ONANISTI

Různé hudební žánry
Zappadaddy
Kontaktovat uživatele:

Re: ONANISTI

Příspěvek od Zappadaddy »

King Crimson a onanisti?Hm to se mi moc nezdá,ale názor je názor.

Roman2

Příspěvek od Roman2 »

Merhaut
Není co vysvětlovat.Mám dojem,že člověk který vyrůstal na rockové muzice 70-tých let a hodnotí ji.A ja tvrdím,že dobře a ani bych si nic jiného tvrdit nedovolil,by neměl recenzovat žánr jako je death metal.Podle mého soudu výsledná recenze nemůže být objektivní.Toť vše.

boxer

Příspěvek od boxer »

Roman2

Asi dnes hůř chápu. Nechoď kolem horké kaše a NAPIŠ,CO TĚ S..E NA POZNÁMCE K recenzi od J.M?

Co je špatně?

Dle tvého posledního příspěvku,by se neměl PMA vyslovovat k posledním technickým zázrakům techniky,páč vyrůstal za petrolejky? (Sorry Pavle).
Nebo já bych nemohl nic říci k úrovni posledních automobilů,páč jsem ještě jezdil s koňma?

Vlasto
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Vlasto »

...to sa mohli radsej napisat tipy na kapely a jednotlive albumy, do jednotlivych sekcii, kde sa aj tak skor nic nedeje....toto je o nicom.

Napr, DT, sup ho do PROGRESSIVE METAL a sup nejake rozumne recenzie. (snad sa aj ja k niecomu priberiem)
Ja ich mozem..od 96-teho na tej kapele frcim.

AM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AM »

dadaft píše:v tramvaji? Káju v tramvaji? :lol: :lol: :lol:

a já mám doma šneky za mega...
pred casem se objevila na netu kopie stareho policejniho zapisu, z doby, kdy jeste chodil do uceni, tak se tehdy asi potreboval exhibovat jinak :D

xronos
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xronos »

Já myslím, že ten název ONANISTI krásně vystihuje fakta :)
A mám pocit, že už jsem podobné "invektivum" od někoho známého slyšel.
Mezi onanisty spadá většina progresivního materiálu s většinou power/heavy/speed metalu ... stejně jako Manowar mezi pozéry.
Protipólem jsou jasně punkoví h(s)ráči nebo třeba Darkthrone.

Berte to s humorem, vždyť to často řeknou "muzikanti", kteří holt hrát neumí a tak si dělají srandu z těch co jim to jde.

Ad Merhaut a Asphyx: p. Merhauta neznám (Spark už tak 10 let nečtu), ale ta recenze je celkem v pohodě ... ze zmiňovanejch skladeb jsem poznal, že jde o novinku "Death ... the brutal way", kterou jsem minulej rok musel povinně zakoupit (hned jsem si ji pro připomenutí založil do přístroje)

Na závěr: nevím jak vás, ale mě (ty) onanie náhodou nesmírně baví ;)

sekal

Příspěvek od sekal »

xronos píše:..nevím jak vás, ale mě (ty) onanie náhodou nesmírně baví ;)
Mě občas některé také, ale nesmím je vidět...:) On Kazzatel má s těmi "štaflózními postoji" etc.. pravdu.. Ty "choreografie" některých nejmenovaných, ale jinak tech. zdatných kytaristů, působí kýčovitým, někdy až tristním dojmem...:roll: Z mého pohledu je to kontraproduktivní, ovšem dav jásá a žádá si to, takže není zbytí a je třeba se s tím smířit... Bohužel....:|

lidumil
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od lidumil »

Residents

Prospero
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Prospero »

:D Na tohle jsem cekal. Kdyz jsi psal, ze mas jejich album a ze nevis, co s tim. :D Tahle kapela mi take prilis nesedla. Mam CD "Third Reich´n´Roll" a nikdo ho nechce koupit! :( (Ty ostatni jsem sice slysel take, ale byl to zbytecne promarneny cas, straveny cekanim, zda prijde neco lepsiho.) Oni mi pripadaji, jako kdyz jsou sjety a z lidi si delaji jenom Prd...l! Casto byli prirovnavani k Zappovi, Beefheartovi, Gong a nebo Magma. Pro me je to drzost, protoze u zminovanych clovek alespon pozna, kdy to ma byt prd...l! Plny souhlas se zarazenim prave sem! *thumbs up*

lidumil
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od lidumil »

Jj, tak nějak mi to připadá. Občas se tam najde melodická linka, ale ne moc, pořád jsem čekal, kdy něco přijde a ono nic. Některé hudební servery je hodnotí docela vysoko :shock: ale dělám si na věci vlastní názor a ten zatím není zcela jasný.

humpf
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od humpf »

Tož obviňovat zrovna Residents z pilování techniky hry na úkor výrazu je trošku nefér. Vždyť na těch prvních albech nemá snad ani smysl mluvit o nějaké technice hry na nástroj. Ale chápu, že se nelíbí. Oni si opravdu dělají dost legraci. :-) O dost přístupnější jsou pozdější alba. Pro seznámení možná přiznané předělávky třeba Elvise nebo Jamese Browna a Ray Charlese. Fanoušci art rocku, myslím, docela dobře snášeji zase Eskimo, možná i Mole Show. Ale každému holt líbí něco jiného. *thumbs up*

pininfarino
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pininfarino »

Toto vlákno som už čítal, bolo to asi pred rokom. Vtedy som aj chvíľu váhal, že sem napíšem a pripojím sa ku názoru. V tom, že DREAM THEATER sú cirkusanti. Tuším v roku 1986 som si kúpil LP DREAM THEATER - WHEN DREAM AND DAY UNITE. Bola to prvá ich doska, ktorá ma fakticky dostala. Bola to pecka! Po nej prišla doska druhá, tiež výborné. Postupom času som prestal DREAM THEATER vyhľadávať. Mal som pocit, že zastali na jednom mieste, a hrajú dokola furt to isté. A aj keď som fanúšik PROG-ROCKU, pri stretnutí s DREAM THEATER som už len mávnul rukou: veď áno, nástroje ovládajú dokonale, ale ich hudba je len akási dobre naleštená póza...
Ale čosi sa stalo. Tento rok mi brácho nasilu strčil do ruky nové CD od DREAM THEATER - A DRAMATIC TURN OF EVENTS. Bum. Veľká vec, veľké prekvapenie. Už teraz som zvedavý na nasledujúce CD!
Nateraz hanlivé prirovnanie k cirkusantom sa u kapely DREAM THEATER určite NEKONÁ !! *bravo*

Odpovědět