dadaft sem hrne jen odkazy na zvukový zpraseniny, obhajuje zvukově otřesný nahrávky a tvrdí o nich jak jsou skvělý a úžasný, ale to je fuk, je tu registrovanej dlouho, takže proto tomu automaticky rozumí a proto on má pravdu a to o čem on řekne, že je zvukově kvalitní, to zvukově kvalitní je. No tak to teda fakt bravo.

Nenapadlo tě třeba, že se kvalitnímu poslechu hudby můžou lidi věnovat dávno před tím než se na tomhle fóru registrujou, hmmm? Já se třeba o hifi, kvalitní poslech hudby a sbírání nosičů zajímám už od puberty a to už je hezkejch pár desetiletí. Ale tady na hifiroom jsem registrovanej jenom rok, takže co Já můžu vědět, že jo.

A věř si čemu chceš. Klidně si věř dadaftovi a jemu podobným, kteří zcela evidentně nepoznají kvalitní zvuk a nahrávky od těch zmrvených a ty zmrvený obhajujou a říkají o nich jak jsou skvělý atd. Já nevěřím, na nějakou víru kašlu, Já se řídím podle faktů, znalostí, zkušeností, reality, svých vlastní uší atd., a být na tvým místě dělám to stejně. Ale jak říkám, věř si čemu chceš, je to tvá věc.
A CD Roots od Sepultury z roku 1996, na který se ptáš, je, co se kvality nahrávky týče, klasická Loudness Warová zmršenina.