Tak tohle album musím dadafte sehnat. To mě hodně zajímá.dadaft píše:Bobby McFerrin - Bang! Zoom

Tak tohle album musím dadafte sehnat. To mě hodně zajímá.dadaft píše:Bobby McFerrin - Bang! Zoom
Podekuj vasikovi z f-sportu. Ten to svého času doporučil. Koupil jsem to a ... zažil přesně to co Ty ! ČIRÁ RADOST!dadaft píše:všechny alba jsou skvělé.
ale víš co je pro mě z těch věcí uplně TOP?
Bobby McFerrin - Bang! Zoom
kreativní, hravý, vtipný a pozitivní:
P A R Á D A
Mnou avizovaná neúčast byla obětí za účast na sobotní analogové akademii. Však až se usadíš, děti atd., tak Ti partnerka rychle srovná priorityerca píše:Přátelé jazzu z Ostravy, kdo jste si zašli v neděli do Parníku na Truffaze? Anebo když jazz, tak raději jen v papučích?
Hrají mi do sluchátekPeer píše:A co tak Ella And Louis?![]()
Chválu přeposílám kolegovi Efičákovi - pouštěl mi to asi před měsícem a půl. Hned se mi to zalíbilo a okamžitě jsem to musel sehnat.Rowing píše:Zbyňku: Jinak moooc díky za tohle:
Stan Getz with guest artist Laurindo Almeida (1963)
To je absolutní bomba![]()
![]()
![]()
Přesně ten starý jazzík co se mi líbí. Už mi to hraje potřetí.
Propadl jsem jazzu z období 1900 - 1975.
taky jsem zkusil.Steve píše:Nebo zkus poslední desku Manu Katché - "Playground" (2007). Manu hraje na perkuse a bicí a doprovází ho pár skvělých Poláků. Tohle album je už dnes klasikou.
určitě. šlape jim to nádherně a Bobby se nemusí starat a může si zpívat, jak mu jazz v srdci vyrostl a na zobák příjde.Zbynek píše:Hodně tam dělají ti Yellowjackets v pozadí. Ti tomu dávají šťávu.
Abychom si rozuměli, manželku mám jednadvacet let, synovi je dvacet a dceři bude osmnáct. Manželka, když tak poslouchá pop a rock, syn od Davida Bowieho přes Radiohead až já nevím po co a dcera se tak trochu potatila. Chodím do práce, platím daně a starám se o rodinu a o psa. Takže si myslím, že jsem dost usazenejMnou avizovaná neúčast byla obětí za účast na sobotní analogové akademii. Však až se usadíš, děti atd., tak Ti partnerka rychle srovná priority
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 hosti