Furutech High End Fuse - pojistky
Re: Furutech High End Fuse - pojistky
kychtax - aj ostatní, ktorí radi používate argument (asi jediný ktorý sa ešte v prípade takýchto woodoo veci dá), že či to niekto skúsil, alebo ma skúsenosť s tým, keď sa k tomu vyjadruje... Ono niektoré veci netreba skúsiť, aby človek vedel.. Skúšajú sa prevažne veci, ktoré majú aspoň nejakú šancu v praxi "uspieť" = fungovať...
Už aby som bol k téme tak príklad na tému :
Poistku v mojom zosilňovači som nechal dva dni namočenú v slanom roztoku a potom ešte nechal hodinu na ňu svietiť UV svetlo.. Po tomto úkone som ju dal do zosiku a počúval.. Zvuk presnejší, bas jednoznačne rýchlejší, suchší a priestor sa dá viac definovať....
Ide sa to skúšať? Takto to u hifi funguje?
Už aby som bol k téme tak príklad na tému :
Poistku v mojom zosilňovači som nechal dva dni namočenú v slanom roztoku a potom ešte nechal hodinu na ňu svietiť UV svetlo.. Po tomto úkone som ju dal do zosiku a počúval.. Zvuk presnejší, bas jednoznačne rýchlejší, suchší a priestor sa dá viac definovať....
Ide sa to skúšať? Takto to u hifi funguje?
-
svartenatt
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Tak pozor na orální sex, kychtaxi, když tomu věříš.
Jason
. Já abych nemluvil od klávesnice tak jsem si tu pojistku objednal. Můj koncák má pojistku napájení 10A. Jak už jsem psal, čekám na ten slyšitelný rozdíl. Už mě ty diskuse tak zblbly, že už jsem zjistil, že neposlouchám hudbu,ale kde to jinak cinkne a nebo zabasuje. Jsem starší člověk a tak mám rád výšky, které moje uši už moc nedokážou vnímat. Proto beru už dnes jako technik, že mladí lidé možná mají nadstandart sluchu a proto ty jiné slyšitelné rozdíly.
Jediný skok jsem slyšel: CD proti SACD . Jak přijde pojistka, tak napíši opravdu přesné informace pro slyšící i pro neslyšící. Už vím dopředu,že jsem koupil špatně a že málo zahořené a určitě je to fake China a hodně mě to na..re když to nebude skok a za ty prachy bych si mohl koupit dobrou kořalku a pak bych slyšel vše. 
No tos tomu dal čéče,priznat,ze tvoje uši uz nedokazou moc vnimat výšky. Právní zástupce zlatoušců teď uplatní námitku,ze ty,jako "Tóma hluchoněmec",nemuzes uz adekvátně vymenu pojistky zaznamenat. Priste nic nepriznávej,zatloukat,zatloukat,zatloukat.
Jak byl nasycený roztok?
Bazi, zatloukat,znamená lhát. Ne , až mi prijde pojistka, tak možná otevřu svoje uši a napíši holou pravdu. Slyším ,nebo neslyším. Ty výšky slyším, ale věk je tam jak má být. A kdo si namlouvá něco jiného tak je pako.
Daliborr, Vieme všetci, že "počuť" môžeš a vieme aj prečo.... Čo tiež vieme je, ako zistiť či naozaj "počuješ" zmenu .. Ale zas to isté dookola a zas tie isté veci prídu kolo toho..
Mán doma dnes akustické paravány, a je to při různých posunech lepe znející, jak nějaká blbá pojistka. Myslým při zemi.
Myslím,opravuji, nejde mito vsunout.
daliborr
Testovat vliv pojistek na starým čínským hybridním zesilovači a CA Dacmagicu je opravdu vtip dne.
Jen testuj a hlavně potom své zkušenosti můžeš prohlašovat jako všeobecně platný závěr
Testovat vliv pojistek na starým čínským hybridním zesilovači a CA Dacmagicu je opravdu vtip dne.
Jen testuj a hlavně potom své zkušenosti můžeš prohlašovat jako všeobecně platný závěr
Namáčet pojistku do slané vody je zásadně špatně. Chce to hadr do vody studené a přiložit na čelo. Hodně věcí to vyřeší a všichni si tady odpočinou.
Ano ,aplikovať hlavne tým "počujúcim". A v obzvlášť ťažkých prípadoch aj škótske strikyNamáčet pojistku do slané vody je zásadně špatně. Chce to hadr do vody studené a přiložit na čelo. Hodně věcí to vyřeší a všichni si tady odpočinou.
Jiri, hlavně,že ty máš doma Shroll. To je totiž proti starému hybridnímu čínskému zesilovači "velký skok" dopředu. Takové lidi mám hrozně rád. A už je to tady. Ještě jsem nedostal a nevyzkoušel pojistku a už mám napsaný vtip dne. Jiri možná jseš na tom zvukově lépe, ale trochu bych nepodceňoval zvuk jiných soustav,které někomu mohou znít lépe jak nějaký Shroll. Všeobecně platný závěr jsem nikdy nepsal. Jen svůj a to konečný ,pro můj poslech. V žádném případě jsem tím nemyslel platný celkový závěr pro všechny. No aspoň jsem si udělal obrázek o namachrovaných lidech co si myslí,že mají hifi za hromadu peněz a ti co mají stroje nižší třídy jsou jen pleps,a nemají co kecat do názorů velkých hifistů,protože já mám Shroll tak kdo je víc.
daliborr
Spíš mě překvapuje, že když si zcela přeskočil fázi laborování s kabeláží, filtrací napájení, antivibračníma podložkama , tak se hned pustíš do výměny pojistek, což bych řekl, že bude asi to poslední co by měl hifista řešit.
Pokud je pro tebe zvuk starého čínského hybridního zesilovače s CA Dacmagic skvělý, tak už nic nevylepšuj a jen si užívej poslechu.
Spíš mě překvapuje, že když si zcela přeskočil fázi laborování s kabeláží, filtrací napájení, antivibračníma podložkama , tak se hned pustíš do výměny pojistek, což bych řekl, že bude asi to poslední co by měl hifista řešit.
Pokud je pro tebe zvuk starého čínského hybridního zesilovače s CA Dacmagic skvělý, tak už nic nevylepšuj a jen si užívej poslechu.