Metal
Metal
Metal
judas priest-Metal works
Vyníkající album této metalové legendy jedná se o kompilaci nejlepších písni skupiny od roku 73-93. Pro fanoušky metalu je vlastnictví povinost. Výběr písni je parádní jsou mezi nimi rychlé i pomalejší skladby včetně hitu Paintkiller. Pokud chcete nářez a líbí se vám hlas Halforda není co řešit dávám 10 z 10 možných.
Tuto kompilaci mám v originálu skrývá brožurku s obrázky a názvy písni s datumy.
Zdraví Michal
Tuto kompilaci mám v originálu skrývá brožurku s obrázky a názvy písni s datumy.
Zdraví Michal
Iron Maiden Best of The Beast
Iron Maiden asi netřeba představovat opět jedna z metalových legend.Tato nabitá kompilace Best of The beast má rozhodně co nabídnout. Jsou na ní skladby The number of a beast , Can I play with madness a legendární Bring your Daughter to the slauhghter. Jedná se "jen" o jedno CD ale to vůbec nevadí !!!
Balení je v plastové krabičce s parádním barevným bookletem a brožurkou dost tlustou s fotkami a anotacemi k jednotlivým písním na albu. Pro fanoušky povinnost !
Zdraví Michal
Balení je v plastové krabičce s parádním barevným bookletem a brožurkou dost tlustou s fotkami a anotacemi k jednotlivým písním na albu. Pro fanoušky povinnost !
Zdraví Michal
Running wild Ready for Boarding
Running Wild netřeba představovat,pokud máte rádi opravdu speed metal líbí se vám jejich kostými a styl pak si užijete opravdu divokou jízdu asi tu nejrychlejší co jsem měl možnost na DVD vidět. Tady se ovšem bavíme o CD tak začnu. Album Ready for Boarding je nahráno živě přímo z koncertu o atmoséfu není nouze kvalita nahávky je na živé snímání dobrá. Výborný hlas frotmana skupiny Rolf Kasparek který jako jediný v kapele zůstal všichni ostatní se změnili.
Hrají jíž od roku 1983. Chtěl bych v životě stihnout pár koncertů a koncert této skupiny je jeden z nich.
http://www.youtube.com/watch?v=zwnipCkNgDw asi jejich nejlepší video a píseň zároveň. Rozhodně stojí za to si toto album pustit odměnou vám bude skvělý zážitek a pokud to vaše aparatura dovolí tak si budete připadat jako na koncertě.
Zdraví Michal
Hrají jíž od roku 1983. Chtěl bych v životě stihnout pár koncertů a koncert této skupiny je jeden z nich.
http://www.youtube.com/watch?v=zwnipCkNgDw asi jejich nejlepší video a píseň zároveň. Rozhodně stojí za to si toto album pustit odměnou vám bude skvělý zážitek a pokud to vaše aparatura dovolí tak si budete připadat jako na koncertě.
Zdraví Michal
Re: Metal
metallica - kill´em all
accept - restless and wild
accept - balls to the wall
tyrant - mean machine
wendy o. williams - wow
bullet - no mercy
tyhlety alba mám z heavy metalu nejraději.
accept - restless and wild
accept - balls to the wall
tyrant - mean machine
wendy o. williams - wow
bullet - no mercy
tyhlety alba mám z heavy metalu nejraději.
Znáte někdo Morbid Angel? Zajímá mě především jejich bubeník Pete Sandoval-prý jeden z nejrychlejších bubeníků vůbec,někde jsem četl,že cvičí až 7hodin denně... http://pl.youtube.com/watch?v=Ewo-gFtbUG4 .
Já už sice metal delší dobu neposlouchám,ale teď jsem si koupil jejich LP-Altars Of Madness-dost to člověka vybudí
Já už sice metal delší dobu neposlouchám,ale teď jsem si koupil jejich LP-Altars Of Madness-dost to člověka vybudí

