Furutech High End Fuse - pojistky

Různé udělátka typu hroty, antivibrační podložky, hifi racky a další pomůcky pro lepší zvuk a vzhled
Odpovědět
jimmi
Kontaktovat uživatele:

Re: Furutech High End Fuse - pojistky

Příspěvek od jimmi »

"granatu" 8-)

jimmi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jimmi »

https://www.synergisticresearch.com/fuses/orange-fuse/

"Ako poistky menia zvuk vášho systému. Viac ako sto rokov ľudia verili, že elektróny prúdia potrubím ako voda a že akonáhle boli „kontaminované“ míľami drôtu, nebolo možné urobiť nič alebo „nič“ na „vyčistenie“ elektriny napájajúcej vaše komponenty. Zoberme si toto: elektrina napájajúca komponenty vášho systému sa najskôr šíri prostredníctvom jednej poistky. To je dôvod, prečo je možné výrazne zvýšiť kvalitu zvuku, keď vložíte do každej z vašich súčastí čierne alebo modré poistky SR."

:D *2thumbsup* :roll: 8-)

THXKO
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od THXKO »

Jimmi bude veľmi zaujímavé SR Orange porovnať z SHD ULTIMATE 🤔😉

jimmi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jimmi »

Ved hej ,,,niekedy porovnáme. :lol: :D 8-)
Aj ked nie je to fér lebo SHD ULTIMATE stojí skoro raz tolko. :shock: :geek: *jupi*

daliborr
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od daliborr »

Tak po dlouhém poslouchání po výměně pojistky jsem nakonec zjistil,že to hraje stejně. Asi už jsem starý a uši mi neslouží. *thumbs down*

THXKO
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od THXKO »

Tak mne sa podarilo porovnať tie dve poistky Synergistic Research Orange s SHD ULTIMATE a môžem za seba povedať že sú to vynikajúce poistky obe. V mojej zostave Orange mala už tendenciu zvýraznenia ,,S,,. Už to bolo predetailované. Ale to iba v mojej zostave podotýkam sa tak javilo.
Orange by mohla byť výborná v integrovanom zosilňovači, tam by mohla byť na správnom mieste si myslím. Keďže mám už v iných komponentoch SR Blue tak to s Orange už nesadlo. Je lepšie najprv vyskúšať, nie vždy to musí hrať lepšie. Ďakujem Jimmimu za zapožičanie Orange a mám teraz v tom jasno *2thumbsup*

marvinnrv
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od marvinnrv »

daliborr píše:
10 led 2020 19:06
Tak po dlouhém poslouchání po výměně pojistky jsem nakonec zjistil,že to hraje stejně. Asi už jsem starý a uši mi neslouží. *thumbs down*
Starý nejsi a ani špatně neslyšíš. Právě že naopak slyšíš moc dobře, jelikož tam rozdíl neni. ;)

fox
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od fox »

Po delší době jsem si znovu přečetl toto vlákno.
Musím se zastat pojistkových nadšenců.
Sám používám hifi pojistky několik roků. Několikrát jsem je měnil. Vždy to mělo vliv na zvuk. Někdy k lepšímu, někdy naopak. Nevěřím že to bylo způsobeno psychoakustikou. Je mi jedno, co si o tom ostatní myslí. Já jsem spokojený. *2thumbsup*
Hifi nadšencům zdar !!!

Steve
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Steve »

Přesně jak říká kolega fox, je třeba zkoušet a nepodceňovat vliv tohoto nejslabšího článku el. rozvodu každého přístroje, protože stejně jako různé silové kabely tak i různé pojistky mají nejen slyšitelný vliv na výsledný charakter a kvalitu zvuku, ale i svůj zvukový charakter a podpis. A kdyby někdo chtěl zkusit dobré keramické stříbrné pojistky za pár korun, mohu nabídnout ruské military SLOW fuse 1A, 2A nebo taiwanské AMR Gold fuse SLOW 2A. Každá je vhodná do jiné sestavy a dolaďuje zvuk určitým specifickým způsobem. Pro obě ovšem platí, že kultivují zvuk a nekazí ho, jako obyčejná pojistka. Zájemcům dotazy zodpovím přes SZ. *thumbs up*

bh69
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od bh69 »

kdyz ctu, ze pojistka meni zvuk a ze dokonce zpusobuje zvyrazneni sykavek, valim se po zemi smichy ...

Steve
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Steve »

to bh69: Tak se válej dál a už sem hlavně nic nepiš, jo? 😉

fox
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od fox »

bh69 píše:
11 led 2020 08:57
kdyz ctu, ze pojistka meni zvuk a ze dokonce zpusobuje zvyrazneni sykavek, valim se po zemi smichy ...
Doufám, že máš čistou podlahu. Jestli tě náhodou neinspirovali pohádky od Karla Čapka. :)

BVa
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od BVa »

"Ako na to"
Pre tých, čo chcú skúšať :)
Obrázek
*taktone*

jimmi
Kontaktovat uživatele: