G&G OneA
Re: G&G OneA
Rád bych se spokojených uživatelů nožiček zeptal, na čem ty nožičky stojí, pokud to není již zmíněná žulová deska.
Tedy jestli stojí na koberci, na parketách, na linoleu, plovoucí podlaze, dlaždičkách, betonu atd...
Tedy jestli stojí na koberci, na parketách, na linoleu, plovoucí podlaze, dlaždičkách, betonu atd...
- sonofstars
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Spodek One A ma vetsi plochu nez hrot a tak uvita rovny a pevny podklad.
Drevo (parkety), kamen (zula), beton, jsou overene.
Plovoucky a linolea asi budou take velce slusne.
Koberec bude predstavovat vetsi nerovnost a One A nebudou usazeny stabilne. Hrot pronikne kobercem do pevneho podkladu podstava One A nikoliv.
U me testovano na parketach a na zule.
Drevo (parkety), kamen (zula), beton, jsou overene.
Plovoucky a linolea asi budou take velce slusne.
Koberec bude predstavovat vetsi nerovnost a One A nebudou usazeny stabilne. Hrot pronikne kobercem do pevneho podkladu podstava One A nikoliv.
U me testovano na parketach a na zule.
- overgrounder
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Podklad by měl být především rovný a stabilní, leštěný kámen je ideální. Takto hovoří zkušenosti.
Nicméně i na koberci jsou OneA řádně zatížené reprosoustavou samy o sobě velmi stabilní, zvukové jsou to pak již proti kamenům nuance.
Ale jako všude i zde platí: vyzkoušet
Nicméně i na koberci jsou OneA řádně zatížené reprosoustavou samy o sobě velmi stabilní, zvukové jsou to pak již proti kamenům nuance.
Ale jako všude i zde platí: vyzkoušet

Mám bedny na ceraball, které leží na linu, i tak je rozdíl veliký a slysitelny okamžitě.
Já mám One A na bednách závitem nahoru,ale bez použití červíků(nesedí mi závit,takže repro je na nich jen položeno),to vše na žulových deskách,jak jsem psal-rozdíl okamžitě slyšitelný 

- PavelDosko
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
ahoj, jakou nosnost ma ctverice OneA pod bednami ?
Volal mi kamarád co si půjčil OneA, má je pod MF 750 a prý úplně nadšený ze zvuku. Osobně podporuji Českého výrobce, vím co to stojí času a úsilí dotáhnout výrobek k dokonalému vzhledu, funkčnosti a kolik např. času bylo k vybrání dokonalé kuličky a testování 

Aj mne volal kamarat, co ma cinsky lunt za 30 centov a tiez je zo zvuku nadseny . . . chlapci, nic v zlom. Mam rad kazdu snahu akehokolvek CZ / SK vyrobku. Ale tak okato, vsak to je uz fakt trapne 

Odar+kamarád 2 hlasy pro Čínu,já jsem spokojený s OneA,no a? co tě na tom trápí? že někomu nevadí vyšší cena za výrobek s přidanou hodnotou-i kdyby v tomto případě tou přidanou hodnotou byla informace o výrobě v Česku, neřeš,nekupuj, klidně spi......
- overgrounder
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Asi všichni viděli film Základní instinkt, že? Pamatujete si, jak krásná Sharon říkala, že by byla úplně hloupá, kdyby vraždila podle knihy, co sama napsala? A jak ji policajti řekli, že je to vlastně její alibi?
Chápeme všichni tu analogii související s určitými lidmi na tomto fóru?
Proč bych měl Pytla ponoukat k tomu, aby mi psal reklamní komenty? Aby nás mohl někdo narknout, že jsme domluveni? Za to mi to, věřte, skutečně nestojí.
A zároveň věřte, že jsem velmi rychle vystrizlivel ze snahy přemluvit spokojene uživatele OneA k napsání alespoň strucneho komentáře. Začínám jim totiž velmi dobře rozumět.
Chápeme všichni tu analogii související s určitými lidmi na tomto fóru?
Proč bych měl Pytla ponoukat k tomu, aby mi psal reklamní komenty? Aby nás mohl někdo narknout, že jsme domluveni? Za to mi to, věřte, skutečně nestojí.
A zároveň věřte, že jsem velmi rychle vystrizlivel ze snahy přemluvit spokojene uživatele OneA k napsání alespoň strucneho komentáře. Začínám jim totiž velmi dobře rozumět.
- PavelDosko
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
fajn ... a ta nosnost 4 ks OneA pod reprobednama je jaka ?
dik za info
dik za info
Tady v Čechách se hlavně žije z toho, aby soused si moc nepřilepšil.
Ani sami nevíte kolik lidí sem chodí číst fórum a sami sem nepřispívají. Ani se jim nedivím.
Ani sami nevíte kolik lidí sem chodí číst fórum a sami sem nepřispívají. Ani se jim nedivím.
Rothaudio
- sonofstars
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
A proto budme radi, ze sem chodi i par lidi, se kteryma je fajn si pokecat, obcas se podari se i seznamit a sejit se na poslech a sdileni zkusenosti, dat si pivo nebo caj a tak ....
Ti ostatni nas uci trpelivosti a nebo nam ukazuji jak veci nedelat, neresit ci jak se nechovat. I proto diky za ne
🕉
Ti ostatni nas uci trpelivosti a nebo nam ukazuji jak veci nedelat, neresit ci jak se nechovat. I proto diky za ne
🕉
- overgrounder
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Maximální zatížitelnost OneA je 40kg/ks. Avšak ideální zatížení je 12-18kg/ks, cca samozřejmě.PavelDosko píše: ↑06 led 2018 11:49fajn ... a ta nosnost 4 ks OneA pod reprobednama je jaka ?
dik za info
- overgrounder
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení