Furutech High End Fuse - pojistky
Re: Furutech High End Fuse - pojistky
Jiri,laborování s kabeláží mám za sebou,filtrace už je taky za mnou,a nožky už proběhly.Je to od tebe jenom provokace na pojistky. čekám na ně,a jak přijdou, vyzkouším na slabém aparátu a budu se těšit,že možná nic proti lepší sestavě"třeba" Shroll nebude žádný rozdíl. Pokud jsi slyšel jiný zvuk přez pojistky  na "novém" zesilovači Shroll, tak tento zesilovač má někde slabou složku. A možná je to jen předražený ,podle mého poslechu  na výstavě v Praze obyčejný předražený zesilovač.

- PavelDosko
 - Kontaktovat uživatele:
 - Vybavení

Vy musite byt klient pana Buntudaliborr píše: ↑19 črc 2019 17:27Jiri,laborování s kabeláží mám za sebou,filtrace už je taky za mnou,a nožky už proběhly.Je to od tebe jenom provokace na pojistky. čekám na ně,a jak přijdou, vyzkouším na slabém aparátu a budu se těšit,že možná nic proti lepší sestavě"třeba" Shroll nebude žádný rozdíl. Pokud jsi slyšel jiný zvuk přez pojistky na "novém" zesilovači Shroll, tak tento zesilovač má někde slabou složku. A možná je to jen předražený ,podle mého poslechu na výstavě v Praze obyčejný předražený zesilovač.
2 Vinco
Pozri sa v jeho podpise na "Vybavení".. Nie je môj klient. Len ako jeden z mála v tomto vlákne okrem uší zjavne používa aj tú "hmotu" medzi nimi..
..A skoro by som si trúfal povedať, koho klient si Ty 

Pozri sa v jeho podpise na "Vybavení".. Nie je môj klient. Len ako jeden z mála v tomto vlákne okrem uší zjavne používa aj tú "hmotu" medzi nimi..
- PavelDosko
 - Kontaktovat uživatele:
 - Vybavení

jen mne mrzi, ze nazivo jsme s Daliborrem porovnavali nekolikrat kabely (napajeci irepro) a slysel to... pojistky mne teda prozatim nenapadlo zkouset

Neviem o tom (podľa nicku).. Ale z 24 príspevkov sa dá niečo odhadnúť..

Odhadnut, ze sme sa stretli, spoznali a ze mate pravo tykat mi ?
Co si to vobec dovolujete ?

Co si to vobec dovolujete ?
Odhadnúť názor na hifi a prístup k tomu... Nič viac. A ak vadí tykanie (na fórach bežné, mne tu dosť často tykajú aj 3x mladší "experti", nerobím z toho vedu..)..) tak sa ospravedlňujem, môžem aj "onikat" .  Prípadne používajte "pluralis majestatis" , nech vieme s kým máme česť.  

To vinco
Kdyz se ti nelibi tykani,tak sem nelez!!! Nedelej ze sebe vícečlověka,respektive uber na egu,jinak tady budes za pitomce.

Kdyz se ti nelibi tykani,tak sem nelez!!! Nedelej ze sebe vícečlověka,respektive uber na egu,jinak tady budes za pitomce.
On nebude on je, jeho blahorodí. Došly mu argumenty k věci tak se ohrazuje zástupným problémem.

Namáčet pojistky je blbost (teď už to také vím). Ale jak dlouho se mají nechat zahoret? A platí jako u kabelu tzv. odpočinková fáze (coolphase) - nechat je 1 měsíc nezapojené?