Hádky ohledně kabelů

Signálové, reproduktorové i napájecí kabely
Zamčeno
THXKO
Kontaktovat uživatele:

Re: Hádky ohledně kabelů

Příspěvek od THXKO »

Kde a tu komu oponujem, veď len väčšinou to tu iba čítam. Ale niekedy sa to už nedá. Preto reagujem. Vážne by sa tu malo viac tolerovať. Na to kto počuje by mali reagovať tý čo počuju. A tý čo nepočujú sa môžu tlapkať po pleciach zase vo svojom vlakne. Také jednoduché. Môj pohľad na vec tu je že podaktorí to nemôžu uniesť a reagujú aj keď to neskúsili. Ale to je jedno...

davidhighend
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od davidhighend »

A jak víš, že ti kteří ti oponují, to nikdy nezkusili. Nemůže to být třeba tím, že to zkusili a proto ti oponují.

jimmi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jimmi »

Ako si to mohol skušať to čo on doma. Bol si u neho? Ja ano a som to tiež počul. Každý má svoj názor a ked to nepočuješ alebo nechceš počuť nemusiš koli tomu "kaziť radosť" a utočiť na takých čo to doma počuju.

jimmi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jimmi »

davidhighend a ak si doma skušal a nepočuješ tak si v klude počuvaj a zbytočne tu neprovokuj.

Napíš nepočujem a je to vybavené.Ja to akceptujem.

A ten kdo počuje občas aj poradí a podelí sa a napíše skusenosti aj iným.
Naposledy upravil(a) jimmi dne 17 úno 2019 11:10, celkem upraveno 1 x.

davidhighend
Kontaktovat uživatele:

Nechceš si raději zase ten roubík nasadit, aby jsi náhodou někoho nepokousal.

Bazi 36
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bazi 36 »

A nejhorsi varianta je "nič nepučuť" a jeste za to platit :lol:

THXKO
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od THXKO »

Vidíš Davidhighend toto už je provokácia s tým pokusanim! Myslím že s Tebou je zbytočné sa baviť o niečom...

sekal

Příspěvek od sekal »

Jimmy:
Předmětem oponentury není koupě dražšího či levnějšího, ale setrvalé šíření bludů, které tady někteří jedinci s urputností sobě vlastní předvádí. A konkrétně ty jsi poměrně odstrašující případ toho, jak by se při budování aparátu postupovat nemělo. Začarovaný kruh neustálých nákupů a (po zjištění nefunkčnosti) opět prodejů nejrůznějšího bagatelního HiFi voodoo bez jakéhokoliv posunu.

davidhighend
Kontaktovat uživatele:

THXKO píše:
17 úno 2019 11:17
Vidíš Davidhighend toto už je provokácia s tým pokusanim! Myslím že s Tebou je zbytočné sa baviť o niečom...
Je se taky zbytečně nerad bavím o niečom.

jimmi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jimmi »

To som si všimol už dávnejšie že len" provokuješ".

davidhighend
Kontaktovat uživatele:

A ja jsem si zase všiml, že máš nadpřirozené schopnosti.

skypi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od skypi »

"Tak ty má i NA.
Protože on je "psycholog", má "blízko k člověku . A síťový kabely umí tak dobře, že tím "psychologickým, člověku blízkým" působením dokáže přesvědčit i ty elektrony, aby po průchodu tím kabelem přinutily zesilovač, aby jednou hrál víc "výšky", jednou víc "basy". Tak a teď mi tu "teorii" zkuste vyvrátit !

NA
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od NA »

davidhighend píše:
17 úno 2019 09:38
A nebo pro vás dva, s vidinou vytáhnout z lidi prachy za plane kecy.
Nevím jaké motivace má kychtax, takže jen za mě:
Davide, zorganizoval bys test jehož cílem je zjistit jestli lidé vnímají rozdíly mezi technicky rozdílnými kabely pokud bys měl "vidinu vytáhnout z lidí prachy za plané kecy"?
To bys jim přece řekl, tady jsem vyvinul ten nejlepší možný kabel, je lepší než cokoli jiného věřte mi, nemá cenu hledat a zkoušet nic jiného, vím přesně co a jak dělat abych dosáhl nejlepší výsledek.

Ten test mě stál čas i peníze a jeho účelem bylo získat informace pro zobjektivnění mých soukromých poznatků, abych nenabízel něco o čem si pouze já sám egoisticky myslím jak je to skvělé.
Chtěl jsem zjistit co budou lidi vnímat za rozdíly a jestli budou případně jeden ze vzorků preferovat, a jestli to bude ten co preferuji i já. Světe div se, rozdíly se shodovaly s mými poznatky a preferoval jsem také C. Na základě tohoto zjištění jsem C začal vyrábět. Takže můj cíl testu byl pravím opakem vytahování z lidí prachy za plané kecy. Chci lidem nabízet to objektivně nejlepší řešení kterého jsem schopen momentálně dosáhnou.
Noble Audio - výroba a prodej

NA
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od NA »

Miero píše:
17 úno 2019 10:18
vysky/basy x vyrazne/nevyrazne/vyvazene ... to je 6 moznosti ... ak dostali posluchaci nejaku hoc aj neumyselnu napovedu co maju hladat ... tak pravdepodobnost ze sa na niecom nahodnom zhodnu nie je az taka mala
Jsi veselá kopa, píšeš domněnky a bludy, jako bys ty hodnocení ani nečetl. Šest možností ?, nějaká divná matematika.
Co to je není malá pravděpodobnost, je tu konkrétní případ, tak buď konkrétní.
Noble Audio - výroba a prodej

dadaft
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od dadaft »

BVa - nenapsal jsem ani slovo o vědcích a odbornících, jen že u Nordostu se nepokrytě lže. Nevím, jaks na to přišel.

Zamčeno