Neni to proste pro každou metlu, jsou specificti a hodne technicti. Proto to dela lidem, kteří tíhnou spis ke klasictejsim formám metalu problém. Neni to jednoduchý poslech.
MB, mnoho ludi ich takto vnima, ja to chapem, ale v podstate dobre to vystihol vo svojom prispevku 'davidhighend'. V kazdom pripade rad by som niekedy videl nazivo ten Queensryche, musi byt super.MB píše:Vlasta viem, ze si veľky fanda DT , naposledy som ich nechtiac videl ako hlavnu hviezdu na festivale Skogsröjet 2015, v polovice setu bolo pod podiom uplne prazdno, bohužial ta ich muzika je fakt nuda, to Queensrÿche s Toddom, ktory hral hned po nich na druhom podiu, hrali uplne famozne a pred natlačeným kotlom. DT ma prestali baviť v 1996, odvtedy je to neskutočná vykradačka samých seba a podiová onania ktorú si može dovoliť iba božský Yngwie M.
Den predtym hrali obaja na Wackene a mam od znamych podobne reakcie na ich koncerty tam.
Tak tam sa mihne aspon oranžová 9 a žltá 10NIN píše:Pánové, tyto dvě instrumentální dílka si poslechněte. Terry Bozzio - bubeník od Zappy, Tony Levin - basa King Crimson nebo třeba Peter Gabriel a kytarista Steve Stevens - dvorní hráč Billyho Idola. A jestli mi někdo řekne, že mu tohle hraje na ho... tak má něco s aparátem.![]()
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host