dadaft píše:
Liamee, Sto61 --- No, víte, já hudbu nejen vášnivě poslouchám, taky o ní přemýšlím, a mám úctu k muzikantům a tak. Podle vás je to prostě hnus, nějací šašouni v garáži nahráli neposlouchatelný maras. Tečka. A máte to vyřešené.
Buď tak laskav a neurážej tady ostatní jen proto, že mají jinej názor/pohled na věc a/nebo jsou náročnější než ty. Ani já ani Sto61 jsme o muzikanty nijak nehodnotili, neřekli jsme o nich ani o tom jací podle nás jsou ani slovo. Hodnotím hudbu kterou jsi sem dal nic víc. Myslíš že jen proto, že spolkneš seš ochotnej "polykat" i neposlouchatelnej maras klidně na kila seš tu chlapče jedinej vášnivej posluchač, že tu jako jedinej o hudbě přemýšlíš? Uvědom si, že tady seš na hifi fóru, tady jsou lidi na rozdíl od tebe nároční na kvalitu. Já se hifi poslechem hudby zabývám od v podstatě od raný puberty, to už je hezkejch pár destiletí, a protože udbu zbožňuju a nejej konzumuju na kila, tak jsem za tu dobu sesbíral sbírku nosičů tak velkou, že se o tom tobě ani nesní.
Ale ono je jendodušší okamžitě jednoznačně usoudit, že seš tu nejlepší posluchač i když o protistraně nevíš prakticky nic, že jo.
dadaft píše:
((( mimochodem Liamee, co když jsem s tím DR6 kecal a nové album má DR10 jako ty před ním? )))
To si jako fakt myslíš, že mě můžeš nachytat? Že zaprvé neslyším a zadruhé nevím nebo si přinejmenším neověřuju informace než něco napíšu? Já se narozdíl od tebe neomezuju jen na tidal a spotify, já se touhle problematikou už dlouhý desítky let zabývám hlouběji než si ty umíš vůbec představit:
--------------------------------------------------------------------------------
Analyzed: Imperial Triumphant / Goldstar
--------------------------------------------------------------------------------
DR Peak RMS Duration Track
DR5 -0.10 dB -7.15 dB 5:08 01-Eye of Mars
DR6 -0.10 dB -7.12 dB 4:34 02-Gomorrah Nouveaux
DR6 -0.10 dB -8.20 dB 4:35 03-Lexington Delirium
DR6 -0.10 dB -7.36 dB 4:49 04-Hotel Sphinx
DR5 -0.10 dB -7.37 dB 0:47 05-NEWYORKCITY
DR9 -4.48 dB -15.30 dB 0:55 06-Goldstar
DR6 -0.10 dB -7.29 dB 4:35 07-Rot Moderne
DR5 -0.10 dB -7.11 dB 5:36 08-Pleasuredome
DR6 -0.10 dB -7.59 dB 7:20 09-Industry of Misery
Number of tracks: 9
Official DR value: DR6
Samplerate: 48000 Hz
Channels: 2
Bits per sample: 24
Bitrate: 1724 kbps
Codec: FLAC
================================================================================
dadaft píše:
Na studiových monitorech, daleko od zdí v blízkem poli, se super rychlým přímým zvukem bez doznívání a nejnižších basů, to pořád dokážeš udržet nějak rozlišené, ale na normálních bednách v běžném pokoji to musí být prostě jenom hnusný hukot.............. nevím, nemám to jak ověřit, ale vsadil bych na to.
Ano ano, opět ta tvoje klasika - všichni co používají normální stereo jsou hloupý, nerozumí tomu a proto jim to hraje blbě, jen tys to vykoumal a proto ti to jako jedinýmu hraje správně. Úsměvné.
Na studiových monitorech, daleko od zdí v blízkém poli, se super rychlým přímým zvukem bez doznívání a nejnižších basů, to pořád nedokážeš udržet nějak rozlišené, stejně jako na normálních bednách v běžném pokoji, na obojím je to úplně stejný hnusný hukot, protože v tej nahrávce zkrátka rozlišení není. Zprasená nahrávka zní zpraseně ať jí pusíš na čemkoli, na sluchátkách, v blízkým poli i na dospělej aparatuře. Tak to bohužel je.
dadaft píše:
Mám jen představu, proč to tak chtějí, nejsou blbí aby nechápali, že to naprostá většina odmítne .................... jsou extrémní a výsledek takový musí být taky.
Ano, ty máš jen představu, ostatní vědí. Jde o Loudness War, to už bys taky moh po takovej době vědět, když tedy o hudbě tak přemejšlíš.