Hádky ohledně kabelů
Re: Hádky ohledně kabelů
NA.. Možno mi to len ušlo, ale nejaké hodnoverne preukázanie toho testu? Aspon foto z akcie, prípadne sa popýtať účastníkov, či sa tu nechcú podeliť o tú skúsenosť, prípadne, ak by niekto býval poblíž niekoho z nich, tak sa osobne pobaviť s ním na túto temu a poskúšať ešte nejaké káble...
Ved si ich požičaj a skus sám ak ešte su tie vzorky testovacie dostupné. Medzi tým NA ich preznačí aby si nevedel aký je aký. 

Ja som za. Ak je ochotný zapožičať 

Mne je úplne jedno ako ich označí
pre mňa môže každý z nich svietiť inou farbou. Ja ich odskúšam, tak aby tí čo ich pozvem nevideli, ktorý kabel hra a či vôbec bol nejaký prehodeny a tak isto aj na sebe to tak spravím (za pomoci inej osoby)

Jasone,
ty dotyčné vzorky už nejsou k dispozici, ten test proběhl před rokem, a ten první se dvěma vzorky dokonce před třemi. Testy dělám pro mé poznání a mou potřebu vnést do vývoje mých výrobků objektivitu nikoli abych měl protidůkazy proti těm s jiným názorem. Nemám mandát zde zveřejňovat kdo se testů účastnil, to můžou jedině účastnící sami. Jestli jsi to přehlédl, tak na stránce 28 se PavelDosko zmínil, že se testu účastnil.
Doposud mam v nabídce dva modely Zephyr2 a ZephyrT. Mnoho kupujících mé filtrační jednotky nevědělo, který si k ní vzít. Těmto jsem poslal oba aby si vybrali sami, pokud uslyší rozdíl. Všichni rozdíl vnímali a před jednotku si 9 z 10 vybralo Zephyr T. Kdyby tam rozdíly nebyly jasně slyšet tak by vzhledem k téměř totožnému vzhledu a naprosto stejné ceně těch kabelů nebyl poměr tak drtivě jednoznačný. Takovýchto nepřímých důkazů vyplynuvších z mé osobní praxe a ukazujících na vnímání rozdílů mezi kabely mam mnoho, byl by to dlouhý příspěvek.
ty dotyčné vzorky už nejsou k dispozici, ten test proběhl před rokem, a ten první se dvěma vzorky dokonce před třemi. Testy dělám pro mé poznání a mou potřebu vnést do vývoje mých výrobků objektivitu nikoli abych měl protidůkazy proti těm s jiným názorem. Nemám mandát zde zveřejňovat kdo se testů účastnil, to můžou jedině účastnící sami. Jestli jsi to přehlédl, tak na stránce 28 se PavelDosko zmínil, že se testu účastnil.
Doposud mam v nabídce dva modely Zephyr2 a ZephyrT. Mnoho kupujících mé filtrační jednotky nevědělo, který si k ní vzít. Těmto jsem poslal oba aby si vybrali sami, pokud uslyší rozdíl. Všichni rozdíl vnímali a před jednotku si 9 z 10 vybralo Zephyr T. Kdyby tam rozdíly nebyly jasně slyšet tak by vzhledem k téměř totožnému vzhledu a naprosto stejné ceně těch kabelů nebyl poměr tak drtivě jednoznačný. Takovýchto nepřímých důkazů vyplynuvších z mé osobní praxe a ukazujících na vnímání rozdílů mezi kabely mam mnoho, byl by to dlouhý příspěvek.
Noble Audio - výroba a prodej
Ono už o presvedčení PavlaDoska, že počujem (za určitých okolností) aj sieťový kabel, resp jeho vplyv na zvuk viem.. Ak sa to robilo s podobnými účastníkmi a za podmienok ake si ty stanovil, tak neviem. Mna to ešte nepresvedčilo.. Ak by si ale predsa vedel zapožičať káble, ktoré uz boli predtým identifikované ako rozdielne vo zvuku, tak ja skúsim dať do kopy pár majiteľov hifi zostáv z okolia a skúsiť to snimi aj s nejakým s dokumentovanim.. Aj keď zadrhel vidim v tom, že momentálne neviem o nikom, kto by si trúfol na taký test na sieťových kabloch.. Repro káble nebol taky problém, na sieťovy mi zatial dvaja odpísali, či ja viem o niekom kto by take niečo počul a chceli by takeho spoznať!!.. No ja by som to aj tak skúsil. Človek nikdy nevie 

