Andrew Heliax
Re: Andrew Heliax
Vůbec se ti Pavle nedivím , že používáš právě tyto kabely , když to zjednoduším - mají žádný , nebo minimální vliv na zvuk , respektive jsou maximálně odolné vůči VF rušení a nijak nedeformují vlastní přenášený signál . Na druhou stranu to pro někoho může znamenat "poznání" pravdy o kvalitě jak už samotné nahrávky , nebo i kvalitě celého systému a nemusí to být pro ně právě to ořechové ..
Já osobně je používám , ale mám tu zkušenost , že náhodný přišedší posluchači si pak stěžují na velmi čistý až nezkreslený zvuk . 

Ciba, a mozno su lepsie tie tenke cierne, s cervenobielymi koncovkami 

Daj sem fotografiu , neviem ktoré to su ..Tony píše:Ciba, a mozno su lepsie tie tenke cierne, s cervenobielymi koncovkami
Jedna ti nestaci..?ciba píše:Daj sem fotografiu , neviem ktoré to su ..Tony píše:Ciba, a mozno su lepsie tie tenke cierne, s cervenobielymi koncovkami
Aha ,všimol som si , už rozumiem ..Tony píše:Jedna ti nestaci..?ciba píše:Daj sem fotografiu , neviem ktoré to su ..Tony píše:Ciba, a mozno su lepsie tie tenke cierne, s cervenobielymi koncovkami

Je to hrozně smutný pohled.
Muzes to nejak rozvinout?Peer píše:Je to hrozně smutný pohled.
Tkaničky jsou od televize.
Peere, Andrew je mnohem lepší kabel, než drtivá většina "audiofilských" kabelů s desetinásobnou cenou. Ani tak není Andrew + WBT levná záležitost. Ciba to popsal správně.
Peere, Andrew je mnohem lepší kabel, než drtivá většina "audiofilských" kabelů s desetinásobnou cenou. Ani tak není Andrew + WBT levná záležitost. Ciba to popsal správně.
Pavel Macura Audio
To se netýkalo kabelu. Ten znám.
OK. Takže buď konkrétní. Nahoře je DVD, který s tím nemá nic společného, a není zapojený. Takže čeho se to týká??
Pavel Macura Audio
Jinak doporučuji k těmto kabelům (ve verzi chinch) konektory WBT Next Gen , podle nejen mého zjištění nejlepší současny chinch konekt .
Tedy já bych možná i věděl. Ale nevím PMA, zda to překousneš a nezačneš být zase naštvaný a uražený.
Jinak kabel se mě líbí. Něco podobného jsem ale již někde viděl a nemůžu si vzpomenout, kde to skara bylo. Hele to pevné stínění je připojeno? Mělo by být, pokud jde o to stínění. Ale může to tak vůbec být? Volně bez další izolace?

Jinak kabel se mě líbí. Něco podobného jsem ale již někde viděl a nemůžu si vzpomenout, kde to skara bylo. Hele to pevné stínění je připojeno? Mělo by být, pokud jde o to stínění. Ale může to tak vůbec být? Volně bez další izolace?
Nevím, co bych neměl překousnout
Předzesilovač dám do soutěže s jakýmkoliv předzesilovačem v libovolné cenové kategorii. Konkurence začne tak od 300.000,-
Přehravač je to co je, SACD hraje velmi slušně, CD v úrovni odpovídající své ceně.
A překousneš to Ty? Dej Levinsona do soutěže, jsem zvědavý
. Řešení s OZ je bez šance.

Předzesilovač dám do soutěže s jakýmkoliv předzesilovačem v libovolné cenové kategorii. Konkurence začne tak od 300.000,-

Přehravač je to co je, SACD hraje velmi slušně, CD v úrovni odpovídající své ceně.
A překousneš to Ty? Dej Levinsona do soutěže, jsem zvědavý

Pavel Macura Audio
Hele neztrapňuj se a nemluv o něčem, o čem nemáš ani ánunk. To si myslíš, že stínění je v luftě??pasul píše: Hele to pevné stínění je připojeno? Mělo by být, pokud jde o to stínění. Ale může to tak vůbec být? Volně bez další izolace?

Pavel Macura Audio