Stojan na cd a dvd
Stojan na cd a dvd
Pochlubte se svými stojany na cd.Řeším stojan a tápu...
Buď jako soliter nebo na zeď.

Re: Stojan na cd a dvd
Odare ty chlape jeden!!!Myslím nosiče a ne bednu na PC. 

Taky jeden v pořadí.Manželka je pro.
Používám tento na CD a plná spokojenost : http://imageshack.us/photo/my-images/38/dscf0030ll.jpg/
To je celek nebo dva kusy spojené?Stojan má záda na kterých je přišroubován na zeď?Díky za odpověď 

Ano jsou to dva samostatné kusy, stojan má záda , ale ze slabého sololitu, k pověšení na zeď jsem použil uhelníčky ( 2 x nahoře i dole ) a drží to i s nákladem CD bez problémů.
Díky za odpověď. 

Tak nakonec vyhrál analog.Cd nosiče musí počkat.Koupil jsem v Ikea (http://www.ikea.com/cz/cs/catalog/products/60135299/) box (skříňku) na Lp.Vylepšil jsem ji jenom v lepením latí které slouží jako zarážka aby Lp nedřeli o stěnu.Cd musím vyřešit jiným způsobem aby doma nebylo přeskříňkováno...
- Zappadaddy
- Kontaktovat uživatele:
To je dost malá polička ne?Odar píše:Ja mam takyto http://images.bit-tech.net/content_imag ... R3-5-l.jpg

-
- Kontaktovat uživatele:
Máme doma dva kusy skříněk na DVD,CD,BD apd. z IKEA.
Máme je již cca 7 let. Všechno za sklem, pověšeno na zdi, stále zavřeno, vůbec se dovnitř nepráší, na obalech žádný bordel ani po roce, prostě neskutečné řešení!
Žádné jiné bych nesnesl. Fotky jsou v mém profilu k vidění, staré cca těch 7 let, z doby kdy jsme bydleli ještě na bytě.
Na jedné z fotek je ten stojan pěkně vidět.
Stál něco tuším kolem dvojky, ale vlezou tam mraky placek všeho druhu, máme dvě a tak sotva ze třetiny zaplněné, tak aby to nevypadalo blbě, máme v některých policích i obaly z různých deluxe serii apd.
Taky jsme dovnitř dostlali na strop světla, občas je zapínáme, tak svátečně.
Máme je již cca 7 let. Všechno za sklem, pověšeno na zdi, stále zavřeno, vůbec se dovnitř nepráší, na obalech žádný bordel ani po roce, prostě neskutečné řešení!
Žádné jiné bych nesnesl. Fotky jsou v mém profilu k vidění, staré cca těch 7 let, z doby kdy jsme bydleli ještě na bytě.
Na jedné z fotek je ten stojan pěkně vidět.
Stál něco tuším kolem dvojky, ale vlezou tam mraky placek všeho druhu, máme dvě a tak sotva ze třetiny zaplněné, tak aby to nevypadalo blbě, máme v některých policích i obaly z různých deluxe serii apd.
Taky jsme dovnitř dostlali na strop světla, občas je zapínáme, tak svátečně.
Zdarec,
dovolují si přidat krátký příspěvek na téma diy CD police na zeď.
Nápad je samozřejmě odkoukán, někde jsem viděl takovou poličku (s obyčejným, tenkým rámem) na figurky z kinder vajíček…
Tito nádherné rámy jsem zdědil po bývalém majiteli bytu, ležely hezky zabalené ve sklepě 15 let. Stáří rámů odhaduji na cca 50, 60, 70 let, a zajímavé je že se po tak dlouhou dobu nikde nezkroutily. Klobouk dolu, mistře.
Celou dobu jsem přemýšlel co s tím udělat (kinder vajíčka nesbírám
), bud tam dat obrazy anebo……

A tak jsem se do toho pustil. Bílý lamino 18 a 12mm, horní fréza, vrtačka, kolíkovačka… (hodně kolíků!), prostě piplačka. Nejhorší byla ta bílá dřevotříska, na které je každá chyba vidět.
...prvni....

...a druhá...

Zřejmě jsou police předimenzované (nejsem truhlář) ale měl jsem hrůzu z toho, co když to spadne na reprak, gramo, TV.
Nakonec, s Focal.JM lab a Teslou NC500…..

Mám obrovskou radost z tohoto DIY projektu, splňuje to moje očekávání jak z funkčního tak z estetického hlediska (samozřejmě, o vkusech se nedá diskutovat).
Analogu zdar,
Luki
dovolují si přidat krátký příspěvek na téma diy CD police na zeď.
Nápad je samozřejmě odkoukán, někde jsem viděl takovou poličku (s obyčejným, tenkým rámem) na figurky z kinder vajíček…
Tito nádherné rámy jsem zdědil po bývalém majiteli bytu, ležely hezky zabalené ve sklepě 15 let. Stáří rámů odhaduji na cca 50, 60, 70 let, a zajímavé je že se po tak dlouhou dobu nikde nezkroutily. Klobouk dolu, mistře.
Celou dobu jsem přemýšlel co s tím udělat (kinder vajíčka nesbírám

A tak jsem se do toho pustil. Bílý lamino 18 a 12mm, horní fréza, vrtačka, kolíkovačka… (hodně kolíků!), prostě piplačka. Nejhorší byla ta bílá dřevotříska, na které je každá chyba vidět.
...prvni....

...a druhá...

Zřejmě jsou police předimenzované (nejsem truhlář) ale měl jsem hrůzu z toho, co když to spadne na reprak, gramo, TV.
Nakonec, s Focal.JM lab a Teslou NC500…..

Mám obrovskou radost z tohoto DIY projektu, splňuje to moje očekávání jak z funkčního tak z estetického hlediska (samozřejmě, o vkusech se nedá diskutovat).
Analogu zdar,
Luki