Soundcare - antirezonanční puky a hroty
Re: Soundcare - antirezonanční puky a hroty
Pipis
Mám je v plánu také koupit.
Ceraball mně odrazuje relativně vysokou cenou i když nepochybuji o jejich kvalitativním přínosu ve zvuku,ale přeci jen je to dost peněz.
Snad budou Soundcare,také přínosem.
Tak až je nainstaluješ,nezapomeň poreferovat!
Budu se těšit.
Mám je v plánu také koupit.
Ceraball mně odrazuje relativně vysokou cenou i když nepochybuji o jejich kvalitativním přínosu ve zvuku,ale přeci jen je to dost peněz.
Snad budou Soundcare,také přínosem.
Tak až je nainstaluješ,nezapomeň poreferovat!
Budu se těšit.
Ja používam Soundcare, tie nízke nalepovacie, je to praktické na plavajúce podlahy.
Nekupoval som to kvôli voodoo, ale z praktických dôvodov.
Tie šróbovacie sú moc vysoké, nevyzerá to dobre.
Mám aj Vibrapod Cone http://www.vibrapod.com/vibrapodcone.htm
ale tie sa pod veľké bedne nehodia, sú príliš pružné, ešte pod regále by išli
použiť. Ja ich dám pod HTPC.
Nekupoval som to kvôli voodoo, ale z praktických dôvodov.
Tie šróbovacie sú moc vysoké, nevyzerá to dobre.
Mám aj Vibrapod Cone http://www.vibrapod.com/vibrapodcone.htm
ale tie sa pod veľké bedne nehodia, sú príliš pružné, ešte pod regále by išli
použiť. Ja ich dám pod HTPC.
Mne zbyly 2 sady těchto hrotů se závitem M8. Jsou stejné jako na horních obrázcích. Pokud by měl někdo zájem jsou na prodej.
pipis
proč ty ceraball alespoň nevyzkoušíš??
v hifi nelze ušetřit. lze pouze více nebo méně prodělat.

proč ty ceraball alespoň nevyzkoušíš??

pipis
fotolaik svou jedinou sadu ceraball již dávno daroval svému řidiči a tlumočníkovi.
sám si ji pod vpi musel zapůjčit
fotolaik svou jedinou sadu ceraball již dávno daroval svému řidiči a tlumočníkovi.
sám si ji pod vpi musel zapůjčit

Soundcare používám také. Za přiměřenou cenu poskytují slušný výsledek. Prodávají se i pod značkou Electrocompaniet a jsou osazené na některých přístrojích od EC. Měl jsem je již pod předcházejícími repro, prodal jsem je i s nimi (byly to M6), nyní je mám na repro také (M8). Pozoroval jsem méně basů a mizí zadunění v místnosti, přehlednější zvuk.
Poněkud omylem vlastním i dvě nepoužité sady nelepovacích nožek pod přístroje. U nich se vliv zatím neprojevil, možná je to tím, že jsou stále zabalené ve skříni.
Poněkud omylem vlastním i dvě nepoužité sady nelepovacích nožek pod přístroje. U nich se vliv zatím neprojevil, možná je to tím, že jsou stále zabalené ve skříni.

velmi filozofický přístup k věci
velmi filozofický přístup k věci
renown
cca. 13 let na tento přístup vydělávám.
mě to přijde trefné.

cca. 13 let na tento přístup vydělávám.
mě to přijde trefné.

Zhruba před měsícem jsem zakoupil Soundcare super spikes a rád bych se podělil o zkušenosti s těmito hroty.
Jsem s nimi velmi spokojen a abych se přiznal,tak jsem je kupoval z důvodů čistě praktických a tím je jejich šetrnost k podlaze.
Mile jsem byl však překvapen také jejich zvukovým přínosem,který se v praxi projevuje dle mého soudu hlavně zpřesněním v oblasti basů.
Mohu jen potvrdit předešlé názory,že bas jakoby ztratí na své hutnosti,zato se zpřesní a daleko méně zaznívá.
Co se týká výšek a středů,tak tam jsem nepozoroval nějakou velkou změnu,ale i tak jsou pro mě tyto hroty přínosem a dobrou investicí.
Jsem s nimi velmi spokojen a abych se přiznal,tak jsem je kupoval z důvodů čistě praktických a tím je jejich šetrnost k podlaze.
Mile jsem byl však překvapen také jejich zvukovým přínosem,který se v praxi projevuje dle mého soudu hlavně zpřesněním v oblasti basů.
Mohu jen potvrdit předešlé názory,že bas jakoby ztratí na své hutnosti,zato se zpřesní a daleko méně zaznívá.
Co se týká výšek a středů,tak tam jsem nepozoroval nějakou velkou změnu,ale i tak jsou pro mě tyto hroty přínosem a dobrou investicí.
Pipis
Ano máš pravdu na tu prostorovost bych ůplně zapomněl.
Skutečně došlo k nárustu prostorovosti a vzhledem k tomu,že mám reprosoustavy asi jen 1,7m od sebe,tak i tento fakt potěšil.
Ano máš pravdu na tu prostorovost bych ůplně zapomněl.
Skutečně došlo k nárustu prostorovosti a vzhledem k tomu,že mám reprosoustavy asi jen 1,7m od sebe,tak i tento fakt potěšil.
Nemohu si pomoci, ale dle plánku je to jen zakrytý hrot.
JoJo,stejně jako dcérából.To je taky zakrytá coolička.
sorry za
nechci ale zakládat kvůli tomu nový téma...
Moh byste mi prosím někdo vysvětlit rozdíl mezi závitem M8 a M6? Jen jiný průměr?
dík

Moh byste mi prosím někdo vysvětlit rozdíl mezi závitem M8 a M6? Jen jiný průměr?
dík
Nevím, ale teď jsem se s chutí zasmál a od plic. M8 je pouze 8 mm a M6 je 6mm a trocha rozdílu je.