Acoustic Revive
Re: Acoustic Revive
Quartz Resonator QR 8
Peere uvádíš, že to funguje, prosím můžeš napsat více o tom kde a s jakým výsledkem(aspoň přibližně) jsi je použil, díky.
Peere uvádíš, že to funguje, prosím můžeš napsat více o tom kde a s jakým výsledkem(aspoň přibližně) jsi je použil, díky.
Noble Audio - výroba a prodej
Mám to nalepené všude a na všem. Popis kde se to má nalepit je přiložen. O funkčnosti se přesvědč sám a pak to tady napiš.
Tady jsou detailní návrhy umístění puků:
http://www.panskydvur.unas.cz/dovoz/aco ... e/qr8.html
Pohrát si s tím musíš sám. Bude to různé.
Já jsem je mimo jiné nalepil na přístroje, které jsem neměl jinak ošetřené.
Zkoušeli jsme to například i na zesilovači, slyšet to bylo ale rozdíl byl malý.
Zřejmě jeden puk byl málo. Zesilovač dostal Cerabally, tak jsem to na něm pak již nezkoušel.
Fantazii se meze nekladou... Zkus a uvidíš (uslyšíš - nebo ne
)
http://www.panskydvur.unas.cz/dovoz/aco ... e/qr8.html
Pohrát si s tím musíš sám. Bude to různé.
Já jsem je mimo jiné nalepil na přístroje, které jsem neměl jinak ošetřené.
Zkoušeli jsme to například i na zesilovači, slyšet to bylo ale rozdíl byl malý.
Zřejmě jeden puk byl málo. Zesilovač dostal Cerabally, tak jsem to na něm pak již nezkoušel.
Fantazii se meze nekladou... Zkus a uvidíš (uslyšíš - nebo ne
Díky za info.
Přítelkyně to vyhrála v losování-účastnila se ankety na HIFI VOICE, tak to dostanu, ona to na svou věž SONY v pracovně dávat určitě nebude
Přítelkyně to vyhrála v losování-účastnila se ankety na HIFI VOICE, tak to dostanu, ona to na svou věž SONY v pracovně dávat určitě nebude
Pak dej vědět jak pokusy u tebe dopadnou...
V tom odkazu se píše "na hlavní vypínač přístrojů, vstupní konektor síťového kabelu i opačný DC síťový a vypínač světel v místnosti" nevím jak si to mám představit, nemáš fotky svého použití?
Tam jsem to nezkoušel. Mám to na mechanice CD přehrávače a horních stranách některých přístrojů.
Musíš vyzkoušet, kde se to bude hodit tobě.
Všude to může být různé...
Musíš vyzkoušet, kde se to bude hodit tobě.
Všude to může být různé...
PUKY
tam píšu, že puky sú z nerezonančného kryštálu. Ako môže niečo, čo nerezonuje rozrezonovať dvere do obývačky
A hlavne, ako môže zastaviť pičovina čo váži pár gramov, vybrácie 20kg dverí
A nie len to. To by som ozaj rád počul. Ja teda verím na kadejaké chujoviny, ale toto...
na.....a umístěním QR - 8 se kmitočet změní a rezonance se zastaví. Ale naopak umístěním QR - 8 na místo, které nerezonuje, může způsobit, že rezonovat začne...
Chlapci neblbnite...dveře v pokoji, okna, stěny, podlaha ...
to Acon:
trocha tolerance. Je to pořád dokola. Nezkusil jsi, neslyšel a prý pičoviny a že je to na chuja...
Opravdu jsem z těch výkřiků unavený.
Od Acoustic Revive jsem slyšel kde co a musím říct, že většina věcí na mé aparatuře fungovala.
Na druhé straně se mi do rukou dostaly i některé věci, které jsem slyšel jinde ale doma jsem změnu nezaznamenal. Prostě je to tak.
Myslím si, že Acoustic Revive není žádná podvodná firma. Na své výrobky mají světové patenty a jsou často ocenění nejenom v Japonsku ale i jinde na světě.
Tady je recenze na 6moons.
http://www.6moons.com/audioreviews/acou ... round.html
Tak neser
trocha tolerance. Je to pořád dokola. Nezkusil jsi, neslyšel a prý pičoviny a že je to na chuja...
Opravdu jsem z těch výkřiků unavený.
Od Acoustic Revive jsem slyšel kde co a musím říct, že většina věcí na mé aparatuře fungovala.
Na druhé straně se mi do rukou dostaly i některé věci, které jsem slyšel jinde ale doma jsem změnu nezaznamenal. Prostě je to tak.
Myslím si, že Acoustic Revive není žádná podvodná firma. Na své výrobky mají světové patenty a jsou často ocenění nejenom v Japonsku ale i jinde na světě.
Tady je recenze na 6moons.
http://www.6moons.com/audioreviews/acou ... round.html
Tak neser
-
merhaut
Ukázky z těch pukoplků zamontuju do svého článku o hudbě a zvuku... to budou rezonance napříč davem!
Jo v tom překladu jsou pěkné plky, to máš pravdu... 
-
merhaut
Technická akustika a elastoakustika je exaktní obor, který se studuje, nenasává. Její součástí jsou například tato témata: Kmitání mechanických soustav. Kmitání kontinua, struny, membrány a kruhové desky. Základy metody konečných prvků, maticový zápis pohybových rovnic, volba okrajových podmínek. Modální analýza mechanických systémů, akustických prostorů a elastoakustických soustav s využitím metody konečných prvků. Prostředky snižování hluku šířeného konstrukcí. Metody snižování hluku šířeného plynným prostředím. Atakdále, vygooglujte si to jakojá
Věřím tomu, že studijní zvládnutí takovéhoto oboru je velmi velmi náročné. Nevěřím tomu, že někdo oplácá cokoliv jakýmýsi pučíky, a ono se to odrezonuje...
Věřím tomu, že studijní zvládnutí takovéhoto oboru je velmi velmi náročné. Nevěřím tomu, že někdo oplácá cokoliv jakýmýsi pučíky, a ono se to odrezonuje...
já teď díky životu v provizoriu a nedostatku jiné činnosti (zima je v mé branži mrtvá sezóna) hodně čumím na TV. už v tom jedou všichni merhaute. nenaděláš nic. od našinců, kteří mohou každý den zavolat věštce, po FBI. ti by bez jasnovidců nevyšetřili ani ztrátu třídní knihy...