fajn,moje bedny maji neco nad 50 kg, takze v pohodeovergrounder píše: ↑06 led 2018 13:31Maximální zatížitelnost OneA je 40kg/ks. Avšak ideální zatížení je 12-18kg/ks, cca samozřejmě.PavelDosko píše: ↑06 led 2018 11:49fajn ... a ta nosnost 4 ks OneA pod reprobednama je jaka ?
dik za info
G&G OneA
- PavelDosko
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Re: G&G OneA
Odare, tenhle vyrobek uz nepotrebuje pochvalit za 20Kc do kapsy na kafe. Na to uz znam hodne spokojenych lidi v okoli a musela by to byt velka konspirace a operace utajeneho spolku. 
jo, trochu to záměrně přeháním.

jo, trochu to záměrně přeháním.
Celá pointa je v tom, že žiadny podobný výrobok nemôže nijako(reálne) zmeniť zvuk zosilňovača, prehrávača, DACu.. Je to čisté psycho a festival emócií. 

To je jasné, ale co reprobedny?
BVa : Já Vám snad pujčím na vyzkoušení , hlavně u beden to muste slyšet i Vy, ten rozdíl. U někoho změna u zvuku i u CD,siliče ,DACu atd.., ale největší posun u beden, myslím i u Vašich výrobků samozřejmě.
BVa,
Myslíš tedy, že všichni majitelé podložek ať od Finite Elemente, G&G, nebo náhrad z Číny či Thaiwanu jsou hlušci, kteří neslyší? Přestože se všickni shodujeme na tom, že po aplikaci podložek třeba pod bedny je rozdíl slyšet od prvního momentu?A tvrdí to nezávislé na sobě všichni.Zde asi teorie o souboru emocí asi nebude na místě, nemyslíš? Zkoušel jsi podložky doma osobně?
Myslíš tedy, že všichni majitelé podložek ať od Finite Elemente, G&G, nebo náhrad z Číny či Thaiwanu jsou hlušci, kteří neslyší? Přestože se všickni shodujeme na tom, že po aplikaci podložek třeba pod bedny je rozdíl slyšet od prvního momentu?A tvrdí to nezávislé na sobě všichni.Zde asi teorie o souboru emocí asi nebude na místě, nemyslíš? Zkoušel jsi podložky doma osobně?
BVa nezmiňuje reprobednyBVa píše: Celá pointa je v tom, že žiadny podobný výrobok nemôže nijako(reálne) zmeniť zvuk zosilňovača, prehrávača, DACu.. Je to čisté psycho a festival emócií.

Môžete ich podkladať čím chcete. Signál (a teda aj zvuk) z nich ide stále rovnaký. Treba aj merať, nestačí len veriť. V inom vlákne som naznačil jednoduchý laický "test", ktorý ukáže reálny "vplyv".meniť zvuk zosilňovača, prehrávača, DACu..
U boxov ide o čiastočnú zmenu polohy(výška), čo môže mať minimálny vplyv na zvuk, prípadne sa zmení (kľudne aj k horšiemu!) prenos vibrácií do nestabilnej podložky (plávajúca podlaha, napr..). Objektívne je najlepšie pružné uloženie (silentblok, preto používam u boxov tvrdšiu gumu..), to tlmí (absorbuje) vibrácie, žiadny bodový dotyk dvoch pevných materiálov .
Je to čistá psychoakustika, je to pekné, drahé,"exotické", má to aj kamarát, výrobca a "nezávislé" testy to chvália.. Tak to "počujem", a verím tomu že tí čo "počujú" sú presvedčení že je to fakt. Ale bez zmeny signálu sa nemôže zmeniť zvuk. Hovorí sa tomu efekt očakávania. Ale však kto sa hrá, nehnevá

Možná je čas si zkusit začít hrát,mimochodem momentálně mám repro z SK a basová sekce je tak na 80% stejná (a to myslím doslova, jen je pasivní s 10") jako u repro bva MAX,a opravdu u mě jsou gumové silentbloky nejhorší,není to soutěž o pravdu,ale tohle není až tak moc fér-cituji:Je to čistá psychoakustika,...........Hovorí sa tomu efekt očakávania....
Takže je to niečo úplne iné, 10" namiesto 15", pasívne delenie namiesto aktívu.basová sekce je tak na 80% stejná (a to myslím doslova, jen je pasivní s 10") jako u repro bva MAX,
A ešte raz, u boxov nejaké minimálne zmeny môžu byť (podľa tuhosti boxov, podlahy a prenosu vibrácii..). U elektroniky nič , čo by mohlo byť počuť (navyše maskované hudbou).Však si skúste tie javy kvantifikovať... Jedine priamy poklep na lampy, to počuť bude.
měl jsem napsat -konstrukčně podobné,rukopis P.CH-samozřejmě že zvukově stejné ani podobné to nemůže být,ještě naposledy vyslovím svůj nesouhlas a už dám pokoj- cituji:....U elektroniky nič , čo by mohlo byť počuť (navyše maskované hudbou)...... tím je myšleno brum nebo snad nějaké drnčení aparátu?protože právě na té hudbě je to podložení poznat
- PítrsPraha
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Psychotronici z Audiodromu svého času dokonce sluchem 100% poznali, kolika Cerabally je zesilovač podložen - jestli třemi, čtyřmi nebo pěti.
Jeden zdejší (nedlouho bývalý) člen používal k měření zvuku nejdokonalejší měřák vesmíru - své uši - a proto měl také zesilovač podložený Cerabally....
Ale abych nebyl chápán špatně, nevadí mi, že někdo tohle tvrdí / dělá, pokud to prezentuje jen jako svůj názor a ne jako platný fakt.
overgrounder:
Abych se vrátil k tématu: klobouk dolů, že ses do toho pustil, dotáhl to do realizace a snad i komerčně uspěl
. Určitě sis zjišťoval, jak je to s patentovou ochranou - můžeš se podělit o to, cos zjistil?
A chystáš něco dalšího
?
Jeden zdejší (nedlouho bývalý) člen používal k měření zvuku nejdokonalejší měřák vesmíru - své uši - a proto měl také zesilovač podložený Cerabally....
Ale abych nebyl chápán špatně, nevadí mi, že někdo tohle tvrdí / dělá, pokud to prezentuje jen jako svůj názor a ne jako platný fakt.
overgrounder:
Abych se vrátil k tématu: klobouk dolů, že ses do toho pustil, dotáhl to do realizace a snad i komerčně uspěl

A chystáš něco dalšího

Nevím co zjistil Ovegrounder co se týče patentu,ale co jsem zjistil já je,že budou mít pořád stejný vliv na zvuk(u mě zatím velmi pozitivní!!!),patent nepatent.Další věc,kterou jsem zjistil a to i bez tvého oblíbeného měření a grafů pítrsi,že Overgrounder dotáhl něco do konce,nebál se stím vyjít veřejně na světlo a dle ohlasů udělal několika hifistům radost a posunul je zase o kousek dál.Takže až doděláš svou vysněnou poslechovku a nebudeš muset psát zkušenosti ze sestavy na psacím stole,pak vyzkoušíš,tak třeba i ty poznáš vliv či nevliv různých hifidoplňků
Jinak vše v dobrém a užívej si víc hudby

Jinak vše v dobrém a užívej si víc hudby

Trapit ma na tom netrapi nic. Mne je to slusne povedane uplne u riti

Tak jo
,já jsem z toho takový dojem neměl