Furutech High End Fuse - pojistky
Re: Furutech High End Fuse - pojistky
Vinco
Teď jsi se pěkně "odhalil" ,co jsi zač. To bylo ubohý.

Teď jsi se pěkně "odhalil" ,co jsi zač. To bylo ubohý.
Tak, dnes mi přišla pojistka, měděné konce jsou pozlacené propojené stříbrným drátkem a vyplněná křemičitým pískem na chlazení. Vypadá úplně stejně jako trubičková pojistka,kterou používáme v práci. No má malou změnu ,pozlacené konce. No jsem hodně zvědav na ten zázrak. No ,ale aby experti jako Jiri mohli klidně spát, tak ji nechám 100 hodin "zahořet"  
 a pak ji teprve vyměním v zesilovači. Jsem zvědav na ten okamžitý slyšitelný skok. Jinak mě to N.A.S.E.R.E. ,protože jsem mohl mít za ty prachy 2 litry vodky a senzační zábavu s poslechem hudby.

Alkohol je sviňa! ... ja už pijem iba víno... jsem mohl mít za ty prachy 2 litry vodky a senzační zábavu s poslechem hudby.
to daliborr: Uff, tak teď se úplně bojím, že to nedopadne a vyneseš nekompromisní, zdrcující a zřejmě i obecně platný, absolutná verdikt v této věci a my všichni, co to slyšíme, budem nahraní. Bojím bojím  

No ak to tu niekoho záujme ja mal včera požičanu poistku AUDIO MAGIC Beeswax ULTIMATE SHD ktorú som vyskúšal za prítomnosti majiteľa poistky v DACe Customworks DAC 1 USB upgradovany pánom Stránkom ktorý mi na požiadanie urobil poistkove púzdro a teda aj dorabany komplet symetrický výstup. Poistka bola rozohratá asi 120 hodín a to vám poviem, včielky lietali okolo 
. Nie vážne predtým som tam mal Synergistic Research Blue a Audio Magic Beeswax ULTIMATE SHD spravila takú zmenu že neviem či to tu mám napísať. Antipoistkovi členovia tohto fóra mi hneď napíšu že mám halucinácie a o to nestojím 
. 
Ako z customworks DAC 1 USB a Audio Magic urobila z DACu teplo hrajúci presný prevodník ktorý zahrál taký bass že som neveril vlastným ušiam, detaily boli brilantne, proste na prvé sekundy to musel počuť aj pes
. Zvuk ktorý som nikdy nepočul že takto dokáže zahrať prevodník od Customworksu! Hrá to fantastický. Za mňa 
 a teraz sa všetci čmeliaci na mňa vrhnú ako včela 
 na 

Ako z customworks DAC 1 USB a Audio Magic urobila z DACu teplo hrajúci presný prevodník ktorý zahrál taký bass že som neveril vlastným ušiam, detaily boli brilantne, proste na prvé sekundy to musel počuť aj pes
Prosimte,proc by se mel na tebe nekdo vrhat kvuli tomu,cos napsal? Udelej to jako obvykle,kdyz se necejtis uplne v poradku: vem si paralen,pres noc se zkus vypotit a kdyz to do rana neprejde, zajdi za obvodnim lekarem,zopakuj mu,cos tu napsal a on uz bude vedet na jaky vysetreni te poslat.

to THXKO: Předpokládám, že ti někdo ze známých zdejších odborníků - všeználků brzy napíše, že pokud jsi poslechem zaregistroval nějakou změnu ve zvuku DACu (což je ale pouhou výměnou pojistky již z principu nemožné, jak všichni víme), pak je s daným přístrojem po technické stránce určitě něco v nepořádku 

.

Vážený Steve.
Pojistka je nejslabším článkem v okruhu napájení. Z hlediska výrobce přístroje je kladen důraz na dodržení příslušné normy. Z pohledu zvuku je lépe pojistku vynechat. Jestliže se shodneme, že na zvuk mají vliv kabely, konektory, nožky, hmotnost, vibrace, stínění, akustika, oddělené napájení atd., jsou pojistky oprávněným logickým doplněním této množiny. Pokud samozřejmě nejsou ostatní komponenty také opomíjeny. Já bych za výrobce přístrojů napříč cenovým spektrem, zvláště v části napájení, ruku do ohně za „nevylepšitelné“ řešení nedával.

Pojistka je nejslabším článkem v okruhu napájení. Z hlediska výrobce přístroje je kladen důraz na dodržení příslušné normy. Z pohledu zvuku je lépe pojistku vynechat. Jestliže se shodneme, že na zvuk mají vliv kabely, konektory, nožky, hmotnost, vibrace, stínění, akustika, oddělené napájení atd., jsou pojistky oprávněným logickým doplněním této množiny. Pokud samozřejmě nejsou ostatní komponenty také opomíjeny. Já bych za výrobce přístrojů napříč cenovým spektrem, zvláště v části napájení, ruku do ohně za „nevylepšitelné“ řešení nedával.
Áno Steve očakávam že sa to zvrhne ako vždy  
Poznám iba dvoch známych čo si AUDIO MAGIC Beeswax ULTIMATE SHD kúpili a podarilo sa mi ju vyskúšať. Jeden je tu aj registrovaný. Ale pozor Jimmi to nieje
. Mňa nezaujímajú negatívne reakcie, dajú sa očakávať ako na slopanete  
Chcel som iba zdôrazniť že kto nevyskuša vie akurát hovno o tom a môže tak komentovať dohady že to nieje možné a nezmeratelne. Išlo mi o to vyskúšať ju či vážne sa niečo udeje. Neočakával som od nej nič, mám odladenu zostavu. Áno samozrejme napíšem to jasne pre zdejšich odborníkov aby nebolo veľké haló okolo toho. Sú to moje pocity! A tie pocity mi robia z hifi radosť. Niekomu robí radosť tu stále dookola niečo argumentovať. Ja napísal svoje pocity a bez pocitu sa počúvať nedá. Iba toľko.

Poznám iba dvoch známych čo si AUDIO MAGIC Beeswax ULTIMATE SHD kúpili a podarilo sa mi ju vyskúšať. Jeden je tu aj registrovaný. Ale pozor Jimmi to nieje
Chcel som iba zdôrazniť že kto nevyskuša vie akurát hovno o tom a môže tak komentovať dohady že to nieje možné a nezmeratelne. Išlo mi o to vyskúšať ju či vážne sa niečo udeje. Neočakával som od nej nič, mám odladenu zostavu. Áno samozrejme napíšem to jasne pre zdejšich odborníkov aby nebolo veľké haló okolo toho. Sú to moje pocity! A tie pocity mi robia z hifi radosť. Niekomu robí radosť tu stále dookola niečo argumentovať. Ja napísal svoje pocity a bez pocitu sa počúvať nedá. Iba toľko.
- 
				svartenatt
 - Kontaktovat uživatele:
 - Vybavení

Já vám nerozumím. Dejte si místo pojistky nějaký Nordost kabel a máte dokonalý zvuk. Bezpečnost tady nikoho nezajímá, když si laici dělají své silové kabely.

No kábel už je predtým dopredu priamo na komponent správne dopasovany. Áno ani bez toho správneho to nebude dobre hrať. U mňa sa v DACe osvedčil lessloss signature. Myslím že ešte zaplatitelny sieťak a rovný aj približne cene DACu. Ale to už je mimo témy.

S prístrojom nie.. S poslucháčom.pak je s daným přístrojem po technické stránce určitě něco v nepořádku
Zrejme sa reinakrnoval..Ako z customworks DAC 1 USB a Audio Magic urobila z DACu teplo hrajúci presný prevodník ktorý zahrál taký bass že som neveril vlastným ušiam, detaily boli brilantne, proste na prvé sekundy to musel počuť aj pes
Jen technický dotaz. Jak je pojistka otočena? Prosil bych poznačit konce A-B a pak po určité době otočit. Pak napsat report. Pozor při otáčení na písek. Vůbec si nedělám srandu, myslím to vážně.

irotam nemaj strach, poistka býva už od výroby povačšine označená na jednej stane napriklad je označenie T1,25A.
5x20mm poistky použivaju rozne hodnoty napriklad od 100mA po 20A.

5x20mm poistky použivaju rozne hodnoty napriklad od 100mA po 20A.
jimmi- psal jsem něco o strachu?