Elektronická

Různé hudební žánry
Miroš
Kontaktovat uživatele:

Re: Elektronická

Příspěvek od Miroš »

Zlaté Modern Talking...... rum tum tum tum rum tum tum tu...

progsociety
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od progsociety »

Yiakubou píše:
29 čer 2026 20:27
Jako dalsi tip ocekavam DJ Bobo
Bobo je ok, ale ďalší tip bude Marusha, Masterboy, Scooter, Pharao, a zlatý klinec? Haddaway! Aby sa mohla tunajšia komunita pohorsovat nad nekvalitnou hudbou. Prípadne označovať hudbu slovami "že to vlastne nie je hudba" (viď iné vlákna, podľa ktorých NWOTHM je šrot).

Sloboda slova? Tu ani náhodou *headbang*

Yiakubou
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Yiakubou »

Nezapomen na 2 Unlimited! Ty jsou za me top

Jinak svoboda slova se vyjadrenim nesouhlasneho nazoru nijak neomezuje. Naopak - o tom to je.

progsociety
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Ako argument je to OK.

Ale posudzovať kvalitu hudby je mimo misu z viacerých subjektívnych dovodov.

Liamee
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Liamee »

progsociety píše:
30 čer 2026 17:18
Yiakubou píše:
29 čer 2026 20:27
Jako dalsi tip ocekavam DJ Bobo
Bobo je ok, ale ďalší tip bude Marusha, Masterboy, Scooter, Pharao, a zlatý klinec? Haddaway! Aby sa mohla tunajšia komunita pohorsovat nad nekvalitnou hudbou. Prípadne označovať hudbu slovami "že to vlastne nie je hudba" (viď iné vlákna, podľa ktorých NWOTHM je šrot).
Tady jsi jaksi na fóru o hudbě a HiFi, jsou tu lidi (alespoň někteří), kteří mají tu hudbu rádi a holt jsou žánry, který ač někteří označujou za "hudební" ti hifisti a nadšenci do hudby považujou za nehudbu atd. A možnost tohle vyjádřit, to je ta svoboda slova. Smiř se s tím.
progsociety píše:
(viď iné vlákna, podľa ktorých NWOTHM je šrot).
Překrucuješ. "NWOTHM" tu nebyl označenej za šrot. To jen nahrávky, který do něj spadají, a který sem dadaft hrne ve velkým, jsou většinou, tak zvukově mizerný, že je často nelze objektivně označit za nic jinýho než šrot. To nemá se žánrem do kterýho ty nahrávky spadají nic společnýho.
progsociety píše:
Sloboda slova? Tu ani náhodou *headbang*
Klasika, svoboda slova, to jo, ale jen do chvíle, kdy ty přestaneš souhlasit s tím co ostatní říkají, co? Zjevně jsi ani v nejmenším nepochopil co je to svoboda slova. Říkat jen to s čím zrovna ty souhlasíš, co zrovna ty schválíš a co se tobě líbí to není svoboda slova chlapče, to je cenzura, totalita, diktatura......
progsociety píše: Ako argument je to OK.
Tímhle by nemělo být potřeba v jakejkoli diskusi argumentovat, tohle bys měl vědět a řídit se podle toho.
progsociety píše: Ale posudzovať kvalitu hudby je mimo misu z viacerých subjektívnych dovodov.
A to jako proč. Posuzovat kvalitu čehokoli je normální a běžnou součástí našich životů a i podle toho se rozhodujeme o tom co například budeme jíst, jakej si koupíme nábytek, nebo třeba jakou hudbu si poslechneme atd., atd. Je zjevný, že se asi snažíš být za každou cenu v opozici, ale "argumentovat" nesmyslnejma výrokama je jaksi k ničemu.

Sto61
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sto61 »

Já bych to asi dál neřešil. První příspěvek pro mě OK. Kraftwerk jsem kdysi bral, ale dnes už to nežeru.
Tu osobu, která sem cpe podle mého antihudbu hodím na blacklist a budu mít klid. To co zde propaguje, dokáže na počítači sousedův syn vypotit za necelé dopoledne. Akorát má problém s hlasem. Je to kluk ve věku 13 let 🙂. Určitě nemusim udávat jeho nick. Navíc se "infiltroval" i do vlákna o progresivním metalu.
V žádném případě bych s ním nechtěl mít dvojdomek 😉.

progsociety
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Do vlákna o prog. metalu sa osoba infiltrovala v roku 2023 príspevkom o vinyloch Queensryche a Sacred Blade, teda už dosť dávno. Na tom dvojdomku sa však vzacne zhodneme, o tom žiadna diskusia.

Liamee
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Liamee »

Zjevně jsi ani v nejmenším nepochopil co jsem napsal. Takže tedy holt ještě jednou a polopatě:
Je šuma fuk cos našel nebo nenašel v jakejch odkazech, o nějakej "odbornej definici" danejch žánrů řeč nebyla a o tom jsem neřekl ani slovo, jasně jsem řekl, že hifisti prostě některý žánry, či hudbu některých žánrů, považujou za nehudbu, ne že jsou ty žánry definovaný jako nehudba. Čti co píšu, ne co ty chceš vidět, nepřekrucuj si to po svým.

Znovu, je zjevný, že se asi snažíš být za každou cenu v opozici, ale "argumentovat" nesmyslnejma výrokama je k ničemu.

Sto61
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sto61 »

Z mého pohledu nevidím nic pozitivního *taktone* na komunikaci s progsociety. Spíše naopak. Prostě má jiné názory a ty se mi ani náhodou nezamlouvají. Dospěl jsem tedy k rozhodnutí dát ho na můj Blacklist a mám vystaráno. Zdraví mám jen jedno.

progsociety
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

@Sto61 veľa zdravia ti prajem a užívaj v pokoji množstvo tej tvojej jedinej a správnej hudby, ked už je tu tej nemuziky tak veľa (viď aktuálne female rap).

@Liamee píšeš že "hifisti prostě některý žánry, či hudbu některých žánrů, považujou za nehudbu". Nemalo by to byť "niektorí hifisti"?

Pretože napríklad tento človek, ktorý sa tiež skromne považuje za hifistu, sa odhodlal položiť na tanier platňu The KLF - The White Room (pamätný rok 1991) a ono to chudák prenoska s ihlou prežila.

Fidji99
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Fidji99 »

no keby si zacal s tymto, tak ti nikto ani slovo nepovie. KLF bolo vo svojej dobe skutocne zjavenie co sa tyka klubovje tanecnej hudby. Za mna vrcholom od nich stale zostava 3AM Eternal [si dodnes pamatam ako som cumel, ked som videl prvykrat klip na MTV]. Tak ma vyzerat naslapana klubova vec, len teda tu je treba skutocne nekompromisne plnorosahove repro aby to malo zmysel pocuvat doma.

Aj velmi zaujimavy pribeh KLF a celou ich performance, vcitane vytvorenia lore o “Justified Ancients of Mu Mu”, alebo teda legnedarny The Manual https://en.wikipedia.org/wiki/The_Manual

Tomáš
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Tomáš »

Jon Hopkins - Insides
Brit,dlouholetý spolupracovník Briana Ena
https://jonhopkins.bandcamp.com/album/insides
jon.jpg

Odpovědět