Metal

Různé hudební žánry
Odpovědět
redakce
Kontaktovat uživatele:

Metal

Příspěvek od redakce »

Metal

Mike
Kontaktovat uživatele:

judas priest-Metal works

Příspěvek od Mike »

Vyníkající album této metalové legendy jedná se o kompilaci nejlepších písni skupiny od roku 73-93. Pro fanoušky metalu je vlastnictví povinost. Výběr písni je parádní jsou mezi nimi rychlé i pomalejší skladby včetně hitu Paintkiller. Pokud chcete nářez a líbí se vám hlas Halforda není co řešit dávám 10 z 10 možných.
Tuto kompilaci mám v originálu skrývá brožurku s obrázky a názvy písni s datumy.
Zdraví Michal

Mike
Kontaktovat uživatele:

Iron Maiden Best of The Beast

Příspěvek od Mike »

Iron Maiden asi netřeba představovat opět jedna z metalových legend.Tato nabitá kompilace Best of The beast má rozhodně co nabídnout. Jsou na ní skladby The number of a beast , Can I play with madness a legendární Bring your Daughter to the slauhghter. Jedná se "jen" o jedno CD ale to vůbec nevadí !!!
Balení je v plastové krabičce s parádním barevným bookletem a brožurkou dost tlustou s fotkami a anotacemi k jednotlivým písním na albu. Pro fanoušky povinnost !
Zdraví Michal

Mike
Kontaktovat uživatele:

Running wild Ready for Boarding

Příspěvek od Mike »

Running Wild netřeba představovat,pokud máte rádi opravdu speed metal líbí se vám jejich kostými a styl pak si užijete opravdu divokou jízdu asi tu nejrychlejší co jsem měl možnost na DVD vidět. Tady se ovšem bavíme o CD tak začnu. Album Ready for Boarding je nahráno živě přímo z koncertu o atmoséfu není nouze kvalita nahávky je na živé snímání dobrá. Výborný hlas frotmana skupiny Rolf Kasparek který jako jediný v kapele zůstal všichni ostatní se změnili.
Hrají jíž od roku 1983. Chtěl bych v životě stihnout pár koncertů a koncert této skupiny je jeden z nich.
http://www.youtube.com/watch?v=zwnipCkNgDw asi jejich nejlepší video a píseň zároveň. Rozhodně stojí za to si toto album pustit odměnou vám bude skvělý zážitek a pokud to vaše aparatura dovolí tak si budete připadat jako na koncertě.
Zdraví Michal

dadaft
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Re: Metal

Příspěvek od dadaft »

metallica - kill´em all
accept - restless and wild
accept - balls to the wall
tyrant - mean machine
wendy o. williams - wow
bullet - no mercy

tyhlety alba mám z heavy metalu nejraději.

Patmann
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Patmann »

Znáte někdo Morbid Angel? Zajímá mě především jejich bubeník Pete Sandoval-prý jeden z nejrychlejších bubeníků vůbec,někde jsem četl,že cvičí až 7hodin denně... http://pl.youtube.com/watch?v=Ewo-gFtbUG4 .
Já už sice metal delší dobu neposlouchám,ale teď jsem si koupil jejich LP-Altars Of Madness-dost to člověka vybudí :twisted:

peeeteer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od peeeteer »

Patmann píše:Znáte někdo Morbid Angel? Zajímá mě především jejich bubeník Pete Sandoval-prý jeden z nejrychlejších bubeníků vůbec,někde jsem četl,že cvičí až 7hodin denně... http://pl.youtube.com/watch?v=Ewo-gFtbUG4 .
Já už sice metal delší dobu neposlouchám,ale teď jsem si koupil jejich LP-Altars Of Madness-dost to člověka vybudí :twisted:
Opravdu jeden z nej bubeníků, musí ještě zmínit Dave Lombarda ( jeho strojově přesné bycí mně při vyšší hlasitosti nenechávají v klidu ) ze Slayerů a našli by se další.....nutno podotknout, že Mordid Angel, ač mám doma jen formát MP3, je základem " old school death metalu " - gratuluji ke koupi alba Altars Of Madness ( mimochodem slušná hudební vyzrálost všech členů ) ...aaaargrh, death metal drtím od 15-ti a nyní poslouchám úzkoprofilovější styl hudby, jsem o trochu dál....... *2thumbsup* a na závěr nejsem jen pouhý jednostylař - to jen pro opovrhující hi-fi komunitu metalem, nedejbože death metalem, grind corem, gore grindem a noisem..........mám rád i komerčnější sféru.....ale to už si doopravdy hodně vybírám......

Patmann
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Patmann »

jj,to já taky (poslouchám už jinou muziku)...a asi jdeme podobným směrem soudě podle tvého loga,které jsem si připravoval pro sebe,ale byl jsi rychlejší *thumbs up*...E.N. jsou moje srdcovka už mocmoc dlooouho...

