Mark Levinson píše:Ještě bych chtěl říct, že rozdíl mezi prvními třemi byl opravdu minimální a myslím si, že kdyby měl VDH Genie mains power cable kvalitní koncovky (např. Furutech), tak je pravděpodobné, že by mezi prvními třemi kabely nebyl žádný rozdíl. Také mne velice překvapil Vincent v pozitivním smyslu slova, myslel jsem si, že bude horší než Supra, ale tam by mohly mít negativní vliv ty „no name“ koncovky.Doufám, že se tady nespustí zase nějaké války, je to jen názor se kterým nemusíte souhlasit, můžete proti němu i protestovat, ale to je asi tak všechno co se proti tomu dá dělat

.
Já myslím, že je to krásně a jednoznačně napsáno a není o čem diskutovat.
"...kdyby měl VDH Genie mains power cable kvalitní koncovky (např. Furutech) ..." znamená (v jazyce českém a dle pravidel logiky), že kabel VdH samotný je OK, ale slabinou setu je absence kvalitních koncovek.
A chci-li aby měl kvalitní koncovky, měl bych mu opatřit např. koncovky Furutech.
Basta fidli.
Je to jen názor se kterým nemusíte souhlasit, můžete proti němu i protestovat, ale to je asi tak všechno co se proti tomu dá dělat
Vážení, koupím šest samolepek Furutech (viz. obrázek v prvním příspěvku tohoto vlákna). Zn.: jdu výš.
dadaft píše: ... mám to nejlepší na trhu (a mám na to), nebo že mám rád kvalitu za rozumnou cenu nebo že jsou ty kabely prostě krásné a mám rád krásné věci...
Dadafte, seženu-li šest samolepek Furutech a hezkou punčošku, pak nebude platit tvé "nebo", ale bude platit "a zároveň"
Mám to nejlepší na trhu (a mám na to),
a zároveň že mám rád kvalitu za rozumnou cenu
a zároveň že jsou ty kabely prostě krásné a mám rád krásné věci...
Je to jen názor se kterým nemusíte souhlasit, můžete proti němu i protestovat, ale to je asi tak všechno co se proti tomu dá dělat