Možeš si ich aj kupiť a porovnávať. Niekedy nemáš možnosť si káble požičať. Asi 50% káblov som si tak musel najskor kupiť aby som zistil či mi zvukovo vyhovuju alebo nie. 
A potom ked mám ich už moc a časť predávam ( a to su aj rozne doplnky a poistky atd ) tak si posmech z toho robia najviac taký čo to ani nechcu vyskušať alebo aj to odmietaju skusiť a dokonca čo i len pripustiť zmenu vo zvuku.

A potom ked mám ich už moc a časť predávam ( a to su aj rozne doplnky a poistky atd ) tak si posmech z toho robia najviac taký čo to ani nechcu vyskušať alebo aj to odmietaju skusiť a dokonca čo i len pripustiť zmenu vo zvuku.
Jj Jasone, na opakované nákupy a následné prodeje káblů a dalších produktů snake oilu je Jimmy expert. V tom mu můžeš věřit. V inzerci je ho plno.
jimmi. Sorry, ale aby som zaplatiť za niečo, čo neviem či funguje a či vôbec niekomu funguje? Tento typ človeka ja ozaj nie som. A ak by som bol, asi by som aj prijal, ak by som bol niekomu na smiech 

Naposledy upravil(a) Jason dne 17 úno 2019 15:01, celkem upraveno 1 x.
- PavelDosko
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
regulerni blazinec ...
PavelDosko : konečne sa na niečom zhodneme 

- PavelDosko
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
uz mas aspon do ceho ten sitovy kabel zapojit ?
A nejlépe na obou stranách Jasone. To, že na té druhé, ve zdi, je vodič nestíněný, nevadí. To můžeš pominout. To je marginalita.
A je to tu
....
Už som sa bál, že sa nik neuchyli na taketo otázky...
Ale ano Pavel mám..
. A zdá sa, že to budu zostavy niekoľko násobne drahšie ako máš ty.. 
Ze ty nejaké káble riešiš

Už som sa bál, že sa nik neuchyli na taketo otázky...
Ale ano Pavel mám..

Ze ty nejaké káble riešiš

sekal Už sa mi stalo ked som požičal sieťový kábel na vyskušanie že dotyčný človek si dovolil bez mojho vedomia rozšrobovať koncovky a mudrovať nad zapojením a skušať ho zapájať aj kade tade po známich.
A potom mi ho vratil že ho nechce a časom som sa dozvedel že si kupil taký istý.Takáto drzosť a vychcanosť.
Nevedel že čo ho skušal tak jeden človek bol aj moj známi a ten mi to povedal. To je moja reálna skusenosť.
To mám najradšej takýchto mudrákov a špekulantov a chytrákov. Možno je riešenie za zapožičanie ( samozrejme plná záloha ) a ponechať si časť sumy za taku službu. Bežne sa to tak robí.No ale ja nie som požičovna a cítia to tak aj občas HIFI študia. Jedná sa o serioznosť a drahšie veci sa nedaju inak asi riešiť ako vyskušať ale je to tu to ale.
A potom mi ho vratil že ho nechce a časom som sa dozvedel že si kupil taký istý.Takáto drzosť a vychcanosť.
Nevedel že čo ho skušal tak jeden človek bol aj moj známi a ten mi to povedal. To je moja reálna skusenosť.
To mám najradšej takýchto mudrákov a špekulantov a chytrákov. Možno je riešenie za zapožičanie ( samozrejme plná záloha ) a ponechať si časť sumy za taku službu. Bežne sa to tak robí.No ale ja nie som požičovna a cítia to tak aj občas HIFI študia. Jedná sa o serioznosť a drahšie veci sa nedaju inak asi riešiť ako vyskušať ale je to tu to ale.