Hádky ohledně kabelů

Signálové, reproduktorové i napájecí kabely
Zamčeno
BVa
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Re: Hádky ohledně kabelů

Příspěvek od BVa »

Oldear, práve takáto argumentácia
celý svůj hifi život v tom jeli a najednou se ztrátou sluchu, či finančních prostředků, nebo přehodnocení priorit mají potřebu měřit a měřit. Holt, když už neslyším, tak to potřebuji změřit abych viděl.
len hovorí o povrchnosti, nepochopení, pocite nadradenosti a "zakomplexovanosti"..... Lenže absolútne bez reálneho základu.

2FS
Nedorozumenie...Pass je ten, čo pevne drží udicu..Že je to super názor (na Oldearov príspevok) povedal Jimmi. Takže napr. títo dvaja sú tí , čo "baštia" návnadu. Pass to povedal až nečakane úprimne, len medzi riadkami..

PavelDosko
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od PavelDosko »

svartenatt : mluvis presne o jake aparature - napriklad ?

kychtax
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od kychtax »

Si myslim ze temi rybickami mysli BVA zakazniky passe. Jinak to nedava smysl. Uz byl rychlejsi..

BVa
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od BVa »

Nielen jeho zákazníkov..

svartenatt
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od svartenatt »

PavelDosko, konkrétně o žádné. Může jít o kabely, kde je to jedno, protože jedete 50 km/h.
Pointa byla, že technicky lepší produkt je prostě lepší. Pokud to vnímáte jinak, tak chcete líbivou nedokonalost.

Fidji99
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Fidji99 »

No hlavne, aby sme nezabudli o com ta zaluba naozaj je,
Dufam, ze aspon niekoho s fora vecer stretnem.

Stravinskij na 2 piana, to som fakt zvedavy

http://www.konvergencie.sk/en/schedule/ ... of-spring/

a ked nie, stale je prilezitost ->

https://www.musikverein.at/konzert/eventid/36024

Prijemny vecer prajem vsetkym.

sekal

Příspěvek od sekal »

BVa píše:
13 úno 2019 17:08
Oldear, práve takáto argumentácia
celý svůj hifi život v tom jeli a najednou se ztrátou sluchu, či finančních prostředků, nebo přehodnocení priorit mají potřebu měřit a měřit. Holt, když už neslyším, tak to potřebuji změřit abych viděl.
len hovorí o povrchnosti, nepochopení, pocite nadradenosti a "zakomplexovanosti"...
Souhlasím a podepisuji. Oldear je pro mě ztělesněním neskutečné arogance a sebestřednosti. Pikantní je, že tady ostatním vytýká věci (viz např. narážky na finance), kterých se sám dopouští. Ten člověk si nevidí na špičku nosu. *thumbs down*

Oldear
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Oldear »

Jak jinak, kdo jiný. Přijde - k hifi nic, jen si kopne a jde zase dál. No někoho to možná baví.

Sekal velice děkuji za poklonu.

Jinak hádat se tady máš o kabelech, ale Ty možná žádné nemáš a sem chodíš jen prudit.

Hezký večer.

Už jdu poslouchat, jám mám co a na čem - bohudík.

Takže HOWGH.
Naposledy upravil(a) Oldear dne 13 úno 2019 17:50, celkem upraveno 1 x.

jimmi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jimmi »

jimmi píše:
13 úno 2019 15:59
Oldear to je super názor. *palec*

Kdo poslouchá, ať Vám to hraje. A kdo měří, ať je to vše v toleranci. *2thumbsup*
Reagoval som na tieto 2 vety a tie su naozaj napísane super. :roll:

FS
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od FS »

kychtax píše:
13 úno 2019 17:17
Si myslim ze temi rybickami mysli BVA zakazniky passe. Jinak to nedava smysl. Uz byl rychlejsi..
No jo, já jsem zákazník Pass Labs a musím říct, že se postojově k některým věcem (hlavně kolem kabeláže) s jeho tvůrcem asi docela míjím :D
Nelson Pass asi nebude zas takový "rybář".

Zdeno1
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Zdeno1 »

Ten pán Oldear bude těžce za hifivodou, buďme rádi, že pustí občas chlup, kurňa, přestane přispívat.
Také by mě zajímalo, jaké jsou to ty přístroje, co už vyvolávají pocity uspokojení, krucinál, bez ironie.

Jiri
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Jiri »

svartenatt píše:
13 úno 2019 17:05
Pravda, auto které dle měření dá 200 km/h je pomalejší než nějaké super tuning 140 km/h, protože pocitář to tak cítí a je mnohem více okolností, neznámých a neměřitelných fyzikálních jevů, které jeho pocit nezvrátí.
Pokud vybírám nějaký hifi komponent poslechem, tak vždy přímé porovnání s přehazováním komponent. Pokud je rozdíl jesně slyšitelný a cena investice adekvátní tak prostě pořídím lepší komponent. Někdy se stalo, že levnější stávající komponent prostě byl zvukově lepší než ten dražší testovaný a potom jsem měl úsměv na tváři protože prostě nebyl důvod měnit a ještě jsem tak ušetřil. Neznám jiné zkušené hifisty, kteří by to dělali jinak.

svartenatt
Jestli to chápu dobře, tak ty si na webu prohlédneš pár grafů nebo změřených parametrů a koupíš "naslepo" ten komponent s nejlepším měřením (podle tvé zkušenosti) aniž bys ho vůbec slyšel a poslechově porovnal s konkurencí?

Jiri
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Jiri »

Zdeno1 píše:
13 úno 2019 18:53
Ten pán Oldear bude těžce za hifivodou, buďme rádi, že pustí občas chlup, kurňa, přestane přispívat.
Také by mě zajímalo, jaké jsou to ty přístroje, co už vyvolávají pocity uspokojení, krucinál, bez ironie.
Zdeno, prosím jak si vybíral svůj zesilovač a CD přehrávač od Pioneer? Měření nikde na webu nejsou k dispozici, nechal sis to od někoho změřit? Reprosoustavy Buchardt sis koupil naslepo podle doporučení (sám vím, že jsou skvělé) a někde si psal, že úplné uspokojení ti tato sestava nepřinesla.

Zdeno1
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Zdeno1 »

Jiří,
zase jsem dal na doporučení a celkem se zdá, že bedny hrají dostatečně hlasitě a lze rozeznat Matušku od Zagorové, tak jsem celkem spokojený. :)
A psal mi email nějaký rozčílený pán hifiman Matějka, pravděpodobně nabyl dojmu, že někoho urážím a nebo tak něco, já to ale myslel naprosto vážně, nikoli ironicky, pletl se.

LUK

Příspěvek od LUK »

sekal píše:
13 úno 2019 17:43
Souhlasím a podepisuji. Oldear je pro mě ztělesněním neskutečné arogance a sebestřednosti. Pikantní je, že tady ostatním vytýká věci (viz např. narážky na finance), kterých se sám dopouští. Ten člověk si nevidí na špičku nosu. *thumbs down*
Taky souhlas, líp bych asi to nenapsal.

Zamčeno