Bazi36,
Kabely jsem podložil po předlonské návštěvě lachima a pytla, kdy lachim mně podložil kabely šálkama na kávu a já zřetelně vnímal zlepšení objemu a prostoru.
Napřed jsem měl dubové špalíky, dnes mám dvoupatrové podložky vyrobené z wenge a nerezové kulatiny, takže mám separované reprokabely od síťového.
Jsem kabelověrec, podložkář a věřím tomu, že podložení kabelů v souběhu všech změn, které jsem udělal za posledních dvou let též prispělo ke zvuku, který si dnes můžu užívat a o kterém se mně dřív ani nesnilo.
Snad se mně povedlo uvést ten adekvátní důvod, proč jsem zvedl kabely z koberce.
A teď do mně.
Marvinnvr,
máš zajímavé kritérium pro to co je mít všech pět pohromadě.
Neodsuzuj, ani nebagatelizuj něco , co jsi neslyšel, u čeho jsi nebyl , přestože Ti to hlava nebere.
Ber to prosím tak, že jsi si přečetl příspěvek z jiného názorového proudu, než z toho, který uznáváš Ty
Dasto v klidu,ja se neptam sarkasticky,abych rozviřoval prach,byť jsem defacto kabeloskepticoidní. Ja vim,cos psal,ze ti to pozvedlo zvuk. Moje otazka zněla,co se tim sleduje. Co je na zemi spatně a poloodpovídal jsem si vodivost,rusivost?
Mas pravdu v tom, ze neslysel, protoze at si podlozim moje kable cimkoliv, tak nic neuslysim, respektive uslysim to stejne jak bez podlozeni. Nebo co si jako myslite, ze se realne stane, kdyz kabel ze zeme dam na spalicek?? Staci trocha zdraveho rozumu a takovim nesmyslem ani nemusim zacit zbytecne placat cas.
Jen cekam, az nekdo zacne zaznamenavat rozdil ve zvuku po tom, co zmenil uhel pripojovaciho terminalu na zadni strane beden. Pak tu bude chrlit moudra, ze vymenil terminal s rovnym parem konektoru za ten kde jsou konektory pro bananek v uhlu 40° a ze pribehla z kuchyne jeho zena, co tam s tim zase dela, ze to najednou tak basuje.
Prosim Vas, nedelejte ze sebe a hlavne ostatnich hlupaky.