Metal
Re: Metal
mum: Ty nezklameš nikdy - lžeš a překrucuješ. Nikdy jsem nikomu neřekl co se mu má nebo nemá líbit ani že se mu něco má nebo nemá líbit. Pokud o mně něco takovýho tvrdíš, pak jak jsem řekl, lžeš a překrucuješ.
Pleteš si totiž pojmy milej zlatej, říkat jak se věci reálně a fakticky mají nebo říkat lidem co se jim má nebo nemá líbit, to jsou dvě zcela rozdílný věci.
A že podle tebe (ve skutečnosti je to nesmysl) všichni něco ví a je to známej fakt znamená, že se už o tom nesmí mluvit. O zmrvenej nahrávce se nesmí říct, že je zmrvená jen proto, že se to ňákýmu mumu nelíbí a hned jak si někdo něco takovýho dovolí začně na něj startovat jak čertík z krabičky? Usměvné.
Pleteš si totiž pojmy milej zlatej, říkat jak se věci reálně a fakticky mají nebo říkat lidem co se jim má nebo nemá líbit, to jsou dvě zcela rozdílný věci.
A že podle tebe (ve skutečnosti je to nesmysl) všichni něco ví a je to známej fakt znamená, že se už o tom nesmí mluvit. O zmrvenej nahrávce se nesmí říct, že je zmrvená jen proto, že se to ňákýmu mumu nelíbí a hned jak si někdo něco takovýho dovolí začně na něj startovat jak čertík z krabičky? Usměvné.
Na individuum mumu platí bezezbytku tato fráze:
Miluju, když se mě snaží poučovat někdo, kdo ve věci samé nevládne ani elementárními znalostmi. Sám se tak samozvaný expert odhalí jako nýmand a ušetří mi práci.
Miluju, když se mě snaží poučovat někdo, kdo ve věci samé nevládne ani elementárními znalostmi. Sám se tak samozvaný expert odhalí jako nýmand a ušetří mi práci.
Helloween - Chameleon
CD toto:
https://www.discogs.com/release/1005523 ... -Chameleon
Megasprasená produkcia, fantastické, dal som to ako nič, mal som na to chuť
CD toto:
https://www.discogs.com/release/1005523 ... -Chameleon
Megasprasená produkcia, fantastické, dal som to ako nič, mal som na to chuť

MUNICIPAL WASTE - Electrified Brain (2022)
https://tidal.com/browse/album/220034445
Ze začátku chtějí pánové ukázat, že rozhodně nevyměkli (na mě až moc tvrdé), ale od čtyřky Grave Dive je to čisto čistá thrashová jízda...
Municipal Waste jsou ve skvělé formě a potvrzují, že jsou možná ti nejlepší z třetí vlny thrashe.
Neskutečný obal.
THRASH METAL
-
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Řadové desky mívají špatnou dynamiku, ale toto se povedlo.
Analyzed: Blut Aus Nord / Lovecraftian Echoes
--------------------------------------------------------------------------------
DR Peak RMS Duration Track
--------------------------------------------------------------------------------
DR13 0.00 dB -14.83 dB 6:00 01-Nyarlathotep
DR13 -0.22 dB -14.32 dB 6:10 02-Hypnos
DR12 0.00 dB -13.45 dB 5:32 03-The Tomb
DR12 -0.09 dB -13.28 dB 6:44 04-The Abyss Between The Stars
DR12 0.00 dB -13.49 dB 4:41 05-Weird Harmonies From Celephaïs
DR13 0.00 dB -13.87 dB 5:46 06-Grotesque Visions
Number of tracks: 6
Official DR value: DR12
Samplerate: 44100 Hz
Channels: 2
Bits per sample: 24
Bitrate: 1585 kbps
Codec: FLAC
================================================================================

MEGADETH - The Sick, The Dying ... And The Dead! (2022)
https://tidal.com/browse/album/245030380 (MQA 48kHz)
Jak název napovída, Dave toho má teď hodně za sebou, takže je tohle album menší zázrak.
I když jedničku, pětku, osmičku a devítku vynechávám (to mám u spousty metalových desek), pořád toho zbývá dost a dost a je to fantastická jízda a rozhodně thrashová deska roku.
I když thrashová .......... samozřejmě, jsou tam čistě thrashové kousky jako Life In Hell nebo Night Stalkers, ale spousta materiálu je prostě heavy metal, včetně čisté HM lahůdky na závěr - This Planet´s On Fire (Burn In Hell). A to se mi líbí...
ten vizualny odkaz obalu na Bloodborne je podareny.
Skusal som si pozriet minuky tyzden koncert Megadeth, ale bolo to velmi, velmi slabucke, z celej kapely sla uplne nulova energia. Po par songoch som to vzdal.
Skusal som si pozriet minuky tyzden koncert Megadeth, ale bolo to velmi, velmi slabucke, z celej kapely sla uplne nulova energia. Po par songoch som to vzdal.

PICTURE - Heavy Metal Ears (1981)
https://tidal.com/browse/album/101874869
Hodně teď ujíždím na raném melodickém heavy metalu (a klasickém jazzovém triu).
Holandští Picture jsou vlastně takové evropské dvojče nedávno zmiňovaných američanů Riot, a jejich Heavy Metal Ears podobná klasika jako Fire Down Under.

Blind Guardian - The God Machine

Najnovší počin mojich obľúbencov, úplne iná atmosféra ako predchádzajúci Beyond The Red Mirror - zatiaľ vstrebávam.

Najnovší počin mojich obľúbencov, úplne iná atmosféra ako predchádzajúci Beyond The Red Mirror - zatiaľ vstrebávam.
Přestávám poslouchat metal, je to přechodná etapa adolescentů, dětská nemoc
ze které se časem vyrůstá řekl bych, ty dunivé basy, lomoz perkuse, přebuzené do distorze boostery kytar, komiksové zrůdy na přebalech alb, nalíčené xichty hudebníků - propagace nevkusu a násilí ne děkuji. Je spousta lepší muziky, příště napíši.
ze které se časem vyrůstá řekl bych, ty dunivé basy, lomoz perkuse, přebuzené do distorze boostery kytar, komiksové zrůdy na přebalech alb, nalíčené xichty hudebníků - propagace nevkusu a násilí ne děkuji. Je spousta lepší muziky, příště napíši.
Synci, to je vývoj. osobnosti. Klasický rock 70.let (espešly I.polovina) si poslechnu, to jo. Okrajově 80.roky. Tehda vznikla řada kapel, některé aktivní dodnes (Nazareth, Purple, Stones, Kiss, Ozzy, Suzi Q...) dál se nepouštím, tož
asi tolik k tématu.
asi tolik k tématu.
No a co este taky ten jazz, tie len do trubiek ti cernosi furt fukaju. No a ti rockeri, co vyzeraju ako baby, vlasate, no fuj.lechos píše: ↑16 říj 2022 18:30Přestávám poslouchat metal, je to přechodná etapa adolescentů, dětská nemoc
To ta nasa dychovecka, to je ta prava muzika. Ked si mi s mamou zatancujeme na tu nasu Taboranku, to je ine ako to tuc-tuc-tuc, co dnes ti mladi a tie internety, ja bych to zakazal.