Hádky ohledně kabelů

Signálové, reproduktorové i napájecí kabely
Zamčeno
Jason
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Re: Hádky ohledně kabelů

Příspěvek od Jason »

Skôr jemu je ľúto ľudí ako ty kychtax :) ..

Dasta
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Dasta »

BVa,
jaká to vzácná shoda s kychtaxem.
Jason,
ty vůbec nevíš o čem píšeš

kychtax
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od kychtax »

On bojuje svou svatou valku jako Vy p.Bunta. ale je to porad to stejne dokola. Taky to asi nemate snadne, ze mate potrebu porad nekoho urazet..

Jason
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Jason »

Dasta.. Z čoho vychádzaš, že neviem o čom píšem? Neviem čítať, som hluchý, nemôžem byť človek, ktorý počul mnoho zostav, ani človek ktorý nestretol nikoho kto počul a dôveryhodne dokázal, že počuje rozdiel vo zvuku pri výmene káblov? No daj aspoň argument, nie len výkrik do tmy ako väčšina hifistov, ked dôjdu argumenty, ktoré v podstatne ani nemáte a neexistujú!!

davidhighend
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od davidhighend »

kychtax píše:
27 úno 2019 07:24
Zase Waldrep. Toho chlapa uz je mi lito..
Zase ombik, tebe už mi ani není líto.

PítrsPraha
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od PítrsPraha »

...a BVa se včera dožadoval omluvy za to, že jsem poukázal na jeho neustálé nadávky a urážky. Stačilo pár hodin.... :D .

Ale jsem za tyhle nekončící projevy slabosti a osobnostní dezintegrace svým způsobem rád. Je to veliké memento pro snahu o každodenní vědomé bytí, které samo o sobě velmi omezuje riziko vzniku mindráků a bolestí, se kterými se pak dotyčný marně pokouší vyrovnávat pliváním na ostatní aniž by si uvědomoval skutečnou příčinu svého patologického stavu.

A k odkazovaným článkům: je to subjektivní silně zaujatý názor jednoho člověka. Nic víc, nic míň.

davidhighend
Kontaktovat uživatele:

Jediný zamindrákovaný jseš tady ty.

kychtax
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od kychtax »

Jasone, možná vyšel z tohohle.
Dvojlinka z nay 2x4mm ofc.. Porazila všetky mystické káble ako audioquest atd v cenách celých bežných zostáv...
nevím jak u Dasty, u mně se rozblikalo varovné čevené světýlko. :P

PítrsPraha
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od PítrsPraha »

davidhighend:
Správně ses identifikoval s mým textem, který samozřejmě platí pro všechny, jejichž dlouhodobě jediným "argumentem" je nadávka či urážka.

A vzpomněl jsem si na tebe a na boxera při čtení Waldrepových slov "integrity is something that is very difficult to establish — but very easy to lose", kdy na oko jakože vystupujete proti všem, kdo jakkoli řeší kabely, ale sami nemáte sestavy propojeny PC šňůrama ani libovolnými zcela obyčejnými interkonekty/reprokábly, ale pečlivě vybíranýma či dokonce na míru vyrobenýma kabelama... To velmi přesně koresponduje s mým předchozím příspěvkem...

kychtax
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od kychtax »

jj. tj. když někdo káže vodu, ale sám pije víno. hihih

davidhighend
Kontaktovat uživatele:

Pitrs - Nejvíce mluví ten co nejméně ví, jseš takové malé bezpáteřní nic s talentem demagoga a manipulátora.

davidhighend
Kontaktovat uživatele:

Jeste doplním pro nechapaveho kychtaxe, kabely co mám jsem nabyl za velice směšný peníz a v době , kdy jsem se honosil titulem Hifista. Napájecí kabely mám vyrobeny z vlastní iniciativy super highend super čistá měď v hodnotě £2.50/m. V porovnání s VDH mainsstream nula nula nic. Takže vynikající kabel.

BVa
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od BVa »

kychtax píše:
27 úno 2019 08:03
On bojuje svou svatou valku jako Vy p.Bunta. ale je to porad to stejne dokola. Taky to asi nemate snadne, ze mate potrebu porad nekoho urazet..
Tak za prvé, nikde som nikoho neurazil, to si urobil ty "poľutovaním" zdravého rozumu podloženého objektívnymi faktami, a za druhé "svatá válka" je pretláčanie svojho subjektívneho presvedčenia čiste na základe "viery", bez jediného dôkazu, objektívneho faktu.. A to je presne to, čo robíš ty a ostatní "počujúci". Takže sa pozri do zrkadla, než niečo napíšeš.
Dtto aj pitrs. *thumbs down* ,
BVa se včera dožadoval omluvy za to, že jsem poukázal na jeho neustálé nadávky a urážky.
na nič si nepoukázal, len si niečo prezentoval ako fakt (podobne ako "počujem", čistá haluz..) nič z toho nie je pravda. Práve tvoj prístup sa dá hodnotiť ako urážka, tak sa spamätaj. A filozofovaním to nezmeníš, len dokazuješ, že nemáš jediný fakt na podporu svojich nezmyselných tvrdení.

pixel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pixel »

Myslím, že diskuze v tomto tématu již nic užitečného nepřinese a neustále osobní napadání asi nikoho nezajímá... téma proto zamykám.

Zamčeno