Opravdu jeden z nej bubeníků, musí ještě zmínit Dave Lombarda ( jeho strojově přesné bycí mně při vyšší hlasitosti nenechávají v klidu ) ze Slayerů a našli by se další.....nutno podotknout, že Mordid Angel, ač mám doma jen formát MP3, je základem " old school death metalu " - gratuluji ke koupi alba Altars Of Madness ( mimochodem slušná hudební vyzrálost všech členů ) ...aaaargrh, death metal drtím od 15-ti a nyní poslouchám úzkoprofilovější styl hudby, jsem o trochu dál.......Patmann píše:Znáte někdo Morbid Angel? Zajímá mě především jejich bubeník Pete Sandoval-prý jeden z nejrychlejších bubeníků vůbec,někde jsem četl,že cvičí až 7hodin denně... http://pl.youtube.com/watch?v=Ewo-gFtbUG4 .

jj,to já taky (poslouchám už jinou muziku)...a asi jdeme podobným směrem soudě podle tvého loga,které jsem si připravoval pro sebe,ale byl jsi rychlejší
...E.N. jsou moje srdcovka už mocmoc dlooouho...

-
- Kontaktovat uživatele:
Jsem rád, že i tady se najdou posluchači nejtvrdších metalových žánrů. Já poslouchám prakticky jen death, black a jejich odnože.
Bohužel ale narážím dost často na kvalitu nahrávek, opravdu to není sranda sehnat špičkové cd - taky že jich mám poskrovnu.
O to více si jich ale cením. Byl bych rád, kdybyste se podělili o nějaká doporučení, já bych mohl začít.
Amon Amarth - With Oden On Our Side - výborný viking/death
Arghoslent - Incorrigible Bigotry - pod krkolomným názvem se skrývá překvapivě pěkný melodicky death
As I Lay Dying - prakticky libovolné album, jedná se o měkčí melodický metalcore
Burden of Grief - Haunting Requiems - výborný melodický death
Brimstone - Carving a Crimsone Career -rychlejší melodický death
Cryptic Wintermoon - Of Shadows... And The Dark Things You Fear - pěkný melodický black
Tak, zatím stačí
Bohužel ale narážím dost často na kvalitu nahrávek, opravdu to není sranda sehnat špičkové cd - taky že jich mám poskrovnu.
O to více si jich ale cením. Byl bych rád, kdybyste se podělili o nějaká doporučení, já bych mohl začít.
Amon Amarth - With Oden On Our Side - výborný viking/death
Arghoslent - Incorrigible Bigotry - pod krkolomným názvem se skrývá překvapivě pěkný melodicky death
As I Lay Dying - prakticky libovolné album, jedná se o měkčí melodický metalcore
Burden of Grief - Haunting Requiems - výborný melodický death
Brimstone - Carving a Crimsone Career -rychlejší melodický death
Cryptic Wintermoon - Of Shadows... And The Dark Things You Fear - pěkný melodický black
Tak, zatím stačí

