuance.
Nová cena pro HDPLEX 300W je 15000 Kč.
Poštovné v ČR s SR zdarma při platbě předem. Při platbě na dobírku platí dopravu kupující.
Mezitím jsme měl možnost si porovnat 300W verzi proti verzi 200W, která prošla upgradem v Casea.
Využívám v zapojení všech 4 výstupů
- 5V pro media konvertor optika-metalika
-12V pro switch
- 5V pro USB kartu JCAT
- 19V pro počítač
Oba zdroje představují slyšitelný přínos oproti starému zdroji od HDPLEX. Při vzájemné porovnání těžko říci, který je lepší - řekl bych, že s 200W verzí má systém o malinko světlejší projev, 300W potom hutnější - ale jsou to opravdu nuance.
Nová cena pro HDPLEX 300W je 15000 Kč.
Poštovné v ČR s SR zdarma při platbě předem. Při platbě na dobírku platí dopravu kupující.
PS: Na stránkách výrobce HDPLEX.COM je lineární zdroj v 300W verzi opět vyprodaný bez informace o plánovaném termínu další dodávky!
Nová cena za lineární zdroj 300W je 15000 Kč.
Zde na fóru nabízím také Audio PC (hifi-bazar/sitove-prehravace/audio-pc-t23784.html) za 21000 Kč.
Při společném odběru PC+zdroj přidám jako dárek USB kartu JCAT Femto zdarma.
Při společném odběru PC+zdroj nabízím USB kabel Nordost TYR2 v délce 1 metr za 16000 Kč.
Zde na fóru nabízím také Audio PC (hifi-bazar/sitove-prehravace/audio-pc-t23784.html) za 21000 Kč.
Při společném odběru PC+zdroj přidám jako dárek USB kartu JCAT Femto zdarma.
Při společném odběru PC+zdroj nabízím USB kabel Nordost TYR2 v délce 1 metr za 16000 Kč.