Dismembered
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dismembered »

Jsem rád, že i tady se najdou posluchači nejtvrdších metalových žánrů. Já poslouchám prakticky jen death, black a jejich odnože.
Bohužel ale narážím dost často na kvalitu nahrávek, opravdu to není sranda sehnat špičkové cd - taky že jich mám poskrovnu.
O to více si jich ale cením. Byl bych rád, kdybyste se podělili o nějaká doporučení, já bych mohl začít.

Amon Amarth - With Oden On Our Side - výborný viking/death
Arghoslent - Incorrigible Bigotry - pod krkolomným názvem se skrývá překvapivě pěkný melodicky death
As I Lay Dying - prakticky libovolné album, jedná se o měkčí melodický metalcore
Burden of Grief - Haunting Requiems - výborný melodický death
Brimstone - Carving a Crimsone Career -rychlejší melodický death
Cryptic Wintermoon - Of Shadows... And The Dark Things You Fear - pěkný melodický black

Tak, zatím stačí :)

peeeteer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od peeeteer »

Zdravím, na CurePink je akce na hard and heavy CD´s, možná si někdo něco vybere ceny začínaj na slibných 199,- Kč. Pro mě osobně nicmoc k výběru, snad z nostalgie album Legion od rouhačů DEICIDE na kterých jsem metalově vyrůstal....
http://www.curepink.cz:80/kategorie/kam ... -katalogu/

to Dismembered :
v časáku HER byla vychválená rezence na nový album polských BEHEMOTH - Apostasy 2007, jinak je to se zvukově metal plackama fakt na štíru.....poslouchám převážně grind core - gore, industrial, noise, ambient a to je úplně v prd... . Proto nepohrdnu komerčnější audio sférou, když si uši potřebují více pošmáknout.

Patmann
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Patmann »

Dismembered:
Díky za tipy,určitě si je poslechnu,já už s deathmetalu poslouchám jen pár věcí s nostalgie,jsou to jen dost provařené věci jako:
Death-Scream Bloody Gore,Leprosy a Spiritual Healing
Obituary-Slowly We Rot,Cause Of Death,The End Complete
Entombed-Left Hand Path,Clandestine a Wolverine Blues
Morbid Angel-Altars Of Madness,Blessed Are The Sick
Cannibal Corpse-Butchered At Birth,Bleeding
Napalm Death-Harmony Corruption
...no a pak ze slabšího soudku něco od(jen staré věci):
Kreator,Sodom,Sadness,Mace,Megadeth a pár dalších...
Dost poslouchám industrial,elektroindustrial,ambient a starší "independent" 8-)

peeeteer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od peeeteer »

Patmann píše:jj,to já taky (poslouchám už jinou muziku)...a asi jdeme podobným směrem soudě podle tvého loga,které jsem si připravoval pro sebe,ale byl jsi rychlejší *thumbs up*...E.N. jsou moje srdcovka už mocmoc dlooouho...
jej, tak soráč, původně jsem chtěl jiné, ale nemohl jsem na internetu nic najít, tak jsem tam lupl E.N.. Tabula Rasa a Haus Der Lüge jsou good.... Jinak Cannibal Corpse do alba The Bleeding si občas taky dám, jako i starý Napalm Death...... Srdcová záležitost jsou znovuzrození CARCASS a jejich album Necroticism : Descanting The Insalubrious je pro mně nepřekonaná klasika. Ufffff, před měsícem mi dorazil dual disc právě zmiňovaného alba a na DVD straně jsou dokumnety a rozhovory se členy. Bubeníka Kena Owena bych fakt nepoznal. Carcass mají hrát na Brutal Assaultu, tak kvůli nim budu muset vyrazit. Opravdu jen kvůli nim, musím je prostě vidět naživo - to bude mazec... :lol:

Patmann
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Patmann »

Neva ;) ,no na Carcass jsem úplně zapomněl,to album je super,mám i to jejich starší DVD.
O tom Brutal Assault jsem nevěděl,uvažuju už delší dobu,že zajdu letos na nějaký fesťák,toto vypadá dost dobře,možná se tam potkáme *thumbs up*
PS:nedávno jsem koupil od kámoše co hraje v kapele BE FADING FAST CDčko,koupil jsem to jen ze zvědavosti a dost mě to překvapilo,kdyžtak mrkněte na www.befadingfast.com

peeeteer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od peeeteer »

to Patmann :
o.k., mrknu na www.befadingfast.com, poslal jsem SZ, CARCASS live bude 100% kvalitka, musel jsem přemlouvat kámoše, aby jel se mnou. Uplatil jsem ho 20 pivama.... :D . Setkání na B.A. by bylo fajn....

Patmann
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Patmann »

Bych šel klidně i za deset :lol:

Odpovědět