Zdravím, na CurePink je akce na hard and heavy CD´s, možná si někdo něco vybere ceny začínaj na slibných 199,- Kč. Pro mě osobně nicmoc k výběru, snad z nostalgie album Legion od rouhačů DEICIDE na kterých jsem metalově vyrůstal....
http://www.curepink.cz:80/kategorie/kam ... -katalogu/
to Dismembered :
v časáku HER byla vychválená rezence na nový album polských BEHEMOTH - Apostasy 2007, jinak je to se zvukově metal plackama fakt na štíru.....poslouchám převážně grind core - gore, industrial, noise, ambient a to je úplně v prd... . Proto nepohrdnu komerčnější audio sférou, když si uši potřebují více pošmáknout.
http://www.curepink.cz:80/kategorie/kam ... -katalogu/
to Dismembered :
v časáku HER byla vychválená rezence na nový album polských BEHEMOTH - Apostasy 2007, jinak je to se zvukově metal plackama fakt na štíru.....poslouchám převážně grind core - gore, industrial, noise, ambient a to je úplně v prd... . Proto nepohrdnu komerčnější audio sférou, když si uši potřebují více pošmáknout.
Dismembered:
Díky za tipy,určitě si je poslechnu,já už s deathmetalu poslouchám jen pár věcí s nostalgie,jsou to jen dost provařené věci jako:
Death-Scream Bloody Gore,Leprosy a Spiritual Healing
Obituary-Slowly We Rot,Cause Of Death,The End Complete
Entombed-Left Hand Path,Clandestine a Wolverine Blues
Morbid Angel-Altars Of Madness,Blessed Are The Sick
Cannibal Corpse-Butchered At Birth,Bleeding
Napalm Death-Harmony Corruption
...no a pak ze slabšího soudku něco od(jen staré věci):
Kreator,Sodom,Sadness,Mace,Megadeth a pár dalších...
Dost poslouchám industrial,elektroindustrial,ambient a starší "independent"
Díky za tipy,určitě si je poslechnu,já už s deathmetalu poslouchám jen pár věcí s nostalgie,jsou to jen dost provařené věci jako:
Death-Scream Bloody Gore,Leprosy a Spiritual Healing
Obituary-Slowly We Rot,Cause Of Death,The End Complete
Entombed-Left Hand Path,Clandestine a Wolverine Blues
Morbid Angel-Altars Of Madness,Blessed Are The Sick
Cannibal Corpse-Butchered At Birth,Bleeding
Napalm Death-Harmony Corruption
...no a pak ze slabšího soudku něco od(jen staré věci):
Kreator,Sodom,Sadness,Mace,Megadeth a pár dalších...
Dost poslouchám industrial,elektroindustrial,ambient a starší "independent"

jej, tak soráč, původně jsem chtěl jiné, ale nemohl jsem na internetu nic najít, tak jsem tam lupl E.N.. Tabula Rasa a Haus Der Lüge jsou good.... Jinak Cannibal Corpse do alba The Bleeding si občas taky dám, jako i starý Napalm Death...... Srdcová záležitost jsou znovuzrození CARCASS a jejich album Necroticism : Descanting The Insalubrious je pro mně nepřekonaná klasika. Ufffff, před měsícem mi dorazil dual disc právě zmiňovaného alba a na DVD straně jsou dokumnety a rozhovory se členy. Bubeníka Kena Owena bych fakt nepoznal. Carcass mají hrát na Brutal Assaultu, tak kvůli nim budu muset vyrazit. Opravdu jen kvůli nim, musím je prostě vidět naživo - to bude mazec...Patmann píše:jj,to já taky (poslouchám už jinou muziku)...a asi jdeme podobným směrem soudě podle tvého loga,které jsem si připravoval pro sebe,ale byl jsi rychlejší...E.N. jsou moje srdcovka už mocmoc dlooouho...

Neva
,no na Carcass jsem úplně zapomněl,to album je super,mám i to jejich starší DVD.
O tom Brutal Assault jsem nevěděl,uvažuju už delší dobu,že zajdu letos na nějaký fesťák,toto vypadá dost dobře,možná se tam potkáme
PS:nedávno jsem koupil od kámoše co hraje v kapele BE FADING FAST CDčko,koupil jsem to jen ze zvědavosti a dost mě to překvapilo,kdyžtak mrkněte na www.befadingfast.com

O tom Brutal Assault jsem nevěděl,uvažuju už delší dobu,že zajdu letos na nějaký fesťák,toto vypadá dost dobře,možná se tam potkáme

PS:nedávno jsem koupil od kámoše co hraje v kapele BE FADING FAST CDčko,koupil jsem to jen ze zvědavosti a dost mě to překvapilo,kdyžtak mrkněte na www.befadingfast.com
to Patmann :
o.k., mrknu na www.befadingfast.com, poslal jsem SZ, CARCASS live bude 100% kvalitka, musel jsem přemlouvat kámoše, aby jel se mnou. Uplatil jsem ho 20 pivama....
. Setkání na B.A. by bylo fajn....
o.k., mrknu na www.befadingfast.com, poslal jsem SZ, CARCASS live bude 100% kvalitka, musel jsem přemlouvat kámoše, aby jel se mnou. Uplatil jsem ho 20 pivama....

Bych šel klidně i za deset