Síťový kabel model Roth Orfeo
Re: Síťový kabel model Roth Orfeo
No vrtal červíček .... Já na kabely hodně dám.
- PavelDosko
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
tjo, k pracce LP ... Orfeo mam k zesiku, ale pracce LP je naprosto sumak jaky kabel predradis
chcelo by to napajaci kabel optimalizovany ku kavovaru ... ta tekutina co u nas z neho tecie ma ku kave niekedy daleko
FS
Ano, kychtax původně chtěl dát jedno, nebo žádné stínění.
Jeho první kabel je kopie mého kabelu.
Co se týče stopky zveřejnění. Lachim už sem nepíše. On sám byl autorem testu, který lze zveřejnit jen tady na fóru? Dříve psal testy přímo do rubriky testů produktů. Napíši vedle do druhého vlákna
Ano, kychtax původně chtěl dát jedno, nebo žádné stínění.
Jeho první kabel je kopie mého kabelu.
Co se týče stopky zveřejnění. Lachim už sem nepíše. On sám byl autorem testu, který lze zveřejnit jen tady na fóru? Dříve psal testy přímo do rubriky testů produktů. Napíši vedle do druhého vlákna
Rothaudio
Čistit, čistit, čistit. Hlavně kávové cesty tabletkou, provádět dekalcifikaci v rozumných intervalech a používat slušnou kávu. Potom to, co z mašinky poteče, bude hodno názvu káva
Vhodný kabel je samozřejmostí
Miero: No to by se ale kávovar musel rozebrat ...
cistit samozrejme cistime, ale mozno by to uz chcelo nejaky servis nech sa vycisti i to co sa bezne cistit neda .... resp. pouzit cistiace tabletky? hm, musim pozistovat.
@paolo: Plánuješ, že se stane Orfeo běžným produktem s katalogovou cenou, vystavený na webu, případně dostupný u dalších prodejců... anebo to spíše zůstane jako zakázková výroba?
...a cena? Nebo je tajná ? 
Paolo, FS. Kabel je to možná fajn, ale já jsem nakonec pro ten svůj nevyužil nic. Dokonce ani dráty. Nemůže být vůbec řeč o kopii. To si mně opravdu rozesmál.
Kdyby si někdo chtěl svůj kabel zkusit sestrojit, dráty, nebo to co mi z nich zbylo, mu rád přenechám. Nemám pro ně využití.
.
Kdyby si někdo chtěl svůj kabel zkusit sestrojit, dráty, nebo to co mi z nich zbylo, mu rád přenechám. Nemám pro ně využití.
- Přílohy
-
Naposledy upravil(a) kychtax dne 07 čer 2018 15:27, celkem upraveno 1 x.
- davidhighend
- Kontaktovat uživatele:
Dráteník napadá dráteníka, kdo že je lepší temnič ( zemnič)
Časem zveřejním mnohem víc informací o svém produktu (všech kabelech), bude z toho zřejmé, že nemůže být řeč o kopii. Možná i celý postup. Ale zas nechci napomáhat komerčním výrobcům. Ty věci si dělám především pro sebe. Je to bohužel trochu dilema.
kychtax: a poznas na zvuku spolahlivo a opakovane rozdiel oproti klasickemu sietovemu kablu?
- PavelDosko
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Miero : odpovim za sebe - ano
p.s. kde ve sve sestave chces menit power kabel ?
p.s. kde ve sve sestave chces menit power kabel ?
Kychtax
já jsem psal o tvém prvním kabelu. Ne o druhém, nebo třetím, nebo čtvrtém...
Sám si na konektory začal věřit až si zkusil ty kvalitní. Stejně jako u LOK. Ty budeš dávat na své kabely Furutech či jinou značku?
já jsem psal o tvém prvním kabelu. Ne o druhém, nebo třetím, nebo čtvrtém...
Sám si na konektory začal věřit až si zkusil ty kvalitní. Stejně jako u LOK. Ty budeš dávat na své kabely Furutech či jinou značku?
Rothaudio