Cable4you - příspěvky z vlákna Nordost
Re: Cable4you - příspěvky z vlákna Nordost
V každém případě obdivuju a gratuluju ti, že toho tolik slyšíš. Jsem schopen rozlišit změnu kabelu, možná i říct, který se mi zvukově líbí víc, ale nedokázal bych to takhle krásně popsat... 
Diplomaticky súhlasím so všetkými 3 poslednými príspevkami, som nadšený z toho ako krásne sú tie kydy napísané.
Pánovi Vrábelovi odporúčam skladovať jabĺčka v komore, ale ešte lepšie je to v pivnici, nezoschnú a zostáva v nich šťava.
Pánovi Vrábelovi odporúčam skladovať jabĺčka v komore, ale ešte lepšie je to v pivnici, nezoschnú a zostáva v nich šťava.
Můžete specifikovat,co z toho co jsem napsal je pomluva?O kabelu jsem jasně napsal,že je to můj dojem,konektory jsou fakt,za 39 kč,k dostání v EZK.U kabelu za 8900 kč,by mělo být něco cenovce odpovídajícího,např WBT.Netuším,co jste chtěl říct tím odkazem na facebook,na té fotce je Whitesnake one a ne Eryx,o kterém byla řeč.Ten by jste měl ukázat v řezu,pokud chcete můj dojem vyvrátit,jako mylný.Místo toho zase jen samochvála,která smrdí,jako všechno kolem Cale4you...
Když jsou ty kabely tak úžasné,tak proč se jich lidi zbavují?Na hifionline bazaru 25 nabídek,nejprodávanější značka kabelů vůbec.
Aha,zřejmě si chtějí pořídit vyšší modely Cable4you
.
Když jsou ty kabely tak úžasné,tak proč se jich lidi zbavují?Na hifionline bazaru 25 nabídek,nejprodávanější značka kabelů vůbec.
Aha,zřejmě si chtějí pořídit vyšší modely Cable4you
A kde inde ako v bazáre na hifionline sa táto značka dá kúpiť? Je nejaké predajné miesto, kamenná predajňa?
Eki: Je zajímavé, že kdekoliv začne diskuse o obskurní značce, co používá jako hlavní komunikační prostředek Fakebook, okamžitě se zjeví náhodně kolemjdoucí obhájce, který mluví o zlobě a zášti
. Tak si ty molekulárně trvale spojené třídimenzionálně znějící kabely vetkni...
Dobra, zvitezili jste! Na me je te negativni energie az prilis… 
RECENZE - CABLE4YOU Squirmy, AudioQuest Type 4+, Cellflex Cable
Tak len stručne. Počúval som ich na viackrát pár stále po pár dňoch. Len uvediem, že som "pocitár" a nie som "technik". Nezaujímajú ma technické parametre, ale hudba ma musí hlavne baviť.
AudioQuest Type 4+: Len zhrniem, že cez AudioQuest Type 4, bola hudba celkom pekne priestorovo podana, maekke basy a výšky.
CellFlex: viac detailov a podstatne viac basov ako cez AudioQuest Type4, ale tak zvláštne odtrhnuté basy od výšok a veľmi ostré výšky. JmLab Focal Utopie sú náchylné na ostrejšie výšky a sykavky a tento kábel im rozhodne nesadol. Mikrodynamika vynikajúca.
CABLE4YOU: Celé pásmo sa veľmi ukľudnilo a získalo prítomnosť, v podstate zmizli sykavky a neuveriteľný priestor. Bol som na koncerte Diany Krall. Detailov malinko viac ako cez Cellflex ale rozhodne sa to lepšie počúva. Tam kde predtým Jarek Nohavica na mňa naliehal "planu", tak zrazu to vyslovuje kľudným hlasom akoby nadvecou...
Ešte som tie káble úplne sám pre seba nezaradil, ale rozhodne ma prekvapili a ešte sa k nim dostanem.
Zostava bola:
CD: NAD 521, Marantz CD63,
Zosilovač: Audio Analogue Bellini + Donizetti,
Káble: Audioquest Type 4+, Cellflex RF9 (myslím) a CABLE4YOU Squirmy a Encore
Bedne: Dantax Utopia 1.
Nahrávky:
Diana Krall-Live in Paris,
Nohavica-Divné století,
Peter Gabriel- Up,
Friday night in San francisco, atd
https://www.facebook.com/cable4you.cabl ... 5251418977
Tak len stručne. Počúval som ich na viackrát pár stále po pár dňoch. Len uvediem, že som "pocitár" a nie som "technik". Nezaujímajú ma technické parametre, ale hudba ma musí hlavne baviť.
AudioQuest Type 4+: Len zhrniem, že cez AudioQuest Type 4, bola hudba celkom pekne priestorovo podana, maekke basy a výšky.
CellFlex: viac detailov a podstatne viac basov ako cez AudioQuest Type4, ale tak zvláštne odtrhnuté basy od výšok a veľmi ostré výšky. JmLab Focal Utopie sú náchylné na ostrejšie výšky a sykavky a tento kábel im rozhodne nesadol. Mikrodynamika vynikajúca.
CABLE4YOU: Celé pásmo sa veľmi ukľudnilo a získalo prítomnosť, v podstate zmizli sykavky a neuveriteľný priestor. Bol som na koncerte Diany Krall. Detailov malinko viac ako cez Cellflex ale rozhodne sa to lepšie počúva. Tam kde predtým Jarek Nohavica na mňa naliehal "planu", tak zrazu to vyslovuje kľudným hlasom akoby nadvecou...
Ešte som tie káble úplne sám pre seba nezaradil, ale rozhodne ma prekvapili a ešte sa k nim dostanem.
Zostava bola:
CD: NAD 521, Marantz CD63,
Zosilovač: Audio Analogue Bellini + Donizetti,
Káble: Audioquest Type 4+, Cellflex RF9 (myslím) a CABLE4YOU Squirmy a Encore
Bedne: Dantax Utopia 1.
Nahrávky:
Diana Krall-Live in Paris,
Nohavica-Divné století,
Peter Gabriel- Up,
Friday night in San francisco, atd
https://www.facebook.com/cable4you.cabl ... 5251418977
kite19:No právě,co je to za značku,když nemá eshop,ani jiné oficiální distribuční kanály?O značce,výrobci,parametrech,nebo prodejci není nikde žádná relevantní informace,jen samé PR kecy,jako píše sem.Takových blábolů si můžu do rána napsat...
A pokud ty inzeráty na hifionline jsou od prodejce,pak nechápu potřebu schovávat se za různé identity,to pak smrdí tuplem...
A pokud ty inzeráty na hifionline jsou od prodejce,pak nechápu potřebu schovávat se za různé identity,to pak smrdí tuplem...
Facebookový profil dokazuje, že se 30 milionů čtenářů Strážné věže opravdu nemůže mýlit. Cable4you je jediná absolutní pravda a není nic jiného tak pozitivního do uší. Stačí si to projet odshora dolů a je jasné, že jiný kabel ani nelze koupit. Všechno všech kategorií propojitelné pouze touto značkou. Slepí uvidí a chromí začnou běhat až do Maratónu. I kdyby to bylo tak dobré, tak tenhle typ prezentace mi příliš připomíná Horsta Fuchse a jeho WS krouhač.... 
Eki:Unávám,můj dojem byl mylný,není to ital.
koberec do toho holobytu by zlepsil zvuk podstatne vic nez nejaky kabely