Bryston B60 R

Zamčeno
stepanpepan
Kontaktovat uživatele:

PRODÁNO: Bryston B60 R

Příspěvek od stepanpepan »

Prodám legendární zesilovač Bryston B60 R, včetně dálkového ovládání (mute a hlasitost) a originálního měřícího protokolu. Zesilovač hraje bezvadně. Má poškrábaný přední panel v pravém dolním rohu, jak je vidět na fotce, dá se jednoduše zamaskovat, aby to nebylo tak vidět. Při přepínání vstupů trochu chrastí, ale zatím to není potřeba řešit, dá se jednoduše vyřešit aplikací čistícího roztoku do přepínače. Hlasitost a balance fungují bezvadně. Už není v záruce.

Možné je jedině osobní převzetí v Praze 6 Vokovicích. Mám CD přehrávač standardní kvality, kromě hudebního materiálu si přineste i vlastní přehrávač, kdyby Vám obyčejný nestačil. Reproduktory jsou "normální" Bowers a Wilkins, nic speciálního. Stejně tak všechny propojovací kabely nejsou žádný highend - přineste si případně vlastní.

V současné době se tento zesilovač s dálkovým ovládáním nový prodává za 110 000 Kč.

Cena: 21000 Kč

stepanpepan
Kontaktovat uživatele:

Re: Bryston B60 R

Snížil jsem cenu na 33 tisíc.

stepanpepan
Kontaktovat uživatele:

Zesilovač jsem rozebral, odprášil a přepínač vstupů vyčistil. Mezi chladič a dekl aplikoval novou teplovodivou pastu. Snižuji cenu na 27 tisíc.

stepanpepan
Kontaktovat uživatele:

Přidávám fotky. Zesilovač je uvnitř jako nový.
Přílohy
brs2.JPG
brs1.jpg

stepanpepan
Kontaktovat uživatele:

Cenu jsem snížil na 21 tisíc, další snížení nebude.

Naposledy oživil stepanpepan v 06 dub 2019 15:14

Zamčeno