Hádky ohledně kabelů
Re: Hádky ohledně kabelů
Skôr jemu je ľúto ľudí ako ty kychtax
..

BVa,
jaká to vzácná shoda s kychtaxem.
Jason,
ty vůbec nevíš o čem píšeš
jaká to vzácná shoda s kychtaxem.
Jason,
ty vůbec nevíš o čem píšeš
On bojuje svou svatou valku jako Vy p.Bunta. ale je to porad to stejne dokola. Taky to asi nemate snadne, ze mate potrebu porad nekoho urazet..
Dasta.. Z čoho vychádzaš, že neviem o čom píšem? Neviem čítať, som hluchý, nemôžem byť človek, ktorý počul mnoho zostav, ani človek ktorý nestretol nikoho kto počul a dôveryhodne dokázal, že počuje rozdiel vo zvuku pri výmene káblov? No daj aspoň argument, nie len výkrik do tmy ako väčšina hifistov, ked dôjdu argumenty, ktoré v podstatne ani nemáte a neexistujú!!
- davidhighend
- Kontaktovat uživatele:
- PítrsPraha
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
...a BVa se včera dožadoval omluvy za to, že jsem poukázal na jeho neustálé nadávky a urážky. Stačilo pár hodin....
.
Ale jsem za tyhle nekončící projevy slabosti a osobnostní dezintegrace svým způsobem rád. Je to veliké memento pro snahu o každodenní vědomé bytí, které samo o sobě velmi omezuje riziko vzniku mindráků a bolestí, se kterými se pak dotyčný marně pokouší vyrovnávat pliváním na ostatní aniž by si uvědomoval skutečnou příčinu svého patologického stavu.
A k odkazovaným článkům: je to subjektivní silně zaujatý názor jednoho člověka. Nic víc, nic míň.

Ale jsem za tyhle nekončící projevy slabosti a osobnostní dezintegrace svým způsobem rád. Je to veliké memento pro snahu o každodenní vědomé bytí, které samo o sobě velmi omezuje riziko vzniku mindráků a bolestí, se kterými se pak dotyčný marně pokouší vyrovnávat pliváním na ostatní aniž by si uvědomoval skutečnou příčinu svého patologického stavu.
A k odkazovaným článkům: je to subjektivní silně zaujatý názor jednoho člověka. Nic víc, nic míň.
- davidhighend
- Kontaktovat uživatele:
Jediný zamindrákovaný jseš tady ty.
Jasone, možná vyšel z tohohle.
Dvojlinka z nay 2x4mm ofc.. Porazila všetky mystické káble ako audioquest atd v cenách celých bežných zostáv...
nevím jak u Dasty, u mně se rozblikalo varovné čevené světýlko.
Dvojlinka z nay 2x4mm ofc.. Porazila všetky mystické káble ako audioquest atd v cenách celých bežných zostáv...
nevím jak u Dasty, u mně se rozblikalo varovné čevené světýlko.

- PítrsPraha
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
davidhighend:
Správně ses identifikoval s mým textem, který samozřejmě platí pro všechny, jejichž dlouhodobě jediným "argumentem" je nadávka či urážka.
A vzpomněl jsem si na tebe a na boxera při čtení Waldrepových slov "integrity is something that is very difficult to establish — but very easy to lose", kdy na oko jakože vystupujete proti všem, kdo jakkoli řeší kabely, ale sami nemáte sestavy propojeny PC šňůrama ani libovolnými zcela obyčejnými interkonekty/reprokábly, ale pečlivě vybíranýma či dokonce na míru vyrobenýma kabelama... To velmi přesně koresponduje s mým předchozím příspěvkem...
Správně ses identifikoval s mým textem, který samozřejmě platí pro všechny, jejichž dlouhodobě jediným "argumentem" je nadávka či urážka.
A vzpomněl jsem si na tebe a na boxera při čtení Waldrepových slov "integrity is something that is very difficult to establish — but very easy to lose", kdy na oko jakože vystupujete proti všem, kdo jakkoli řeší kabely, ale sami nemáte sestavy propojeny PC šňůrama ani libovolnými zcela obyčejnými interkonekty/reprokábly, ale pečlivě vybíranýma či dokonce na míru vyrobenýma kabelama... To velmi přesně koresponduje s mým předchozím příspěvkem...
jj. tj. když někdo káže vodu, ale sám pije víno. hihih
- davidhighend
- Kontaktovat uživatele:
Pitrs - Nejvíce mluví ten co nejméně ví, jseš takové malé bezpáteřní nic s talentem demagoga a manipulátora.
- davidhighend
- Kontaktovat uživatele:
Jeste doplním pro nechapaveho kychtaxe, kabely co mám jsem nabyl za velice směšný peníz a v době , kdy jsem se honosil titulem Hifista. Napájecí kabely mám vyrobeny z vlastní iniciativy super highend super čistá měď v hodnotě £2.50/m. V porovnání s VDH mainsstream nula nula nic. Takže vynikající kabel.
Tak za prvé, nikde som nikoho neurazil, to si urobil ty "poľutovaním" zdravého rozumu podloženého objektívnymi faktami, a za druhé "svatá válka" je pretláčanie svojho subjektívneho presvedčenia čiste na základe "viery", bez jediného dôkazu, objektívneho faktu.. A to je presne to, čo robíš ty a ostatní "počujúci". Takže sa pozri do zrkadla, než niečo napíšeš.
Dtto aj pitrs.

na nič si nepoukázal, len si niečo prezentoval ako fakt (podobne ako "počujem", čistá haluz..) nič z toho nie je pravda. Práve tvoj prístup sa dá hodnotiť ako urážka, tak sa spamätaj. A filozofovaním to nezmeníš, len dokazuješ, že nemáš jediný fakt na podporu svojich nezmyselných tvrdení.BVa se včera dožadoval omluvy za to, že jsem poukázal na jeho neustálé nadávky a urážky.
Myslím, že diskuze v tomto tématu již nic užitečného nepřinese a neustále osobní napadání asi nikoho nezajímá... téma proto zamykám.